עבור לתוכן

האם עליות המחירים העולמית תשפיעה גם על שוק המחשבים?

Featured Replies

פורסם

או שלא תהיה השפעה והמחירים כרגיל ימשיכו לרדת עם יציאת רכיבים חדשים?

פורסם

על מה אתה מדבר?

על עליית מחירי האורז, ושאר מוצרי המזון?

בבקשה תגיד לי שלא.......

פורסם

בעיקרון עליית מחירי המזון צריכה להשפיע בעיקר על מחירי המשחקים בSTEAM.

פורסם

למה לא, עם עלית מחירי האורז, ארוחת הצהריים של הפועל הממוצע תעלה יותר, ואם הפועל הספציפי הזה במקרה עוסק בהרכבת לוחות אם..., אגב זה נכון גם לגבי עלית מחירי נייר הטואלט, מה לעשות, כשאתה קונה לוח אם או מעבד אתה משלם גם על מה שנכנס לפועל וגם על מה שיוצא ממנו...

פורסם

רוב הלוחות אם ומוצרי האלקטרוניקה מיוצרים בסין, טיוון ועוד, לא נירא לי שהתנאים שם לעובדים מספיק טובים כדי לכלול ארוחות על חשבון המעסיק.

לעובדים שם במפעלים כאלה משלמים 10-20 שקל ליום עבודה (משהו כמו 12 שעות ומעלה?) את האוכל הם משיגים לבד (לא בעייה, התאילנדים וכו' אוכלים כל מה שזז).

פורסם

lol

נראה לי שהמחשבים שלנו לא אוכלים הרבה אורז,

אז יהיה טוב, כל עוד המחשבים ימשיכו לא לאהוב אורז,

המחיר לא יעלה.

פורסם

עוד תר'ד אידיוטי נכנס לסטיסטיקה.

פורסם

נו ברור!

לא ידעתם שהמעבדים החדשים של AMD מיוצרים מאורז?

פורסם

lol

נראה לי שהמחשבים שלנו לא אוכלים הרבה אורז,

אז יהיה טוב, כל עוד המחשבים ימשיכו לא לאהוב אורז,

המחיר לא יעלה.

2 וחצי דקות של צחוק. שהעיר את כל הבית.

עוד תרד אידיוטי שנכנס לסטיסטיקה.

(בנוסף לבחור ששאל אם יש מכס על שוקר וההוא שאל איזה אומנות לחימה הכי טובה נגד ערסים)

פורסם

נו ברור!

לא ידעתם שהמעבדים החדשים של AMD מיוצרים מאורז?

אז זאת ההפתעה שהם מכינים לנו??? :s05:

ולפותח הPOST , מחירי המחשבים לא מושפעים ממחירי הדגנים/אורז בעולם

אז לא , לא צפויה עליה בגלל זה , וגם לא בזמן הקרוב

אלא אם כן חס וחלילה יופגז מפעל AMD/INTEL

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב

אני שמח לשמוע שאתם אופטימים לגבי מחירי המחשבים.

בזמנו התעניינתי לגבי מסך מחשב איכותי ולא הבנתי למה המחיר לא יורד למרות ששער הדולר צלל. נציג נקסטופ באתר, נימק זאת בעליה במחירי ההובלה.

עליות המחירים העולמיות לא כוללות רק את מחירי האורז, אלה את כל מוצרי המזון, למשל

http://finance.walla.co.il/?w=/127/1272846

ומוצרי צריכה אחרים

http://finance.walla.co.il/?w=/127/1270745

לדעתי זאת רק ההתחלה ואנו בפתח של אינפלציה עולמית מאוד חזקה ואני לא יודע מה יהיה בסופה.

בכל אופן אני אני שמח לשמוע שאתם אופטימים מהמצב

פורסם

עלייה במחיר של הנפט משפיעה על כל דבר אולי איכשהו זה ישפיע בעליה לא משמעותית בשוק המחשבים אם בכלל,

עלייה במחירי המזון בהחלט לא קשורה.

פורסם

אתה צריך לעקוב אחרי מחירי הסיליקון, הנחושת וכו'.. לא אחר מחירי האורז.

בנוגע לעלויות עקיפות - אם חברות המחשבים צורכות דלק בתהליך ייצור החומרה, אז תהיה עלייה מינורית בהוצאות שלהם. אבל ייתכן שעקב המיתון בעולם אנשים יקנו פחות מחשבים חדשים, הביקוש יירד והחברות יאלצו להוריד מחירים כדי למשוך לקוחות (כי אם למשל חברה מייצרת מוצר ב-100 דולר ומבקשת עליו 150 דולר ולא מקבלת, עדיף לה להוריד את המחיר ל-140 ולהרוויח 40 דולר מאשר לא להרוויח כלום). אל תשכח גם את המגמה התמידית של ירידת מחירי המחשבים. היו זמנים שמסך LCD 20 למחשב עלה 4,500 (רק לפני 4 שנים) כאשר היום דגמים טובים יותר משמעותית עולים 1,300, ואני לא צריך לספר לך על הירידה במחירי הכוננים הקשיחים, הזכרונות והכל...

מחשב חדש שתקנה היום (ללא ציוד היקפי) ב-5,000 יעלה עוד שנתיים כנראה 3,000 - אז אין לך מה לדאוג מהתייקרות מחירים.

פורסם

בטח ובטח מושפעים, סיני רעב לא יכול לייצר מחשבים. לא תהייה לחברות ברירה אלא לעלות להם את המשכורות.

פורסם
  • מחבר

^^^

זה גם מה שאני חשבתי. אבל הטיעון של ירידה בביקושים עקב מצב כלכלי ירוד של הצרכנים משפיעה בצורה הפוכה על המחיר. זאת הסיבה שאין לי מושג על המחירים בעתיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים