עבור לתוכן

המקלדת והעכבר מפסיקים לעבוד

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי לפני קצת פחות מחודש מחדש חדש עם המפרט הבא:

מעבד:

AMD 4800+ x2 dual core

לוח אם:

Gigabyte chipset NVIDIA FSB 2000MHz GA-MA69G-S3H

כרטיס מסך:

Geforce 9600GT 512 mb DDR2 DUAL DVI

דיסק קשיח:

160Gb

מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב עד היום קורה שפתאום (באמצע משחק, סתם באמצע אייסיקיו, או אפילו שבכלל לא נוגעים במחשב) העכבר והמקלדת מפסיקים לפעול. המחשב עצמו כן ממשיך לעבוד כי אני רואה עדיין אנשים שולחים לי הודעות באייסיקיו ואנשים מתנתקים ומתחברים. אם אני מנתק את העכבר והמקדלת ומחבר זה בכל זאת לא עוזר והם לא פועלים, ואם אני מנתק תעכבר ומחבר אותו בתור USB הוא עובד אבל המקלדת עדיין לא. כדי שהם יחזרו לתפקד אני צריך לכבות את המחשב, לכבות את הספק, לנתק את העכבר, לחבר אותו, להדליק את הספק ואת המחשב.. ורק אז המקלדת והעכבר פועלים. אם אני פשוט מכבה ומדליק את המחשב בלי לכבות את הספק אז הווינדווס עולה אבל העכבר והמקדלת עדיין לא פועלים.

הבעיה הזאת יכולה לקרות בכל זמן, לפעמים גם רק פעם-פעמיים ביום ולפעמים כל 10 דקות למשך יום שלם..

מה יכולה להיות הבעיה? יש לזה פיתרון? או שאני צריך ללכת לחנות שממנה קניתי את המחשב?

פורסם

המקלדת והעכבר מחוברים בPS\2?

בדוק שהחיבורים לא רופפים.

פורסם
  • מחבר

כן, והם מחוברים מצוין!

פורסם

איזה ספק יש לך ??

פורסם

איזה ספק יש לך ??

ספק? אתה בטוח שיש קשר לזה?

יש סיכוי שזה כשל בלוח לדעתי.

פורסם

מה אי אפשר להיות ספק ? .. יכול להיות

יכול להיות גם לוח M ...

פורסם
  • מחבר

האמת הוא הבטיח לי ספק 500W והוא הביא לי 450W... אין לי מושג איזה חברה לא רשום עליו. רשום בגדול EN60950 ויש בקטן model: 300D-FNA

פורסם

האמת הוא הבטיח לי ספק 500W והוא הביא לי 450W... אין לי מושג איזה חברה לא רשום עליו. רשום בגדול EN60950 ויש בקטן model: 300D-FNA

ג'נרי לחלוטין, למרות שאני עדיין לא חושב שזאת הבעייה מבלי לזלזל בVaMpiRe MaSteR חס וחלילה :xyxthumbs:

אבל לדעתי יש לך כשל בלוח ,בסופו של דבר את כל המידע שמועבר אתה מקבל מהלוח.

הבעיה היא שאתה לא ממש יכול לבדוק חוץ מלהחליף לוח שאני לא מאמין שיש לך אחד אחר (תקן אותי אם אני טועה :nixweiss:).

בכל מקרה , תנסה אולי עכבר ומקלדת אחרים.

ד"א ,הם אלחוטיים במקרה?

פורסם

הכי אפקטיבי לעשות .. קח מקלדת ועכבר שעובדים 1000.1%

וחבר אותם למחשב שלך , עובדים , בלי תקלות , אז בעיה במקלדת או עכבר שלך

אם עובדים אבל נשארת אותה תקלה , יכול להיות משהו בפורטים של ה PS/2 לא תקין ..

אתה יכול להביא ספק כוח אחר ולבדוק איתו אם הבעיה נשארת..

או שתיקח אותו לחנות שממנה קנית את המחשב , יש לך עדיין אחריות ? אם כן , אז שישברו את הראש

פורסם
  • מחבר

כבר רשמתי שזה מחשב חדש, אז נראה לי שאני ילך לחנות היום.

כן המקדלת והעכבר אלחוטיים של מיקרוסופט, במחשב הקודם (עד לפני חודש) הם עבדו מצוין! ככה שלא נראה לי שהבעיה זה בהם.

פורסם

סוללות?

ותעשה טובה לעצמך תנסה עכבר ומקלדת חוטיים.

פורסם
  • מחבר

זה מוזר ששניהם יפסיקו לפעול ביחד בגלל סוללות.. ובדרך כלל שזה סוללות זה נתקע לאט לאט ואז אני צריך להחליף.. פה זה פועל חלק ופתאום שניהם מפסיקים לפעול עד שאני מנתק את המחשב מהספק.

גם שאני נכנס להגדרות של העכבר או המקלדת כתוב לי בכוח של הסוללות GOOD

פורסם

בדוק עכבר מקלדת אחרים, אחרי זה נהיה יותר חכמים.

פורסם

כן, ושלא יהיו אלחוטיים, ואפילו עדיף שלא יתחברו לUSB בכדי לשלול עוד דברים.

פורסם

על איזה סט מדובר, איפה אתה מחבר את המקלט שלו (ואיפה המיקום הפיזי של המקלט), ומאיזה טווח אתה מנסה להשתמש בו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים