עבור לתוכן

התלבטות רצינית בין DELL 1520 ל TOSHIBA A200

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה 6 - 6.5 K

בעקרון התכונות העיקריות שחיפשתי זה כרטיס מסך שיריץ לי משחקים בצורה טובה ומעבד מינימום T7500...

לאחר חיפושים רבים (מאוד) נשארתי עם השניים הבאים

dell 1520

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm (אמרו בהתחלה שנגמר המלאי אבל הוא חזר :-)

האחריות כאן היא של יעל מעבדות בהרצליה פיתוח(מישהו מכיר והתנסה?לפי האתר של DELL הם ספק מורשה) ושירות תמיכה

טלפונית מ DELL העולמית ( בעברית)

והשני

[b]TOSHIBA Satellite A200-23P

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2466

שכאן אני מרחיב את הזיכרון ל 2GB ואת האחריות ל 3 שנים ואז יוצא בסביבות ה 6400 - 6500

האחריות כאן היא של חברת מפעיל

מה אתם חושבים מה יותר כדאי (מבחינת ביצועים ואחריות)?

(עוד שאלה קטנה האם שווה להרחיב ל 3GB זיכרון או שלא ממש חייב?)

פורסם

אם אתה משיג את ה1520 לך עליו בלי לחשוב פעמיים.ה8600GT חזק יותר ומיועד למשחקים יותר מאשר הHD2600.בנוסף אם המחשב לא אמור לעבוד על סוללה יותר מדי הייתי ממליץ גם לשדרג את הHD ל7200RPM

לא הייתי ממליץ להרחיב ל3 ג'יגה אלא אם כבר ל4 ג'יגה - עניין של 2 סטיקים חדשים של 2 ג'יגה ב220 שקל כ"א,וממש לא 950 שקל כמו שמצויין באתר הנ"ל.

קח בחשבון של3 ג'יגה אין צורך במע' הפעלה 64 ביט לעומת 4 ג'יגה שינוצלו במלואם רק במע' 64 ביט.

סה"כ ויסטה כן מנצלת כל תוספת זיכרון,ואני בעל נייד עם מעבד T7300 עם 2 ג'יגה זכרון ורואים את העומס על המערכת עם כל התחזוקה שאני מבצע בו.

שכחתי,המסך של הדל מגיע ברזולוציה גבוהה יותר.

רק תשים לב שממשק מע' ההפעלה של הדל הוא באנגלית בלבד,מה שלא יתן לך גם אפשרות להתקין ערכת שפה בגלל שמדובר בפרמיום ולא באולטימט(אם זה לא מפריע לך).

סה"כ אני חושב שהדל לוקח כאן בגדול.

פורסם

הדל,ללא ספק.

רק נקודה קטנה,האחריות מחנות זו ניתנת במעבדת CPM בת"א,מעבדה מצויינת.

פורסם

דל.

כרטיס מסך חזק בהרבה, מסך ברזולוציה גבוהה יותר, אחריות ארוכה יותר, ומחשב יפה יותר :xyxthumbs:

יש לי את הדגם הזה בעצמי (עם ה 8600), בצבע ירוק.

פורסם
  • מחבר

Ok

תודה רבה אני אלך על הדל....

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים