עבור לתוכן

האם כדאי לשחק במחשב הנייד משחקים (AOE 3 לדוגמא)?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נייד של HP

intel core 2 dou 1.67ghz

3gb ddr 2

geforce 8400gs m

מחשב חדש

האם זה לא יכביד על המחשב? לא יקצר את חייו כשהוא עדיין פועל במיטבו?

או שעדיף לשחק במחשב הנייח:

intel 3ghz

512mb ddr

ati x600

פורסם

עדיף בנייח. מסך בגודל נורמלי, המשחק גם ככה קל, לא תיהיה לו בעיה.

פורסם
  • מחבר

הנייח כבר לא זז

זאת הבעיה..

פורסם

אז מה השאלה כאן? ::)

פורסם

אני לא הבנתי למה אתה מתכוון בדבריך "יקצר את חייו כשעדיין פועל במיטבו".

אם אתה מתכוון לזמן סוללה,אז ברור שכשהמחשב יעבוד על סוללה פעולת המשחק על המחשב תקצר את זמן הסוללה בצורה משמעותית יותר משכשלא היית משחק עליו.

אין איזשהיא השפעה מרחיקת לכת על המחשב עצמו(בלאי ודברים כאלה).

אם אתה מחובר לשקע עדיף לשחק במצב כזה במקום על הסוללה,חוץ מזה עם המשחק הזה אתה תהנה מאוד על הנייד(יש לי גם HP).

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לבלאי ודברים כאלה :)

תודה אחי על העזרה..

פורסם

בקצרה- שחק על הנייד כאליו אין מחר

בארוכה-

הבלאי במחשבים כאלו הוא בארבע מקומות - מסך שידהה בסופו של דבר,הארד דיסק ומאוררים (בגלל שהם מכניים) לדעתי הבלאי שולי ביותר הארדדיסק ומאורר יש להם די שעות עבודה עד שישבקו חיים, והמקלדת כמובן (בהנחה שלא תשתמש בtouchpad למשחקים) שגם לה כל עוד לא תהיה אלים אמורים להיות די הקלדות לפני שהיא תתפרק. כל עוד אתה מחבר אותו לחשמל אז אתה לא ממש מקצר את חיי הסוללה (אל תשכח לתת לו פריקה פעם בשבוע).

בכל שאר הרכיבים אין ממש בלאי רק תראה (או תרגיש) שהמחשב לא מתחמם בכל מקרה רצוי להשאיר את המחשב בטמפרטורה סבירה.

יהיה לך נוח בהרבה לחבר מקלדת ועכבר חיצוניים (ככה אתה גם שומר על המקלדת שעל הנייד ששוב לדעתי זה שולי ביותר).

בכל מקרה אם אתה רוצה עוד יותר לשפר את חווית המשחק תחבר את המחשב הנייד למסך הקיים (שוב אותו עיקרון נוחות ושמירה על הנייד).

זהו פחות או יותר אני לא הייתי משחק על העגלה והייתי משאיר אותה לישומים יותר קלים במקום משחקים.

חוץ מזה תזכור שאין לך הרבה זמן לשחק על הנייד בסוף המשחקים הישנים ימאסו עלייך ומשחקים חדשים כבר לא יעלו עליו כך שהמחשב הנייד ישמש לאינטרנט סרטים וכו' ולא למשחקים בזמן די קצר (להערכתי יש לך לשחק עליו עוד שנתיים לפני שגם משחקים קלים לא יעלו עליו- תזכור אין לך אפשרות לשדרג את הנייד (מעבד וכרטיס מסך).

פורסם
  • מחבר

סוף סוף תגובה עם פירוט!

תודה אחי על העזרה עניתי לי על כל השאלות שהיו בראשי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים