עבור לתוכן

ביקורות סותרות ברשת על ה ASUS VW222 ??

Featured Replies

פורסם

ראיתי שהרבה כאן ממליצים על המסך הנ"ל של אסוס, בתור מסך מצויין (יחסית לפאנל TN כמובן) בגודל 22 אינץ' במחיר מאוד נמוך, כ 1300שח.

ובאמת בביקורות של XBIT LABS המסך קיבל ביקורת מאוד חיובית:

offers an unusual combination of a fast matrix and an almost total lack of RTC-provoked visual artifacts. Surprised as I am, I can even forgive ASUS the sloppy implementation of Splendid technology and call the VW222u one of the leaders of todays tests.

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/22inch-2_27.html#sect0

אבל בביקורת אחרת באתר TECHCAGE המסך קיבל ביקורת ממש שלילית:

The display market is chalked-full of models that fill up the quality spectrum, from sub-par up to high-end. The VW222 falls into the sub-par category, sadly, with overall poor color representation and noticeable screen-door effects, resulting in a model that should not be considered for purchase.

http://techgage.com/article/asus_vw222_22-inch_wide-screen/1

(אמנם בהמשך הביקורת הם מציינים שהם קיבלו בהתחלה כנראה מסך דפוק ואסוס שלחו להם אח"כ מסך אחר, אבל גם הוא קיבל ביקורת מאוד שלילית)

זו אולי הפעם הראשונה שאני רואה כזה פער בביקורות, ביקורת אחת שאומרת שזה מסך ה22 אינץ (מבוסס TN) המומלץ ביותר, וביקורת אחרת שאומרת שזה המסך הכי גרוע שקיים בשוק ושממש אסור לקנות אותו.

למישהו אולי במקרה יצא לבדוק את המסך באופן אישי?

פורסם

אמנם ב-techgage קיבלו דוגמה תקינה אח"כ ותיקנו קמעה את הסיכום, אך בכל מקרה לבודק של המסך אין את אותם כלים מקצועיים וידע עשיר כמו לאולג ארטמונוב שהנו בודק מסכים מנוסה, ותיק ואמין לחלוטין. ב-XBIT עשו השוואה רחבה עם הרבה מסכים אשר כוללת גם בדיקות של מהירות תגובה, אחידות תאורה, מדידת עקומות גאמא ויחס ניגודיות סטטי. לא הייתי נוטה לקחת ברצינות את הביקורת של techgage.

אם אינך בטוח, חכה לחוות דעת של רוכש, או שתלך על Dell 2007WFP שהיה נקודת התייחסות ב-techgage. אני נוטה להאמין שבגללו איכות התצוגה של האסוס נראתה עלובה. אין מסכי TN כל כך טובים שישתוו ל-Dell.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים