עבור לתוכן

מישהו מכיר את האתר GETIT מה אתם אומרים עליו ? דרך אתר המכירות של NanaShops

Featured Replies

פורסם

אוקי אני די בלחץ עכשיו, אני עשיתי הזמנה ב 0:35 בערך ויש המון דברים שמפריעים לי בהבנה של אמון.

הזמנתי את המסך Benq G2400W

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3163171

דבר ראשון ראיתי בכמות שנותרה 1, אחרי שנרשמתי בחרתי את המחיר עד שזכיתי, ואז לפתע הכמות השתנתה ל 2 ,, לא מובן.

אחרי זה הופיע שזכיתי במצב ההצעות.

עדיין לא קיבלתי אימייל בנוגע להודעה, אולי אני אמור לקבל כשהמכירה נסגרת ? אוקי זה מובן .

עכשיו מה אתם אומרים, שאני יתחיל להילחץ להתקשר לחברת אשראי או ל GETIT ולהגיד להם לבטל עיסקה או לחכות בנוגע לזה?

רשום ספק: טנקומפ בע"מ וכשעושים חיפוש בגוגל זה מגיע לאתר של GETIT.

עכשיו כשאני שם ראיתי שכל הפוסטים של דעות קונים כולם זה שיכפול של השני. כלומר כל דבר הוא של LEXMARK דיו עם תגובה ויש בלי תגובה או שזה מסך. ממש אני מדבר על 200 שהם אותו דבר קופי.

אז בבקשה תנו דיעה, מה לעשות ? עדיף להזמין מחברה ידועה או לנסות לקבל את המסך במחיר זול של 400 שקל פחות.

פורסם

פורטל נענע הוא פורטל פופולארי בארץ קשה לי להאין שיש למה לדאוג זה לא שזה של איזו חנות שאף אחד לא מכיר, וGET IT הוא אתר מכירות פופולארי גם כן, אני קניתי שם והיה סדר גמור.

בכל אופן טר קניה עדיף להתקשר לחנות/ספק שמספקת את הסחורה ולוודא שכל הפרטי נכונים, בקשר לאחריות ומי מספק אותה.

פורסם

המכירות ב-getit מהניסיון המר שלי מאוד נזילות. סף המינימום והמלאי מאוד דינאמיים. אני כבר נכוותי מהם פעם אחת (עשקו אותי ב-100 ש"ח לאחר שביטלתי קניה שזכיתי בה באופן "רטרואקטיבי", או משהו הזוי אחר). אני אישית לעולם לא ארכוש שם אפילו קיסם שיניים. תעשה את השיקולים שלך.

פורסם

GETIT אתר מכירות של תפוז/קבוצת ג. יפית. לא קניתי באף אחד מהם אבל רוב אלה שקנו היו מרוצים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים