עבור לתוכן

המלצה לנגן MP3 עד 2000 שקל

Featured Replies

• תגובות 43
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז לסיכום, חזרתי הביתה היום מהצבא ואני מתכוון לרכוש את ה MP3

לקנותא תא ה ipod classic 30 ג'יגה נכון? אין במחיר משהו טוב יותר לפי מה שאתם אומרים? חוץ מהנגן ההוא של סוני שאין בארץ

פורסם

לדעתי השחור עם העיגול האדום הוא הכי יפה!

פורסם

CREATIVE ZVM!

אמנם ישן, אבל אחרי המון ביקורות והשוואות לאייפוד הוא נמצא טוב יותר.

פורסם

כן טוב... אבל לIPOD יש הרבה יותר עזרים מגניבים...

פורסם
  • מחבר

יש לך לינק לפרטים על הנגן הזה?

חיפשתי ולא ממש מצאתי...

פורסם

כל מי ששמע IPOD וחושב שזאת איכות "טובה",

כדי שישמע קצת IAUDIO. ולא, לא באוזניות סטוק.

באוזניות סטוק, כמעט הכל אותו דבר.

להשוואות IPOD ל IAUDIO זה כמו להשוואות מרצדס למזדה - ליגה אחרת לגמרה.

פורסם

אתה מתכוון מאזדה למרצדס?

פורסם

יש טובים והרבה, לי אישית יש I-POD לא מהסדרה האחרונה ,קצת לפני, והוא פשוט מצויין,

אני עורך סאונד והכל ומצאתי שהוא באמת איכותי, התדרים שלו מעולים ,הקימפרוס של הסאונד מצויין,

חיברתי אותו לכרטיס קול שלי כLINE MIX דרך הקיובייס וזה היה פשוט מטורף, אני לא שולל שום נגן, אבל מניסיון עם I-POD אני יודע מה הוא יקבל,

פורסם

עם איזה נגנים אחרים יש לך ניסיון?

פורסם

לכל אלה שחושבים שהסאונד של האייפוד הוא הכי טוב בשוק... תסתכלו כאן:

http://reviews.cnet.com/ipod-nano/?tag=prod.txt.1

Despite the major interface overhaul, the iPod Nano's sound quality still sounds just middle-of-the-road. Although middling sound quality doesn't seem to affect iPod sales

Compared to products such as the Creative Zen V Plus, the Cowon iAudio 7, or the Toshiba Gigabeat U, however, the iPod's sound quality still leaves room for improvement.

אתר הביקורות - CNET - אוהב האייפודים הגדול מכולם - אומר שהסאונד של האייפוד רק בינוני ומטה ולא מתחרה בנגנים הטובים באמת.

ולמרות זאת הוא נתן לו 8/10.

אותו דבר לגבי הIPOD CLASSIC.

http://reviews.cnet.com/portable-video-players-pvps/apple-ipod-classic-80gb/4505-6499_7-32595955.html?tag=prod.txt.1

פורסם
  • מחבר

הCreative Zen Vision הוא נגן סרטים יותר מאשר נגן מוזיקה לא?

פורסם

לא... הCREATIVE חזק בשתי הצדדים - סרטים ומוזיקה, המסך שלו יחסית קטן - 2.5" אבל אפשר לראות בו טוב מאוד סרטים עם תרגום והסאונד שלו הוא הכי טוב בשוק הנגנים.

פורסם
  • מחבר

לא... הCREATIVE חזק בשתי הצדדים - סרטים ומוזיקה, המסך שלו יחסית קטן - 2.5" אבל אפשר לראות בו טוב מאוד סרטים עם תרגום והסאונד שלו הוא הכי טוב בשוק הנגנים.

אני לא רוצה לראות סרטים בכלל , נטון מוזיקה , אבל אם הסאונד שלו הוא הכי טוב אז כנראה שאני יילך עליו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים