עבור לתוכן

שאלה לגבי EBAY

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

פתחתי חשבון באיביי לפני יומיים ואני עדיין מחכה לאישור של הכרטיס ע"י PAYPAL

ראיתי באתר PS3 ו-XBOX360 במחירים של 300 350$ במצב מעולה

עם יוזרים וחוות דעת טובות עליהים

רציתי לדעת שלושה דברים:

1.האם כל המכירות באיביי הם מכירות פומביות???

2.האם ניתן לשלוח כל דבר לישראל מבחינת המוכר???

3.כמה יחייבו אותי מיסים במקרה ואני אביא את המוצר במחיר של 350$???

בתודה מראש...

פורסם

1- לא. חפש את המכירות שכתוב ליד המחיר Buy it now, אלו מכירות מידיות.

2- לא, תסתכל אם המוכר שולח Worldwide או אם מצוין איזור.

3- על קונסולות 30% ממחיר הקונסולה+המשלוח.

פורסם
  • מחבר

3- על קונסולות 30% ממחיר הקונסולה+המשלוח

מה קורה לגבי יד שניה???הם מחשבים 30% מהמחיר של חדש בחנות???

פורסם

30% מהמחיר הכולל ששילמת (מחיר המוצר+המשלוח) במקרה ויש לך קבלה או מסמך כלשהו להציג (במקרה של איביי, הקבלה שנשלחת מפאיפאל היא מסמך תקף)

במקרה ואין, הם משתמשים במחירון שלהם, שתמיד גבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

יצא לך כבר להביא מוצר חשמלי בסכום הזה????

אם אילו פני הדברים ממש שווה להביא קונסולת PS3 ב 1200-1400 שקל

אגב יש אפשרות לתשלומים???

פורסם

גם אם כתוב US ONLY במשלוח, או לא משנה מה... שלח הודעה למוכר תגיד לו אם אפשר בבקשה לשלוח לארץ עם USPS (שירות הדואר האמריקאי) ותבקש דואר אווירי הכי זול שיש, מגיע תוך שבועיים גג ומשתלם מאוד וזול מאוד (יחסית), תגיד לו שאין לך שום בעיה לשלם את עלות המשלוח והכל ואם יש לך כבר דירוג באיביי אז תגיד לו שכבר עשית את זה והכל הלך חלק ובדרך כלל אפשר לשכנע... מבחינת המוכר זה אותו הליך כמו לשלוח בתוך אמריקה רק שאתה משלם לו יותר ...

אני כמעט תמיד קונה מאנשים שדווקא לא כתוב שהם שולחים לWORLDWIDE.

לגבי מיסים, אם המוכר מצהיר על זה כמתנה או לא רושם ערך אז בדרך כלל מחליקים את זה וזה מגיע לדואר בלי מכס או מע"מ, ואם הוא רושם ערך מעל 50$ אז על מוצרי אלקטרוניקה אין מכסות, אתה תשלם בסניף דואר רק 15.5% מע"מ ותקבל את החבילה שלך.

פורסם

על קונסולות יש 30% מכס+מע"מ. זה לא נכלל תחת הקטגוריה הכללית "מוצרי אלקטרוניקה", זו תת קטגוריה מיוחדת.

אם הוא יצהיר על ערך החבילה כנמוך במיוחד והיא ניזוקה בדרך/הולכת לאיבוד, הביטוח יכסה רק את ערך החבילה המוצהר. זה סיכון גדול מאוד.

יצא לי כבר להביא מאיביי בסכום של 170 דולר, אבל לא קונסולה. הכל עבר חלק, שילמתי מע"מ כרגיל, קיבלתי את החבילה.

אין אפשרות לתשלומים באיביי. יש שירות של ויזה שמחלק לך חיוב לתשלומים, בעמלה של כ 7 ש"ח לתשלום. דבר עם נציגת הכרטיס בארץ.

לגבי המחיר

350 דולר+100 דולר משלוח (UPS/פדקס, פלייסטיישן 3 לא שולחים בשירות הכי זול של USPS אלא אם אתה רוצה אותו בחתיכות)

450 ועוד 30% מע"מ יוצא 585 דולר

כפול 3.51 (שער הקניה הנוכחי בפאיפאל) יוצא 2060 שקל.

פורסם

אתה אומר את זה בוודאות ?

לא כל פקיד במכס נכנס לדקויות של המוצר, לדעתי לא יהיה עליו מכס, ואם יהיה אז זה בסך הכל 33-36%

שכוללים גם מע"מ בתוכם.

לא כל דבר מבוטח, ועל ביטוח משלמים עוד כסף... וזה לא כזה סיכון לשלוח בUSPS.

אני אישית קניתי מעל ל30 קניות ואני מביא רק דרך משלוחי אוויר בUSPS, זול ומהיר ובחיים, אבל בחיים לא קיבלתי שום דבר בחתיכות, ואני מדבר על דברים הרבה יותר רגישים ויקירים מאיזה קונסולה. גיטרות, מגברים ועוד...

גם בחיים לא נאבד לי משלוח בדואר.

אז אל תדבר באוויר.

UPS וFEDEX זה גנבה, לשלם כמעט 400 שקל על משלוחים של 2ק"ג זה לא שווה את הכסף, רק אם אתה רוצה את המוצר עד הבית ותוך יום.

זה טוב לאנשים עשירים שלא צריכים לקנות באיביי יד שנייה אלא ללכת לחנות בארץ.

ואם אתה כבר מנסה שמשהו בעסקה יהיה משתלם אז זה הורס לך את הכל.

אני אומר לך מנסיון של הרבה עסקאות, אפשר להביא דברים גם בלי מכס ומע"מ עם משלוח זול אמין ומהיר בדואר רגיל, את החישובים האלה של המשלוח + מכס + ABC * $ אני עושה על בסיס יומי כמעט... עם אריזה פשוטה וטובה שכל אחד עושה בבית לא יהיה שום נזק למוצר וגם קונסולה זה לא חפץ כזה רגיש ואתה תקבל עסקה מאוד טובה ומשתלמת.

בהצלחה.

פורסם

מן הסתם אני אומר את זה בודאות, תהיה בטוח שיש לי לא פחות קניות באיביי מלך.

המשלוח הכי זול של USPS, שנקרא "priority mail", אכן יגיע בחתיכות.

לדעתי אתה לא בדיוק מביא דברים בסוג הזה של משלוח.

לגבי מכס- עד לא מזמן באמת היה קל להכניס דברים, לאחרונה התחילו לדקדק יותר, וזה מעצבן מאוד.

לגבי האריזה, פה זה כבר תלוי במוכר, כדאי לברר איתו קודם.

פורסם
  • מחבר

שיו איך לא חשבתי להביא גיטרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים