עבור לתוכן

מהי אומנות הלחימה האפקטיבית ביותר כנגד א&#1512

Featured Replies

פורסם

אומנות הריצה.

אם לא התחלת ללמוד כבר, עד שתלמד אומנות לחימה כלשהי שתוכל לעזור לך באופן פרקטי, אתה כבר תהיה בעל בית משלך כנראה. זו השקעה של 8-10 שנים עד לרמה כזו.

לעומת זאת, אפשר תוך 3 חודשים לשפר את מהירות הריצה שלך והסיבולת גם יחד באופן ניכר מאוד.

אני חייב להגיד תודה רבה לך, כי גרמת לי לצחוק כמו שלא צחקתי הרבה הרבה זמן!!! :xyxthumbs:

• תגובות 99
  • צפיות 8.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו באמת.

מה אתם חושבים שאחרי שלומידים תרגיל אחד,לומדים רק עליו במשך שנה?

תעשו טובה ותקראו קצת מידע באינטרנט.

MuTaTiOn.

למדתי קראטה במשך 6 שנים, ואני כרגע ממשיך להתאמן סדיר בבית על מה שלמדתי כי אין פה באיזור שום מקום להמשיך ללמוד בו.

אני יודע טוב מאוד שלא מתאמנים על אותו תרגיל במשך שנה, אבל לוקח הרבה מאוד זמן עד שמשהו למעשה ניתן ליישום.

כרגע עם עארס אחד אני יכול להתמודד, הנקודה היא שעארסים באים בחבורות.

ובוא נגיד שיש רק אחד- למה להיגרר למכות אם אפשר להימנע מזה?

נגיד אתה יודע שיש לך 99% ניצחון- למה בכלל להתחיל? זה גורם לך להרגיש גבר?

קח ת'רגליים, תברח, צא בלי שריטה או הפיגור של בכלל לריב עם מישהו- ואז באמת יצאת גבר.

גודזילה- יש לך עצה יותר טובה? שלוף אותה. קל מאוד לזלזל במה שאחרים אומרים, עד שאתה צריך להשתמש בזה בעצמך.

פורסם

למדתי קראטה במשך 6 שנים, ואני כרגע ממשיך להתאמן סדיר בבית על מה שלמדתי כי אין פה באיזור שום מקום להמשיך ללמוד בו.

איזו דרגה יש לך? :s05:

אגב,המינימום לחגורה שחורה בקראטה זה שנתיים וחצי,לפחות כך זה היה כשאני למדתי.אם אתה מוכשר ואתה אוהב את זה ,אין סיבה שזה יקח יותר זמן.

גודזילה- יש לך עצה יותר טובה? שלוף אותה. קל מאוד לזלזל במה שאחרים אומרים, עד שאתה צריך להשתמש בזה בעצמך.

נראה לי שהוא בסך-הכל נהנה מחוש ההומור שלך.גם אמרת משהו נכון וגם ניסחת את זה בצורה קולעת כהרגלך.

פורסם

בעיקרון, אמונות לחימה אפקטיביות זה MMA, ג'יוג'יצו וקרב מגע, אחת משלושתם כן תעזור לך אבל אל תחשוב שזה יבוא לך כמו רמבו תוך שבוע - חודשים, יקח לזה בערך חצי שנה עד שתבין את כל זה ותגיע למצב שכן תוכל להתמודד מול מצב אמת.

כמו כן זה צורך בהתמדה רבה ואימונים איכותים ובמרכז למידה נכון וציוד מתאים ולא במתנס השכונתי.

ד"א גם המחיר הוא לא קטן, אבל אם תסתכל קדימה זאת השקעה שווה, כי אתה לא יודע מתי תצטרך את זה....

פורסם

איזו דרגה יש לך? :s05:

אגב,המינימום לחגורה שחורה בקראטה זה שנתיים וחצי,לפחות כך זה היה כשאני למדתי.אם אתה מוכשר ואתה אוהב את זה ,אין סיבה שזה יקח יותר זמן.

נראה לי שהוא בסך-הכל נהנה מחוש ההומור שלך.גם אמרת משהו נכון וגם ניסחת את זה בצורה קולעת כהרגלך.

לא שמתי לב שכתבתי את זה בצורה משעשעת עד שקראתי את זה עכשיו X: וואלה X:

גודזילה, קבל את התנצלותי.

חגורה שחורה תוך שנתיים וחצי? סלח לי, אבל זה לא שווה כלום. זה אומר שהמורה מעביר אותך חגורה כל מבחן שיש, ולא מתחשב או באמת שופט את התוצאות. ככה שאתה מגיע לחגורה שחורה עם יכולת של חגורה ירוקה |:

לקח לי 4 וחצי שנים לטפס לשחורה, לדאן 2 לא הגעתי כי נאלצתי לעבור דירה, וכמו שהזכרתי- פה אין מקום נורמלי ללמוד בו.

פורסם

איפה אתה גר לעזעזל?

אני מת לדעת איפה יש כל כך הרבה את הזבל האלה

פורסם

אני גר בעיר רווית פשע ורשע עם אנשים מאוד אלימים (ערסים כבדים )

אצלם הכלל הוא כזה , לסתם אנשים שלא עשו להם כל רע , הם לעיתים קרובות צוחקים לועגים וכו וכו ובמקרה הכי גרוע יתנו כאפה

אבל אם פגעת בהם ,תצפה למקרה הכי גרוע עד רצח

ככה שבן אדם תמים אין לו מה לחשוש מהם .

פורסם

אודי איפה אתה גר?

למה אתה לא אומר אחרי שאתה אומר "עיר פשע ורשע" זה מסקרן..

פורסם

תפסיקו כבר להיות ילדי כאפות, איך אני גדלתי בלוד ובחיים לא נתקלתי בשטויות כאלה?!

כל מי שמרגיש מאיום או לא יודע מה, זה הכל תלוי במה הוא משדר, זה דבר ראשון, אם תתקפל ימשיכו לבעוט בך

אם תראה בטחון ושאתה לא מפחד מהם אז הם יעזבו אותך, זה סתם כלל לחיים

דבר שני, כמו שאמרו פה אם למדת לעצור סכין או לפתוח חניקה זה לא אומר כלום בזמן אמת אתה לא תעשה את זה

כי אתה לא מספיק מאומן, תאמין לי ברגעי לחץ אתה לא נזכר מה למדת, מה שכן עוזר ומה שכן אפקטיבי ממש מהר

זה קרב מגע, אני אישית למדתי את זה בצבא, הייתי במעגלי לחץ ובקרבות, מאוד מחשל, לתת מכות זה רק 50 אחוז מכל העניין

50 אחוז האחרים זה לדעת לחטוף מכות, קיצר בלי יותר לבלבל את השכל, תתחילו לגדל אשכים

תתחילו להתאפס על עצמכם ולהפסיק לבכות כמו ילדות קטנות, אלה החיים, מי שנותן שינצלו אותו\ידרכו עליו לא יגיע רחוק

פורסם

^^^^^ צודק 100000000 אחוז ^^^^^

מה זה כל השטויות האלה חלק מציעים לברוח חלק לך תלמד אומנות לחימה

מה זה החרא הזה

תלמד להיות גבר וזהו

פורסם

אם נתייחס לשאלה נטו,אז התשובה היא קרב מגע.

פורסם

כל מדריך של כל אומנות לחימה (וגם קמ"י, במקרה שמדובר באזרח) יגיד לך אותו דבר:

"אם יש לך אפשרות להימנע מקרב- תימנע ממנו. אם יש לך אפשרות לברוח- תברח"

בשדה הקרב לברוח זו לא אופציה, חייב לנטרל את האויב בכל מחיר, ולכן לחיילים לא אומרים את זה.

2 דודים שלי שירתו חלק מהשירות כמדריכי קמ"י, אחד גר פה באותו הישוב כמונו, ואמר לי את אותו דבר.

"להיות גבר" עוזר רק עד ששולפים עליך סכין או אקדח.

אני מסכים שצריך ללמוד גם לחטוף מכות (וכחלק מהאימונים בכל אומנות לחימה, על הדרך, יש לא מעט קטעים של "תתחלקו לזוגות, 1 נותן ל 2 אגרוף בבטן, 2 תנסה לא לזוז ולספוג את זה, אחרי X פעמים תתחלפו". כמובן שלא מדובר ב "כסח לו ת'צורה" כמו ברחוב, אבל זה גם משהו)

פורסם

מחזק את Pika007

אם תתעסק עם פול קונטקט אתה תעבור הרבה חישולים ובתור אחד שחישלו לו תצורה אתה מרגיש תהבדל בין אחד שמתמאמן כל החיים שלו באומניות לחימה, הגוף שלו ברזל ומכות בשבילו לחטוף זה בדיחה. מנגד מי שלא התאמן בתחום הגוף שלו הרבה יותר רך ודי קל לנטרל במצבים כאלה.

ועוד פלוס אדיר הוא שאתה מכיר חברה סוסים ונהיה לך גב סבבה כזה. לא אחת יצא לי לחלץ איזה חננה שבא להתאמן במכון שלי וערסים (דבר שמלחתכילה הביא אותו להתחיל להתאמן) הציקו לו בבית ספר וכאלה. אחרי ביקור שלי ועוד איזה חבר, לא הציקו לו יותר (ואיך אני איתך לא הרמתי אצבע) מספיק שיש גורם הרתעה וכל הערסים האלה רצים למחילות שלהם

בעניין הסכין, עם כל הנסיון נשק זה נשק. עם אתה מול דפוק כזה שמוכן לדקור אותך זה כבר סיפור יותר מורכב ואין לי רצון לגלוש לשם שורה תחתונה אף אחד לא רמבו. אבל אומניות לחימה בונות ביטחון עצמי כי באיזהשהו מקום אתה מקרין חיצונית שאתה לא צעצוע שאפשר לטמטם ואנשים מסתכלים עליך אחרת. מה שטוב הוא שגם אתה לא צריך להוכיח שום דבר כי מראש אנשים נרתעים (פסיכולוגיה זה הכל ..) ואם לא אתה שובר להם תעצמות חחח!

בהצלחה :hi:

פורסם

חחחחחחח איזה קרועים אנשים :)

כולם כמעט נתקלים בזה בחיים שלהם. לוד, חדרה, אור-עקיבא, וכו, הכל אותו חרא.

גם אצלי בחדרה נתקלתי לא פעם בדברים האלה, וגם בסכינים. לברוח זה לא הפיתרון בכל מצב. וללמוד קרב מגע זה לא הפיתרון בכל מצב גם כן. למדתי גם אני סגנון לחימה כלשהו במשך כמה שנים (קרב מגע, ועוד סגנון שנקרא וו-שו שמזכיר קונג-פו) וזה לא עוזר בשיט חוץ מאשר לדיאטה. רוצה שלא יתחילו איתך? תגדל ביצים. לא משנה בכלל אם שברת להם את היד או את הרגל, או אם סתם הפלת אותם אחרי כמה בעיטות טובות. עצם שזה שאתה מחזיר להם מספיק בשביל לדאוג שהם לא יתחילו איתך.

בנוגע לסכינים, זה המצב שבו צריך לדעת מתי לרוץ. עם כל הפוזה וכל הפאדיחות, גם אני התחלתי לרוץ באחת מהפעמים ששלפו עליי סכין, לבד מול כמה אנשים עם סכינים צריך להיות ממש מטומטם בשביל להישאר במקום. צריך לדעת שסופרמן אף אחד מאיתנו לא יהיה.

בקיצור, תתחיל לעבוד על הביצים, ולא על האומנות לחימה. אם אתה חושב שללמוד אומנות לחיצה יעזור לך לביטחון העצמי, אז זה לגיטימי ושווה את זה. אם לא, אתה צריך למצוא משהו אחר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים