עבור לתוכן

האם הראוטר לוקח לי רוחב פס של UPLOAD ??

Featured Replies

פורסם

או קיי בעיה מוזרה ...

שמתי לב שתמיד שאני מעלה זה לא עובר את ה12 קיי ואני מנוי של 1.5\128 משמע העלאה היא 16 קיי

מה שעשיתי זה בדיקות העלאה באתר של הספק+הוט בשניהם 12 קיי ! ....

ניסיתי בלי הראוטר הפעם ... חיברתי ישירות את המודם למחשב ואמרתי לו שייקח אי פי אוטומטי גם ..ו הופ - 16 קיי !!! גם מהאתר של הוט וגם מאתרי הספקים (ניסיתי כמה פעמים) משמע משהו בראוטר מאט את מהירות השליחה IPLOAD ל 12 קיי במקום 16 !!

מה עושים ?

האם עצם החייגן בעצם מאט ? הראוטר עצמו ? שניהם בייחד ??? כי את החייגן התקנתי בהגדרות של הראוטר כדי שלא אצתרך תוכנה צד שלישית על מנת לגיין ...אתם יודעים ...012 DIALER ..."חייגן בזק בן לאומי" וכו ...

ככה כאשר ההגדרות של יוזר וססמא בראוטר עצמו המחשב עולה מחובר . יותר נוח

:pissed::nixweiss:

:s05:

פורסם

הצפנה אלחוטית גונבת קצת רוחב פס. האם אתה מחובר בצורה אלחוטית? חוטית?

פורסם
  • מחבר

חוטית

פורסם

ואללה, לא יודע...

תנסה upload בלי תוכנות p2p?

פורסם

תנתק כל דבר שמחובר לנתב פרט למחשב, אם יש לך רשת אלחוטית והיא לא מוצפנת תכבה אותה בנתב.

תכבה את כל התוכנות שקשורות לאינטרנט במחשב ותנסה שוב.

אם במקרה השתמשת בתוכנות p2p כלשהי לפני שעשית את כל זה אז תתנתק ותתחבר לספק מחדש ע"מ לקבל כתובת IP אחרת.

אם כל זה עדיין לא עזר, תבטל הגדרות מתקדמות בנתב כמו QoS, DMZ ופתיחת פורטים... אם אין לך בעיה להגדיר מחדש את הנתב הייתי אפילו מציע לך לאפס אותו ולהגדיר מחדש רק את ההתחברות לספק (אתה יכול גם לגבות את ההגדרות בנתב ואח"כ להחזיר אותם, רוב הנתבים תומכים בזה).

אם בסופו של דבר הסתדרה בעיה אז תוכל לקבל רעיון מאיפה היא נבעה.

ד"א, יש נתבים שלא עובדים כ"כ טוב בהיתחברות PPTP וL2TP של הספקיות בארץ, להחליף בין הפרוטוקולים יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

או קיי הבעיה ניפתרה (עד לבעיה חדשה כמובן....)

חבר אמר לי שחייגנים נוטים משום מה לקחת 10 אחוז מרוחב הפס לפעמים ...לא הבנתי איך זה הגיוני אבל בכל זאת התקשרתי ל 014 והוט וביקשתי איי פי קבוע ללא חייגן - סידרו לי את זה והופ הבעיה ניפתרה ...

העלאה קבועה על 17 קיי . מוזר אך עבד . כנראה שאיפה שהו חייגנים כן לוקחים רוחב פס . או שרק כאשר הם מוגדרים בתוך הראוטר ?? יכול להיות אבל אין לי כוח לבדוק את זה העיקר עובד טוב יותר באיי פי קבוע ללא חייגן .

עכשיו בעיה חדשה לא פחות מעצבנת ! :pissed:

בשניה שעברתי ל-בלי חייגן אי פי קבוע - באי מיול לא ניתן להתחבר לכל השרתים הגדולים !!! RAZOR 3.0...RAZOR 3.2 RAZOR 3.2

למה זה ? מה הקשר !? ניסיתי הכל ! בחיים לא היתה לי בעיה להתחבר לשרתים האילה רק בשניה שעברתי ללא חייגן .

הוא מצליח רק להתחבר לי לשרתים קטנים ובקושי מוריד - מעולם לא היתה לי בעיה של האי מיול רק החלה בשניה שעברתי לאי פי קבוע ללא חייגן

:-\

...?

תודה אגב .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים