עבור לתוכן

מחשב מתחיל לרוץ רק לאחר הוצאת המעבד והחזרתו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא זה לא המפרט הזה, אבל כמעט עתיק כמוהו.

אם זה היה מחשב חדש אז לא הייתי רוצה לוודא מיליון פעם, פשוט זה מחשב ישן ולא שווה להשקיע בו כסף,

להחליף בו לוח אם (איפה משיגים לוח אם עם תושבת 478??) כבר יעלה לפחות 300 שח. מחשב מינימלי היום בעל ביצועים כפולים ומכופלים ניתן להשיג באיזור 1200-1300 שח.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי תנסה להשיג ספק כוח שעובד ותתקין אותו

היו לי המון בעיות כאלה והפיתרון היה החלפת ספק והכל עבד סבבה..

הדבר האחרון שאני חושב עליו זה הלוח M ...

פורסם

טוב אם עדיין אתה רציך עזרה אולי יש לי משה. לי אישית היו בעיות דומות ואני מתפלה שאף אחד לא הזכיר את בעיית הזכרונות שיכולה להיות! תנסה להפעיל את המחשב רק עם "סלוט" אחד כל פעם ותחליף את המיקום שלהם(לי זה עזר ובנקודה זו אני עדיין לא יודע להסביר למה) דבר שני שגרם לי לתקלה דומה מאוד זה כאשר חיברתי DVD-ROM והג'מפר שלו היה באותו המצב כמו של הארד-דיסק וזה עשה המון בלגן-כמעת כמו אצלך.

ולסיכום במחשב הישן שלי הייתה אותה תקלה בדיוק והלוח אם הלך והספק היה בסדר גמור אבל אצלך הוא כן נדלק אז אולי יש תקווה.

פורסם

הזכרנו זכרונות ,תקרא את כל הדיון לפני שאתה מגיב.

פירטתי לו למעלה את כל רכיבי המחשב כבר.

פורסם

יש סיכוי לא קטן גם לזכרונות ,

תוציא אותם ותחזיר.

אחי הרעיון הוא לא סתם להכניס ולהוציא אלה לנסות רק עם סלוט אחד כל פעם ובחריץ שונה. כאשר אני שידרגתי את הזכרונות שלי מ515 ל1G הייתי צריך לשחק ככה איזה 15 פעם עד שהמחשב עלה.

פורסם

כן, בהחלט מכיר את זה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להפעיל אותו אפילו ללא זכרון בכלל, והוא לא השמיע צפצוף

ניסיתי כבר לחבר זכרון בשני הסלוטים אבל גם זה לא עזר, אני אנסה מחר להפעיל אותו ללא המעבד , נראה אם כזה דבר מספיק רציני בשבילו בשביל להוציא איזה צפצוף

פורסם

אתה חייב לנסות אותו עם לוח אחר.

אין לך עוד מחשב בבית ?

פורסם

רגע לפני שאתה מצליח להרכיב במחשב אחר

בוא תבדוק את הלוח M שם אם הוא תואם לזיכרון שאתה מחבר אליו (חשווווווווווב מאוד!!!)

ולבדוק ספק כוח ...

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד לוח אם במחשב אחר, אבל אני חושב שיותר קל להתקין לו זכרון וספק שאני יודע שהם תקינים מאשר לפרק מחשב אחר בשביל להוציא ממנו לוח אם ולהרכיב במחשב אחר.

מה שהכי מעצבן אותי זה שאני מפעיל אותו ללא זכרון והלוח לא מוציא אפילו צפצופון. אני תיכף אנסה להפעיל אותו ללא המעבד נראה אם זה יגרום לו לצפצף.

ובכלל מעצבנים אותי GIGABYTE (אני מאמין בכל זאת שזה כנראה הלוח אבל אני רוצה לוודא ב-100%) שמתקלקל הלוח אם שלהם תוך כמה שנים, אם זה היה מקרה חד פעמי אז מילא, אבל הרכבתי מפרט לאחותי עם לוח אם של GIGABYTE והכל היה תקין ואז לאחר כחודש כרטיס הרשת המובנה חדל מלעבוד (לא אני איבחנתי, לא יצא לי לראות את המחשב אבל כך פסק טכנאי "מנוסה" מטעם HOT)

וואי

פירקתי את המעבד לא עשיתי שום שינוי והרכבתי מחדש ופתאום המחשב עולה אבל הוא תקוע כרגע במסך ההתחלה

פורסם

ללא מעבד אין כלום !! גם לא ביוס ואין שום סכוי וסיבה שהוא יעבוד !

חב"לז שלך.

פורסם

מה ז"א יותר קל להרכיב ספק וזכרונות?

מזה קשור?

אתה צריך לבדוק את הלוח אם ,לא את הזכרונות והספק, הרי בדקת זכרונות, ואני נוטה להאמין שזה הלוח שהולך לעולמו מול העיניים שלך. :-[

פורסם

לידע כללי

בגדול, כאשר המחשב לא מגלה סימני חיים אבל נדלק

כל מה שנחוץ זה ספק, לוח אם ומעבד תקינים. אז הביוס יכול לרוץ ולהודיע ב"ביפים" מה לא תקין או חסר.

אין שום סיבה שוב ושוב להציע זכרונות או כרטיס מסך או כוננים או כרטיסים.

יש ביפ או ביפים - ? יש לאן להתקדם.

אין ביפים ? אחד מהשלושה שצינתי.

וכל זאת כמובן בהנחה שהרמקול של המארז מחובר בכלל ללוח האם.

פורסם
  • מחבר

מוזר

הוצאתי לפני כמה שעות את המעבד והחזרתי אותו ואז הוא עלה טוב, עשה לי מסך כחול ואתחולים חוזרים ונשנים עד שבסוף הוא אפילו לא עלה

אז עכשיו עוד פעם הוצאתי והכנסתי את המעבד ושוב עולה אני לא יודע מה גורם לזה

יש איזה משהו שאני צריך לשנות בביוס אחרי שאני שם את המעבד, כי הוא אומר לי שאני שם מעבד חדש בכל פעם ואני צריך להכניס את ההגדרות שלו לביוס ולשמור

פורסם

חפש על לוח האם קבלים נפוחים או נוזלים.

הוצא והכנס מספר פעמים את הכבלין מלוח האם לספק.

אם אין לך מושג על מה אני מדבר - קח את המחשב למעבדה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים