פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מצרכים בסיסים: שמן, וצ'יפסר (אפשר להשתמש גם בסיר קטן) קורה לכם שאתם חוזרים מהבית ספר\עבודה...ואין מה לאכול בבית? יש לכם צ'יפסר ששוכב בארון המון זמן...כי נמאס לכם מצ'יפס\להכין צ'יפס? לוקח המון זמן (במונחים של אנשים עובדים\לומדים) עד שחותכים את הצ'יפס, ועד שהוא מוכן? טוב לכל הבעיות למעלה מצאתי פתרון. הפתרון הנורמלי. - בצל! לא יודע אם ניסת או לא, אבל לחתוך אותו לוקח כמה שניות, (רצועות או פלחים חצויים) אז עד שתספיקו לנגב את הדמעות (בהנחה שחיממת את הצ'יפסר מראש) תגלו שהוא זהוב ומוכן להאכילה. או בשיטה של העצלנים (שאני משתמש בה לרוב) לקחת את הבצל, לקלוף אותו, לחתוך על הראש שלו צורת צלב, עד החצי. (לוקח פחות מדקה) זמן הכנה משוער: 5-7 דקות. טיפ: מומלץ לגלגל את הבצל בקמח (!) לפני שאוכלים. הפתרון הלא נורמלי. שום! היום ניסתי בפעם הראשונה (את הקודם היתי עושה עם חברים). מיועד לאנשים עצלנים במיוחד. צריך רק לפרק אותו. הקליפה יורדת לבד כשהוא מוכן. לזרוק את השום לצ'יפסר. (רק כשהשמן רותח!) כאן אין דמעות, כי פשוט הוא מוכן באזור החצי דקה. וזה יוצא ממש ממש טעים! זמן הכנה משוער: פחות מ-2 דקות. טיפ: מומלץ לאכול עם גבינה לבנה. מקווה שהצלתי אותכם מרעב.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים שמע, אם אני רעב אז אני אצטרך טונות של שום, ואז שום ערפד\ית לא תתרקב אלי.לוקחים מחבת ומחממים, מוציאים שניצל מהמקפיא ושמים קצת שמן. 2-3 דקות מכל צד ומוכן
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר שכחתי להזכיר שאחרי שמטנגים הריח של השום נעלם,ואף אחד לא ידע שזה מה שאכלתם. אגב, כדי לא לאכול טונות של שום, אפשר גם שניצל, ליד.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים מחבר זה מאכל גורמה צרפתי שמגישים בבורגרנץ ונקרא "טבעות בצל"הבצל די מוכר, להרבה דברים מטוגנים אוהבים "לזרוק" קצת בצל קצוץ.הקאץ' כאן הוא הבצל עם הצלב. והשום - שאומנם לא נשמע טעים, אבל מפתיע בגדול!
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים רצועות חזה עוףטיפה טיפה טיפה שמן במחבת (חצי ממה שאתם משתמשים בשביל להכין חביתה)דקה לצרוב מכל צדמוכן לאכילה ברגע שזה מקבל צבע בהיר עם "כתמים" כתומים.הרבה יותר טעים מבצל.
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים זה לאנשים עצלנים??? לחתוך ולטגן זה הרבה יותר מידי מאמץ בשביל אוכל. בשבילי, המקסימום בישול זה למזוג חלב לקורנפלקס. אם יהיה לי זמן ו/או כוח אני קודם כל אבדוק כמה מהדברים שהגיעו בתוך המקרר (קניתי יד שנייה, נראה לי שחלק מהדברים שם די קרובים לפיתוח אינטיליגנציה... ).
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים רצועות חזה עוףטיפה טיפה טיפה שמן במחבת (חצי ממה שאתם משתמשים בשביל להכין חביתה)דקה לצרוב מכל צדמוכן לאכילה ברגע שזה מקבל צבע בהיר עם "כתמים" כתומים.הרבה יותר טעים מבצל.להגיש עם לימון, מלח ולחם טריאפשר גם שום במחבת
פורסם 2008 באפריל 3017 שנים לקחת צ'יפס ונגיסי עוף של עוף טוב, לשים בטוסטר אובן, ולאכול.מה יותר פשוט מזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.