פורסם 2008 באפריל 2917 שנים קניתי את הראוטר והגדרתי אותו בלי בעיות מה הקושחה הכי מומלצת לראוטר wrt54gl?האם הקושחות מחזקות את הנתב בנוגע לשיתוף קבצים פשוט הראוטר הקודם הרבה התנתק בזמן שאימיול עבד
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אני משתמש ב:Firmware Version: v4.30.7, Jun. 20, 2006 ניסיתי tomato וDD-WRTאבל או שלא הגדרתי אותן נכון או שפשוט הן עשו בעיות עם סוג החיבור שלי:L2TP בחיבור של כבלים ו012. אישית כשהתקנתי את הTOMATO די התלהבתי מהאפשרויות.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים מחבר באמת שמעתי על tomatoאם אני מנסה קושחה ורוצה לחזור לקושחה המקורית איך אני עושה את זה?
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים אתה מוריד את הקושחה של לינקסיס, מהאתר הבריטי ולא האמריקני אם אני לא טועה.ומעדכן.יש כבר קושחה יותר מעודכנת משלי.
פורסם 2008 באפריל 2917 שנים קשוחה מקוריתיש מספר קשוחות, הקשוחה המקורית מספיק טובה למי שלאצריך יותר מדי. שמעתי על בעיות שיש לקשוחה הזאת עם ריבויחיבורים (P2P) ולא פעם אמרו לי שזה כבר לא נכון, אז אנילא אגיד שיש... ???יש לנתב הזה (ולעוד נתבים) תמיכה בקשוחות צד ג' (יותרנכון קשוחות צד ג' תומכות בנתב הזה)OpenWRTהיא הקשוחה הכי מודולרית שקיימת לנתבים הללו, אך היא גםהכי מסובכת להגדרה, לא הייתי ממליץ למשתמשים שלא מביניםבמערכת מוטמעות\לינוקס להתקרב אליה.אתר ביתDD-WRTהיא הקשוחה עם הכי הרבה "פיצרים" שלא מודולרית. הבעיההיחידה איתה שהיא לא תומכת בחייגני PPtP/L2TP (בארץבלבד?). אם יש לך אי די אס אל, או חיבור קבוע, הייתי ממליץלך לבחור בקשוחה הזאת.אתר ביתTomatoאני אישית משתמש בה, היא לא כוללת בתוכה פיצרים רבים כמוDD-WRT או מודולריות, אבל היא עובדת מצויין עם חייגנים, היאיציבה והיא הרבה יותר טובה (לדעתי) מהקשוחה המקורית. אניאישית משתמש בה בשביל לשלוט על עוצמת השידור + טווח, והיאמוסיפה תמיכה ל WPA2 (סתם אני פארנויד). אני בטוח שיש בהעוד הרבה מעבר... (QoS, מד תעבורה...)אתר בית
פורסם 2008 במאי 117 שנים לא שיש לי מושג מה זה בדיוק אבל גם בקושחה המקורית יש תמיכה בwpa2wpa2 זה סוג מסויים של הצפנה כנגד אנשים שסתם יגלשו לך ברשתעכשיו אני משתמש בקושחה המקורית של WRT54GL אבל אני מעוניין לדעת מה אני יקבל אם אני יעבור ל DD WRT או OPEN WRT אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים אבל אם אין בכך שום רווח , אז בשביל מה? אם מישהו התנסה באחת מהקושחות האלה שיגיד מה האופציות המיוחדותועוד משו אם משו מתקלקל באמצע עדכון הקושחה האם יש אפשרות ל RESET/REVERSE ? או שזהו הלך?
פורסם 2008 במאי 217 שנים אתה יכול להיכנס לאתרים השונים, ולבחון את הפונקציות.בגדול, זה נותן יותר התעסקות עם הגדרות, וגרפים שונים.אני הבנתי שיש גרסה מסויימת של WRT54GL שלא מאפשרת חיבור לכבלים, בעוד השאר מאפשרות.הבעיה הזאת נפתרת ע"י החלפת קושחה ?
פורסם 2008 במאי 217 שנים פותח הת'ראד , מצורף קישור לפוסט שמסביר קצת על הקושחות. כמו כן iTK98 הסביר פחות או יותר מי נגד מי. קיימת אפשרות לחזור אל הקושחה המקורית.מה שכן - כשעושים FLASH יש צורך לקרוא את ההוראות (מעט הוראות, ממש לא מסובך) ולבצע אותן לפי הסדר כדי שהתהליך יושלם בהצלחה.WRT54GL- מדריך קצרiTK98 - ציטוט שלך הוסף לת'ראד הרלוונטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.