עבור לתוכן

דעתכם על המפרט הבא למשחקים של ילדים בני 12 בתקציב 2900 ש"ח כולל מע"מ

Featured Replies

פורסם

שמח שיצאת מרוצה. עוד כמה דברים:

החום והאבק הם הרוצחים הגדולים של המחשב. מארז טוב-שיש בו מסנן לאבק, זרימת אויר טובה ומאווררים יעילים-

מאריך את חיי המערכת. ספק חזק יעבוד פחות קשה וחייו יתארכו.

לגבי כרטיס תצוגה - 1 ג'יגה זה גימיק, כי בפועל הכרטיס לא מסוגל לנצל את כל הזיכרון בצורה יעילה, כך שבביצועים לא

תראה הבדל ממשי בין חצי ג'יגה לאחד.

אם יש לך אדם אמין שאתה סומך עליו, לך על זה. ראש שקט שווה את ההפרש במחיר בינו לבין חנות שאתה לא מכיר.

פורסם

כן עם פילטרים לאבק בתקציב שלו?

בחית עם מינמום 5000 ש"ח ב/שביל זה.

פורסם

מיידל'ע, ב 6A19 יש פילטר לאבק.

פורסם

מיידל'ע, ב 6A19 יש פילטר לאבק.

כנראה שהוא לא משהו, לחבר שלי יש אחד פתחנו את המארז והיה שם יותר מדי אבק.

פורסם
כן עם פילטרים לאבק בתקציב שלו?

בחית עם מינמום 5000 ש"ח ב/שביל זה

???

בכל מארז טוב יש פילטר אבק לפחות בפתח כניסת אויר קדמי. איפה ראית מארז ב-5000 ש"ח

ויכוח מיותר שלא קשור לצרכים של פותח הת'רד.לא טורח להגיב יותר

פורסם

???

בכל מארז טוב יש פילטר אבק לפחות בפתח כניסת אויר קדמי. איפה ראית מארז ב-5000 ש"ח ?

הכוונה הייתה למרפט ב5000 ש"ח.

פילטר האבק של הקומיוקייס הוא כנראה בדיחה לא מצחיקה. הוא לא שווה יותר מדי

במארז שלי (ג'נרי לחלוטין) היה פחות אבק אחרי 3 שנים (לא ניקיתי) לעומת המארז הזה אחרי שנה אצלו..

פורסם

פונקציה של מיקום וסביבה.

את המחשב שלי אני מעדיף לא לשים על הרצפה- זה מתמלא אבק פי 10 (לא הגזמה או ביטוי, תרתי משמע) יותר מהר מאם תרים את המחשב על שולחן או משהו.

ה 6A19 שלי ישב על שולחן שנתיים ולמרות שפתחתי לבדוק כמה פעמים- אף פעם לא באמת הייתי צריך לנקות.

הפעם היחידה שניקיתי אותו הייתה שהעברתי את המחשב למארז חדש, אז על הדרך ניקיתי הכל.

פורסם

פונקציה של מיקום וסביבה.

את המחשב שלי אני מעדיף לא לשים על הרצפה- זה מתמלא אבק פי 10 (לא הגזמה או ביטוי, תרתי משמע) יותר מהר מאם תרים את המחשב על שולחן או משהו.

ה 6A19 שלי ישב על שולחן שנתיים ולמרות שפתחתי לבדוק כמה פעמים- אף פעם לא באמת הייתי צריך לנקות.

הפעם היחידה שניקיתי אותו הייתה שהעברתי את המחשב למארז חדש, אז על הדרך ניקיתי הכל.

מוזר...

בכל מקרה שלי יושב כמעט על הרצפה, ושלו יושב על השולחן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים