עבור לתוכן

מחשב מחשב נייד לשימושים כללים באזור 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני מתעתד לקנות מחשב נייד בימים הקרובים. מרוב עצים לא רואים את היער - כבר עברתי על מלא דגמים ואני מבולבל.

בעיקרון אהבתי מאוד את העיצוב של HP ולדעתי הדגם DV6789 מתאים לצרכים שלי - שימושים כללים, עריכת תמונות/וידאו מידי פעם, משחקים (אין צורך שיפעלו על ההגדרות המיטביות) וגם בעוד כחצי שנה לשימושים של סטודנט..

אני לא מחפש מחשב עם מסך קטן יותר מ 15" משום שקשה לי עם מסכים קטנים..

בעיקרון הדגם של DELL 1525 גם נחמד ומכיל פחות או יותר את אותם הדברים למעט כרטיס המסך המובנה שלו - X3100 של אינטל, ומביקורות שקראתי הכרטיס הזה לא צפוי כל כך, ואם מתישהו ארצה להריץ משחק אני לא מעוניין שיווצר מצב שזה יהיה בלתי אפשרי או לפי הגחמות של הכרטיס :-)..

אשמח לקבל חוות דעת על הדגם של HP שרשמתי.

תודה רבה מראש,

פורסם

אני חושב שמדובר סה"כ במחשב מצויין(יש לי את הDV6515)שסה"כ די דומה חיצונית ומבחינת רוב הרכיבית לדגם הנ"ל.

מצויין לסרטים,מדיה סנטר ,שלט רחוק ומצלמה+מיקרופון,HDMI,ושאר ירקות.עיצוב מדהים.

לגבי משחקים - הוא יריץ את כולם השאלה באיזה הגדרות(אני משחק בASASSINS CREED על הגדרות בינוניות וזה רץ חלק),לי יש את 8400GS עם 128MB זכרון ייעודי לעומת הדגם שהצעת שאמור להיות לו 256MB זכרון ייעודי(אבל עדיין חלש משמעותית מה8600GT).

בתקציב שלך הייתי הולך כבר על הDV6790 - מעבד חזק יותר למולטיטסקינג,4G זכרון,ושנתיים אחריות(צריך לוודא זאת מול החנות),8400GS עם 256MB זכרון ייעודי.

פורסם
  • מחבר

לגבי האחריות המצב משונה במקצת..

דיברתי עם נציגה מ HP והיא אמרה שאחריות לשנתיים היא רק לדגמים 6790 ועוד אחד מסדרה אחרת..

כששאלתי את המוכר ב KSP הוא טען שיש שנתיים אחריות, אך עם זאת בדק וחזר אליי ואמר שבטוח יש שנתיים..

הייתי לוקח את הדגם 6790 אבל הוא חורג מהתקציב שלי וככל הניראה לא תהיה לי אפשרות להגדילו..

ה DELL ממש קורץ לי - למעט משחקים הוא יוכל ל"הסתדר" עם שימושים אחרים כמו עריכת וידאו ושידור ב HD בצורה טובה? או שזה לא קשור בכלל לכרטיס מסך?

תודה לך.

פורסם

היי חבר.

קניתי ביום חמישי שעבר מחשב נייד גם כן מסוג HP, בדיוק כמו הצרכים שלך. הדגם הוא 9750EJ, רכשתי אותו מהחנות ARCENTER ב5,560 :]

אני מאוד נהנה איתו אתה יכול להציץ באפשרויות שלו.

פורסם

ה9750 מגיע עם מסך 17''.

לגבי הX3100 של הדל1525 הוא תומך בHD בצורה מלאה וגם מגיע עם HDMI,בד"כ ברמת HD צריך כ.מסך שיוכל להוריד את העומס מהמעבד,עפ"י דברי האנשים הכרטיס הנ"ל עושה זאת.

אם 85 שקל נחשב חריגה מהתקציב שהגדרת אז חבל,כי באמת מדובר על מחשב חזק.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=688015

פורסם
  • מחבר

אף אחת מהחנויות האלו לא קרובה אליי...

ולמי שמשלם על המחשב יש התנגדות לקנות בדרך הזאת..

אבל אני אבדוק מחר ב KSP בחנות עצמה בכמה הם מוכנים לתת כי הם מתחייבים למכירים הכי נמוכי, אז ניראה עד כמה הם עומדים מאחורי זה.

פורסם

איפה את גר?

פורסם
  • מחבר

אזור נהריה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים