פורסם 2008 באפריל 2817 שנים שטר מסורתי באמת יכול לעבור כמה כביסות מבלי שיהרס. יש לי בארנק את השטר החדש, וחוץ משהוא קצת גורם להזעה באצבעות (לא כזה חיסרון - כמה זמן אנחנו כבר מחזיקים שטר?), הוא סבבה. הוא רק קצת פחות גמיש משטר נורמלי.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים נחמד, עוד לא יצא לי לראות, אבל גם לי שטרות עברו בכבישה ולא ניגרם נזק.הכוונה היא שהוא לא סופג את המים כמו השטר הישן, הוא לא נרטב.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים זה אסון!!!!!!!!!! השטר החדש לא מתקפל!!!!!! מה זה זה!!??!? זה לא שטר אם זה לא מתקפל!
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים אין שום בעיה עם השטר, נראה טוב ונשמר.עדיף לקבל שטר כזה מאשר לקבל שטר שנראה כמו נייר טואלט.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים MuTaTiOn, המגן דוד בשטר החדש הוא שקוף, לא שחורוזה באמת אחלה שטר.. מרענן..למרות שקצת קשה לקפל אותו
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים מחבר כן השטר החדש טוב יותר מהקודםאבל הוא לא מניילון כולו יש בו קטע מחוספס
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים זה אני או שהמילה "שטר" איבדה כל משמעות אחרי הדיון הזה? :lol: הגיוני בשבילי. ד''א, בטח השטרות הישנים ששרדו אצלכם במים היו מנוליינים. אצלי,שטר שנרטב - זה כמו נייר טואלת שנרטב. MuTaTiOn.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים חבר שלי קיבל כזה מאחת החנויות.הוא יותר טוב מהקודם. יש לו מרקם אחר והוא יותר חזק. ובאמת בסוף יש כוכב כזה שקוף.
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים איך שלא תגיד יבינו אותך. ונדמה לי שעיוורים אמורים להרגיש את זה ולדעת שנתנו להם שטר של 20
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים הכוכב הוא במקום טביעת המים בשטר הישן יותר?יש עדיין חותמת מים בשטר החדש... פשוט מעליו יש את המגן דוד הזה...
פורסם 2008 באפריל 2817 שנים דוקאא זה נראה לי טבו לעיוורים כי לשטר החדש יש מגע שונה.היינו בפגישה עם עיוור והוא אמר שהוא לא יכל לזהות שטרות כי הבליטה שיש על השטרות נעלמות בגלל שעם הזמן הבליטה נהרסת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.