פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מישהו יודע מה מחיר מקובל להנחת כבל חשמל וצנרת גז למזגן (כשעדיין אין ריצוף)?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים עד כמה שאני יודע ויכול לעזור זה לא זול, ודבר נוסף המחיר נמדד לפי אורך הצנרת.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר אמרו לי שמדובר ב 100 ש"ח למטר. האם מחשבים את אותם עלויות גם כשמדובר ב 15 מטר? כי העבודה על קו כזה ארוך לא דורשת עבודה של פי 3 לאומת קו של 5 מטר, בזמן שמחיר הצנרת הוא בהתאם לאורך הקו
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר אבל האם לא צריך לקבל הנחה בגלל הקו הארוך, או שבגלל אורך הקו המחיר ירד ל 100 ש"ח למטר?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים את זה תצרך לשאול את בעל המקצוע שמבצע את העבודה, 100 שקל למטר, זה מחיר סביר. ואף נמוך מהממוצע.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר אוקי תודה, אפשר לסכם ששלושתכם מסכימים שמדובר בסיפור יקר ולכן 115 ש"ח למטר זה מחיר סביר.אגב יש איזה אתר שאפשר לראות בו מחירים של עבודות בניה / שיפוץ, או שתגובתכם היא על בסיס ידע אישי?
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים אצלי, ידע (וניסיון) אישי.שאל את Google, אני בטוח שיש לו דבר או שניים להוסיף.
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים אוקי תודה, אפשר לסכם ששלושתכם מסכימים שמדובר בסיפור יקר ולכן 115 ש"ח למטר זה מחיר סביר.אגב יש איזה אתר שאפשר לראות בו מחירים של עבודות בניה / שיפוץ, או שתגובתכם היא על בסיס ידע אישי?אז ככה מאיפה אתה בארץ כי אני יכול לברר לך כמה תעלה לך עבודה בסדר גודל כזה עם אתה יכול להגיד לי איזה מזגן אתה רוצה להתקין ומה קוטר הצנרת שאתה צריך והאורך זה הייה מצויין !
פורסם 2008 באפריל 2617 שנים מחבר חיפשתי קצת בגוגל, משם הבנתי שמחיר הצנרת הוא בין 70 ל 90 ש"ח, תלוי בקוטר ועובי דופן.הדירה נמצאת באיזור המרכז צריך שם שני מזגנים, מיני מרכזי עם תקרה מונמכת ועוד מזגן לחדר שינה מרוחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.