פורסם 2008 באפריל 3017 שנים שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים בהתחלה חשבתי שכתבת קב"ה O_םבכל מקרה כן אפשר לבדוק (לא אתה)אבל תמיד מישהו מכיר מישהו תשאל קצת
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים כן, אתה צריך איזה פקידה או רלשי"ת שיש לה גישה למקומות האלה , זה נקרא בצבא שח"ר של"י
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים בגדול אפשר גם להעריך לפי המצב המשפחתי שלך, מה שאתה לומד בתיכון, מקום המגורים הדפ"ר וכו'ד"א, אני דיי בטוח שגם הדפ"ר אמור להיות חסוי, או לפחות ככה זה היה כשאני התגייסתי.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים גם דרך זימונים אתה יכול לדעתזימון לצוות אויר לדוגמה אומר שיש לך קב"א 55/56 מודיעין וכ'ו חלק מהתפקידים מצביעים על 56 וכ'ו וכ'ואבל הדרך הכי טובה זה באמת דרך חברים
פורסם 2008 במאי 217 שנים מחבר אוקי מצאתי מישהו שריחריח קצת בשבילי ומצא את הפרטים שחיפשתי .יש לי קב"א 56 ופרופיל 97 , מה זה אומר ? שאני הולך להיות קרבי 100% לא ?אני דיי חפרתי להם בראיון שאני רוצה לנסות קורס טייס וגם שיש עבר משפחתי של משרתים בחייל האויר - אבא בקבע 13 שנה והיה בקר וגם אמא , דוד שלי הוא היה טייס בזמנו .האם יש מצב שיפנו אותי לצוות אויר ?
פורסם 2008 במאי 317 שנים אתה תקבל זימון למיונים לצוות אוויר, זימונים למודיעין, ועוד שלל דברים אל תדאג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.