עבור לתוכן

קניתי LG W2252TQ - יש תמונות

Featured Replies

פורסם

קניתי את המסך היום מהיבואן, עלה לי 1600 שקל במקום ב1800-1900 שמוכרים בחנויות..

מצתער בתמונות על האיכות הגרועה זה מה שיש בLG8300... וגם שהתמונה האחרונה יצאה חשוכה

חוות דעת :

אני פשוט חייב להגיד שבמסך הזה יש איכות תמונה פשוט מדהימה, נבדק ליד ה226BW והאיכות של הLG יותר טובה.

אני עדיין לא מבין למה אנשים אומרים שאין הבדלים משמעותיים בין מסך 22" TN שנמכר ב1300 שקל למסך 22" TN שנמכר ב1700 נגיד.

אני מסתכל על מסך של מאג שנמכר בזול ואני פשוט נגעל מהאיכות הזוועתית, לעומת זאת במסכים כמו ה226BW, LG, וMW221C יש איכות תמונה הרבה הרבה יותר טובה.

המסך מגיע אם כבל חשמל, כבל DVI וכבל VGA. אני משתמש בו בDVI עם ה6200 שלי.

במסך יש גם כל מיני פיצ'רים מגניבים, למשל שאפשר בלחיצת כפתור לעבור למצב 3:4 וככה אם אתה משחקים במשחק ישן שלא תומך ברזולוציות רחבות אתה יכול להנות גם ממנו. שמדליקים ומכבים את המסך, או שנכנסים לOSD יש מין צליל כזה שיוצא מהמסך, סתם מגניב (: . (ואין לו רמקולים מובנים שמוציאים צלילים של המחשב)

אממ אני חושב שזהו, ממליץ לכל אחד לקנות את המסך אם הוא יכול לקנות במחיר כזה זול, לדעתי כזה מסך ב1600 שקל זה ממש משתלם.

אם יש לכם שאלות או ששחכתי לרשום משהו, תכתבו לי כאן :)

[attachment deleted by admin]

פורסם

תתחדש ותהנה ממנו. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה, סוף סוף מישהו מגיב :)

נ.ב. מישהו יודע אם יכולה להיות בעיה באיכות התמונה בגלל הכרטיס מסך?1050 על 1680 זה הרזולוציה הכי גדולה שהג'יפורס 6200 שלי תומך..

פורסם

טעות

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהכרטיס מסך שלי תומך ברזולוציה הזאת ואני עובד איתה.

רציתי לשאול אם יכולה להיות בעיה באיכות התמונה בגלל הכרטיס מסך?

פורסם

עם כרטיסים ישנים יותר היית יכול לקבל איכות תמונה נמוכה יותר. במקרה שלך, אם יש לו DVI אז איכות התמונה לא תשתפר עם כרטיס יותר עדכני.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה.

עוד תגובות חברה (:

פורסם

קודם כל תתחדש

: )

אני גם קניתי השבוע את המסך הזה,

ובאייבורי הוא עולה 1440....

אז אולי יש הבדל באיכות בין המסך הזה למסכים הזולים, אבל אין הרבה הבדל במחיר....

פורסם
  • מחבר

קודם כל תתחדש

: )

אני גם קניתי השבוע את המסך הזה,

ובאייבורי הוא עולה 1440....

אז אולי יש הבדל באיכות בין המסך הזה למסכים הזולים, אבל אין הרבה הבדל במחיר....

ב-1440? אין מצב. היבואן מוכר לחנויות את המסך ב1600 שקל.

אולי קנית את הגרסא ה20" שלו או ה19".

פורסם

אייבורי מייבאים בעצמם הרבה מהמוצרים שלהם, ולכן הגיוני שהם במחירים קרובים למחירי היבואן.

בלי קשר, נראה כמו מותק של מסך, תהנה :xyxthumbs:

פורסם

הכי הגניב אותי ה"טה-דה" הזה שהוא עושה כשהוא נדלק ונכבה... ולמרות שלקח ללקוח שלי שעה להרכיב את הכיסוי פלסטיק של הבסיס הוא מאוד מרוצה.

פורסם
  • מחבר

חח כן הצילילם שמכבים ומדליקים את המסך מגניבים.. שעה להרכיב את הכיסוי פלסטיק?! לקח לי 5 דקות להרכיב את המעמד ;D

פורסם

מאיזה יבואן קניתה? אני רוצה לקנות גם בזול :)

פורסם
  • מחבר

קניתי מהיבואן כי יש לי קשרים.. הם לא מוכרים ללקוחות פרטיים רק לי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים