פורסם 2008 באפריל 2517 שנים באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימיילאבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אבל מי??זה לא אתר בטוח?זה מסתיים ב.NETזה לא נראה לי כמו אתר מסוכן..או שאני טועהמישהו ניסה את זה פה בכל מקרה?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אני מכיר את השטויות האלה, חבר שלי נפל בזה.פשוט אל תנסה. הרי אין להם דרך לדעת את זה... (חוץ מבדיקה מאוד לא יעילה של לבדוק אם מישהו אחר ולא במצב של אינביסיבל מחובר שם ואצלך הוא לא מופיע כמחובר).
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר אז בטוח לא כדאי? אפילו אם אני יכול לשנות סיסמה אחרי זה? מה כבר יכול לקרות? בדיוק מצאתי את זה http://news.msn.co.il/news/BusinessCommunication/EconomicsCommunication/200705/20070529222648.htm אם על YNET אי אפשר לסמוך אז על מי כן?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים MSN קודם כל.. ועזוב, לא שווה את הניסיון.ובין כה וכה, גם אם תדע, מה זה יעזור לך?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר סתם יש כמה אנשי קשר של התחברו מלא זמן אז רציתי לדעת אם הם חסמו אותי..חשבתי שזאת אולי הדרך היחידהמישהו כבר ניסה את האתר הזה ספציפי?זה נראה כמו אתר בטוח שהביאו עליו כתבה ב-YNETואומרים שזה הכל בטוחאז אני לא מבין איך זה יכול להיות סיכון?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים checkmessenger2.net - לא יודע עד כמה הוא אמין, אבל הוא בהחלט עובד.אם אתה לא סומך עליו אז תכנס פעם אחת ותשנה את הסיסמא אחרי זה.(הפעלתי אותו על היוזר השני שלי, גם אני לא הרגשתי מספיק בטוח לשים שם את היוזר הרגיל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.