פורסם 2008 באפריל 2517 שנים אלהן... אני מחפש סרטים טובים (על גבול הגאוניות) של כלל הבמאים משנות ה-90 ככה... כל מה שבא לכם לראש, זרקו!עם דגש על בידוני אבל לא חייב.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ^^^הוא מחפש סרטים "גאוניים", לא את הסרטים הטובים ביותר. Memento - ממנטוThe Shawshank Redemption - חומות של תקווהThe Usual Suspects - החשוד המיידיFight Club
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים "הסרטים הטובים ביותר ב-30 שנים האחרונות." : מה גם שכל הסרטים שהזכרת נמצאים ברשימה.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים נפלאות התבונה פורסט גאמפ[br]פורסם בתאריך: 25 אפריל 2008, 23:05:35 שודדות הקריבים.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר תודה, אם יש עוד אל תתבישו. ^^ גם אני ראיתי את זה.. זה אמור להיות פורנו או משהו?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים יש סרט שאני לא זוכר את שמו , סרט מצוין אני אנסה לתקצר לכם אותו : (ספוילר )[glow=red,2,300]בחור גאון מאבד את הזיכרון ובונה לעצמו בראש מציאות חלופית שבו הוא בעצם חיזר שנזרק בכדור הארץ .בסופו של הסרט מסתבר שהוא בעצם רצח את המשפחה שלו ושהוא סתם בחור רגיל שהשתגע (או משהו בסיגנון...)[/glow]
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים forrest gumpthe shawshank redemptionthe green milea beautiful mindfight club
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים יש סרט שאני לא זוכר את שמו , סרט מצוין אני אנסה לתקצר לכם אותו :בחור גאון מאבד את הזיכרון ובונה לעצמו בראש מציאות חלופית שבו הוא בעצם חיזר שנזרק בכדור הארץ .בסופו של הסרט מסתבר שהוא בעצם רצח את המשפחה שלו ושהוא סתם בחור רגיל שהשתגע (או משהו בסיגנון...)קווין ספייסי משחק את האיש, ברח לי השם....K-PAXואגב, ממש לא זכור לי שהוא רצח את המשפחה שלו, לא יודע מאיפה הבאת את זה :s05:
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים כן גם אני, ערכתי כמה שניות אחרייך :פעד כמה שאני זוכר לסרט יש סוף פתוח בכלל, אין הסבר סופי אם הוא חייזר או לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.