עבור לתוכן

חג עצמאות שמח לכולכם !

Featured Replies

פורסם

תהנו בחג - על האש,במסיבות ואיפה שלא תהיו !

חג שמח לכולכם, כן כן אני יודע שקצת מאוחר אבל לא נורא !

:jump: :jump: :hi: :hi:

עריכה -

אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

פורסם

חג שמח,בעע חזרתי עכשיו ממלחמת ספריי שלג רצינית אךךך העיינים :-\ ;)

פורסם

לפני שעה ראיתי זיקוקים, אמא לא מרשה ללכת לעיר :AR15: :AR15: :AR15: :bash: :bash: :bash:

פורסם

מה זה אמא לא מרשה? למי אכפת מה אמא מרשה?

פורסם

חג שמח! :hi:

שנדע רק שמחה ונחת.

והסתובבתי עם חברים בפארק פה עם כל האירועים המרכזיים (היו גם אינפקציה ומוקי די :P)

פורסם

אל תשכחו להגיד איפה ביליתם את הערב, אני אישית עכשיו זז למסיבה בפארק הירקון !

אתה חייב לספר איך הייתה המסיבה הזאת במיוחד dee dee!

אני הייתי פה בחיפה במופע משותף של אדיר מילר הענק ואסי וגורי אחר כך הלכתי לשבת עם חברים במרכז

היה ענק!

פורסם
  • מחבר

אז ככה, DEE DEE הופיעה זמן ממש קצר וקיבלה ייבושים על ימין ועל שמאל שהיא אמרה לכולם לצעוק,

בהתחשב בזה שהיו שם כמה אלפי אנשים אני יכול להגיד שהכיתה שלי עושה יותר רעש בשיעור תנ"ך :P,

והיא ניסתה לגרום לו לצעוק במשך איזה 4 פעמים שכל פעם היא אומרת "This is the last time..."

גם לא היה משהו כי זה היה מקום פתוח ולא הרגישו את המויזקה בכלל והכל היה מעורבב, לא היה חדרים או משהו...

מה שכן היה נחמד ש-2 חברים שלי השתכרו בטירוף ולא שלטו במעשים שלהם, אחד מהם בא לאיזה בת אחת

ואומר לה- את הבת הכוסית היחידה שאני רואה פה (הוא די צדק לא היו שם כוסיות ב-כ-ל-ל) רוצה להזד**ן איתי ?...

אחרי זה הוא בא לאיזה אחת ואומר לה "אין לי קטן אין לי קטן" והוציא את ה-זי* החוצה (אין לו קטן אבל חבל שהיה קר בחוץ :lol:)

בקיצור המסיבה עצמה לא הייתי משהו בכלל אבל את מה שהלך שם עם חברים שלי אני לא אשכח אף פעם

פורסם

רוק העצמאות בראשון שולט! :jump: :ylsuper: רק שלצערי היה גם :smilyDJ: (הדג נחש וסאבלימינל) שונא אותם.

פורסם

בעכו לא היה משהו מיוחד, הביאו (עוד פעם) את שרית חדד שרה בקושי שיר וחצי, אבל העיקר קניתי נפצים אך אין כמו ריח של סופר טייגרים מתפוצצים הבוקר ומקפיצים את השכונה!!!

פורסם

רוק העצמאות בראשון שולט! :jump: :ylsuper: רק שלצערי היה גם :smilyDJ: (הדג נחש וסאבלימינל) שונא אותם.

metal ownz :)

פורסם

בעכו לא היה משהו מיוחד, הביאו (עוד פעם) את שרית חדד שרה בקושי שיר וחצי, אבל העיקר קניתי נפצים אך אין כמו ריח של סופר טייגרים מתפוצצים הבוקר ומקפיצים את השכונה!!!

סופר טייגרים בעעע זה אפילו בקושי מפוצץ ארטיק,תקנה ראמאדנים וסוכריות ;D

פורסם

א. על הבוקר? נזרוק חזיז ערבי וזהו, למה לא?

ב. אני מחכה לראמאדן כי רק בראמדן אפשר לקנות בכמויות

פורסם

א. על הבוקר? נזרוק חזיז ערבי וזהו, למה לא?

ב. אני מחכה לראמאדן כי רק בראמדן אפשר לקנות בכמויות

חחחח אז הייתה מחכה לערב וזהו lol בראמדן הם מוכרים הרבה ראמאדנים לא ידעתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים