עבור לתוכן

טמפרטורה חריגה מאוד, אבל בלי השפעות, עזרה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכם, שאלתי בעבר על הטמפרטורה החריגה של הלפטופ שלי, ואפשר לומר ששברתי שיא היום, אולי כי יחסית חם בחוץ

המחשב לא עשה יותר מידי דברים חוץ מלפתוח קבצי RAR של 7 GIGA (שהבנתי שכנראה מאמץ את המעבד), ואז התחלתי לבצע התקנה

במהלך ביצוע ההתקנה ראיתי את הטמפרטורה הנחמדה של 92 מעלות.

הצלחתי לצלם על 91, אבל המחשב לא האט, ולא גרם לעצמו להתקע על מנת להתקרר...

זה מצב נורמלי?

המאורר של הנייד עובד, והוא מורם מעל השולחן, כלומר יש רווח קטן בינו לבין השולחן.

[attachment deleted by admin]

פורסם

DUDE WTF...........

תמונה מהיום בצהריים, המחשב במנוחה יחסית (אינטרנט עם כמה חלונות פתוחים, ב 2 מהם פלאש ואחד של יוטוב, אבל לא משהו רציני.....)

tempsw1.th.jpg

(אני גאה בהארדיסק שלי :xyxthumbs: )

הטמפרטורה שלך לא תקינה בגרוש. תבדוק עם Coretemp אולי משהו מזייף שם, זה הזוי.

פורסם

בהחלט טמפ' בכלל לא תקינה, אני לא חושב שתוכנה כמו אוורסט תזייף ברמות כל כך אכזריות.

גם אם כן ,כמה כבר זה יזייף? 2-5 מעלות ? גג, וגם הגזמתי.

אני חושב שיש בעיה אחרת, משהו מהבפנים :cool2:

פורסם

אני חושב שיש בעיה אחרת, משהו מהבפנים :cool2:

בפעם האחרונה ששמעתי ניסוח כזה המשפט העוקב היה "אני חושב שהמוח של המחשב לא בסדר" :lol: :lol: :lol: :lol:

אוי הימים העליזים בחנות......

עשית אותי מאושר לרגע :xyxthumbs:

דנדן, הרגע נזכרתי- סינק נקי?

פורסם

הוא אומר שזה מחשב נייד

פורסם

ולמחשב נייד אין סינק? :kopfpatsch:

חשיבות נקיון הסינק במחשב נייד חשובה פי 10 ממחשב רגיל. במקרה אנחנו חולקים אותו דגם מדויק של מחשב נייד, לכן אני יכול לענות לו בכזה דיוק לגבי הטמפרטורות שלו ומה זה אמור להיות.

פעם הבאה שאתה ליד נייד, תעיף מבט על הצדדים, בד"כ בצד שמאל יהיה הסינק- תסתכל ותראה עד כמה צפופים הסנפירים שם. מצד אחד זה אחלה בגלל שזה נותן הרבה שטח פיזור חום בנפח פיזי קטן יחסית, ומצד שני הרגישות להיסתמות בגלל אבק וכו' גדולה בהרבה.

זה למה אני דואג לעבוד על משטח נקי כל הזמן (מנקה את השולחן פעם ב 4-5 ימים).

פורסם

בפעם האחרונה ששמעתי ניסוח כזה המשפט העוקב היה "אני חושב שהמוח של המחשב לא בסדר" :lol: :lol: :lol: :lol:

אוי הימים העליזים בחנות......

עשית אותי מאושר לרגע :xyxthumbs:

דנדן, הרגע נזכרתי- סינק נקי?

חחחחח , צריך קצת הומור לא?

לא חייבים להיות כל הזמן מתוחכמים :nono: , :P

פורסם

Everest יכול לזייף כאלו טמפ'..

לי הוא הציג פעם 0 מעלות ושיגע תוכנה אחרת להראות 100 מעלות :screwy:

תנסה Coretemp ו TAT.

פורסם

Everest גם לי היא הציגה טמפרטורות לא הגיוניות

תנסה HWMONITOR

פורסם
  • מחבר

חזרתי

בעקרון אם הייתי פותח CORETEMP, הייתי מקבל את אותם המעלות...

בדקתי כבר כמה פעמים בעבר שהם תואמים, בדרך כלל הייתי בודק כשהמחשב היה על 70 מעלות.

מתברר שהייתה תוכנה שנתקעה בפתיחה שלה, אז היא גרמה למעבד להתאמץ, ברגע שסגרתי הכל הסתדר.

בכל מקרה, פיקה עדיין לא ניסיתי לנקות עם אויר דחוס, ובקשר לכל האנשים עם הטמפרטורות של 46 מעלות, אין בעיה להגיע לזה, כשאני שם את הלפטופ על POWER SAVER או על הגדרות שמונעות מהמעבד לעבוד על 100%, ת'אמת זו השיטה שלי להוריד את הטמפ' שלו כשאני צריך, פשוט מחליף מצב.

הבעיה היא כשהמחשב נמצא על HIGH PERFORMANCE ואז המעבד מתחיל להתחמם, אם הוא לא עושה משהו מעניין הוא בין 46-56, אם הוא מתחיל טיפה להתאמץ מגיע ל60, ובכיף הוא מתייצב על 72.

פורסם

שאני בבית אני תמיד על High performance, כולל הסקרינשוט שהעליתי.

70 זו טמפרטורה שעוד לא הגעתי אליה, ואני מקווה גם לא להגיע :\

פורסם
  • מחבר

DUDE WTF...........

תמונה מהיום בצהריים, המחשב במנוחה יחסית (אינטרנט עם כמה חלונות פתוחים, ב 2 מהם פלאש ואחד של יוטוב, אבל לא משהו רציני.....)

tempsw1.th.jpg

(אני גאה בהארדיסק שלי :xyxthumbs: )

הטמפרטורה שלך לא תקינה בגרוש. תבדוק עם Coretemp אולי משהו מזייף שם, זה הזוי.

ראית את מצב הסוללה שלך בתמונה? זה לא תקין, או שאתה מחובר לחשמל בלי סוללה?

פורסם

שאני בבית והמחשב מחובר לחשמל לעבודה ארוכת טווח, או שאני רוצה לרוקן את הסוללה עד הסוף, אני מוציא אותה מתי שאני מחובר לחשמל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים