עבור לתוכן

מחפש מפרט לעבודה ולמשחקים עד 7000ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

למה? ההספק נמוך יותר

פורסם

שלום לכול המומחים,

אני מחפש מפרט מחשב עבור עבודתי ועבור משחקים לזמני הפנוי.

אין לי צורך בציוד הקפי, כיום המחשב שלי מחובר למסך CRT ולמסך LCD 32".

מחפש מארז שקט וטוב, קיבלתי המלצה על ה-P182 של antec.

כרטיס מסך מצויין גם בראיה לעתיד וזכרון 4 גיגה (שאם איני טועה מצריך מערכת הפעלה של 64ביט)

בעבודתי אני מרבה להשתמש במכונות וירטואליות, בעיקר בסביבת VMWARE כאשר אני מריץ שניים עד שלושה מכונות במקביל וזה "קצת" מכביד על המחשב שלי.

אשמח אם תעזרו לי.

תודה מראש... :hi:

הייתי ממליץ למלא את כל 4 החריצים של DDR2 בלוח אם כדי להגיע ל 8GB DDR2. אם אתה מרבה להשתמש בvmware זאת הדרך הכי טובה בשבילך לשפר ביצועים. קנה 2 קיטים זהים של 2x2GB. כיום הם די זולים, כל קיט בין 450 ל 550 ש"ח. אפשר למצא קיטים עם תזמונים טובים ב 500 ש"ח, כך שב 1000 ש"ח תהנה מ 8GB DDR2 800 ומעבודה חלקה גם עם מספר virtual machines שרצים במקביל. מי שקונה פחות מ 4GB לדעתי לא מסתכל קדימה.

כדאי אולי לחשוב על RAID5, רק שתדע שזה יקר ויבוא על חשבון תקציב של דברים אחרים במחשב (בעיקר בגלל הבקר. בקר חומרה של RAID5 עולה יקר. הבקרים שמובנים בלוחות אם הם לא באמת בקרי חומרה אלא תוכנה בBIOS.

http://www.petri.co.il/virtual_increase_vmware_performance.htm

אם אתה רוצה מחשב שקט, יש כמה חלקים שאני ממליץ עליהם: ספק corsair hx520 או ספק כלשהו של seasonic, או הספקים החדשים של enermax +modu82. בשביל כונן קשיח או Western Digital WD5000AAKS או Samsung Spinpoint T HD400LJ. הם מאוד שקטים. בשביל מארז- ההמלצות שקיבלת נכונות - P182 מארז מאוד שקט וגם אחד שתרצה לשמור למחשב הבא שלך אם לא יצא סטנדרט חדש למארזים עד אז. יש גם גירסה של המארז עם גימור ראי אם אתה רוצה להתפרע. לא ממליץ על SLI כי בשביל זה צריך לוח אם של nvidia והאיכותיים של אלה יקרים. עדיף לוח עם צ'יפסט של אינטל וכרטיס חזק אחד.[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 11:17:56

למה? ההספק נמוך יותר

בתגובה לזה, אתה לא צריך ספק 600 וואט. המערכת שלך בחיים לא תגיע לצריכת כח כזאת. אם היא תזיע היא אולי תגיע ל 400W

פורסם

למה? ההספק נמוך יותר

הנצילות גבוהה יותר ל CORSAIR ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים