עבור לתוכן

קפיצות של פינג בכבלים

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה כנראה באיזור שאני גר בו עם הקווים של הוט, הפינגים שלי פשוט לא יציבים.

תסתכלו דוגמא:

287298o.png

התמונה הזאת היא כשאני לא מחובר לאינטרנט, ככה שאין מה להאשים את הספק. (עשיתי פינג לכתובת שרת התחברות של 012)

כמו שאתם רואים, יש פעמים שאני מגיע לפינג 10 (לפעמים קורה לי גם 8 ו-9 אבל זה לעיתים רחוקות) ומצד שני ישכל הזמן קפיצות וזה לא אחיד.

אין לי שום דברים שרצים ברקע שעלולים לגרום לבעיות מהסוג הזה, אני אחד שקצת מבין הרבה באיך לשמור על המחשב שלו על רמת ביצועים גבוהה ונקי מכל הזבל שמסתובב באינטרנט.

אני מכיר הרבה אנשים שיש להם פינגים גם יותר נמוכים משלי אפילו, שאצלהם קבוע יש פינגים בין 5 ל-8 תמיד וגם יציבים.

היה אצלי טכנאי של הוט שסידר לנו בעיות בטלויזיות כמה וכמה פעמים ופעם גם היו לי ניתוקים ובעיות בגלל שהעוצמות (ככה לפחות הם קראו לזה) לא היו מוגדרות כמו שצריך, בקיצור הוא סידר לי את הקטע הזה של העוצמות (הוסיף לנו גם מגבר בבית) ומאז גם האינטרנט לא מתנתק לי סתם ככה ואין לי שום בעיות עם הכבלים פרט לקטע הזה שלי הפינגים.

פעם היה לי ADSL והפינגים היו יציבים מאוד ומאז שאני בכבלים יש את הבעיה עם הקפיצות ובמיוחד בשעות העומס כמו היום, יום שישי בערב יש בכלל קפיצות מטורפות.

זה די ברור לי שהבעיה היא של HOT, אבל יש אולי דרך שאני אוכל לפתור את זה בעצמי?

פורסם
  • מחבר

bump

פורסם

אין כל כך מה לעשות.. לכולם יש תבעיות האלה עם הפינגים והלאגים והורדות איטיות וכו'...

חברות האינטרנט פשוט לא מעוניינות להשקיע בתשתית באופן רציני ולא NGN חרטא של בזק

צריך פשוט לסבול בשקט :]

פורסם

לסבול בשקט ? אני סבלתי כבר שתי טכנאיים בשבוע האחרון שלא סידרו לי את הבעיה.

איטיות וניתוקים.

הם אמרו שהם מחר שולחים טכנאי להחליף תמודם.

אם עדיין לא יסדרו לי תבעיה אני מתנתק מהם!

פורסם

אין כל כך מה לעשות.. לכולם יש תבעיות האלה עם הפינגים והלאגים והורדות איטיות וכו'...

חברות האינטרנט פשוט לא מעוניינות להשקיע בתשתית באופן רציני ולא NGN חרטא של בזק

צריך פשוט לסבול בשקט :]

מה הקשר לספקיות.... זאת בעית תשתית.

קורה שיש בעיות תשתית, לא צריך לסבול מזה בשקט, אם לא מצליחים לפתור לך אותה פשוט צריך לעבור לתשתית מהסוג השני.

פורסם

לגבי העוצמות:

לכל בית עם מודם מסויים של הכבלים יש עוצמות מסויימות, ישנו מרווח של כמה דציבלים שנחשב כעוצמה תקינה.

אם העוצמה שלך נמוכה או גבוהה יותר אתה תסבול מאיטיות או ניתוקים ואם יש לך קו טלפון שלהם אז גם הפרעות בקו.

במקרה שלך העוצמות היו נמוכות יותר ולכן שמו לך מגבר.

בגלל שהבעיה קיימת עדיין, הייתי מציע לך להחליף למודם אחר ,איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

THOMSON TCM425

תמונה:

500_TCM425_gen.jpg

גם אני חשבתי על זה פעם שזה בעיות מהמודם והיה אצלי פעם אחת טכנאי ושאלתי אותו אם יש מצב שיחליף לי ל-Motorola או Terayon

הוא אמר לי שהמודם שיש לי זה הכי חדש שיש להם

אבל גם לדעתי זה מודם מעפן לא יודע ... אז אתה אומר שיש מצב שזה קורה בגלל המודם?

ד"א שכחתי גם לציין שאני מחבר את זה עם כבל רשת וגם ניסיתי עם USB ועדיין אותן תוצאות.

פורסם

זה שהמודם הוא הכי חדש לא אומר שהוא הכי טוב,

לחברה שלי יש את אותו המודם פעם אחת הוא קיבל מכה קטנה והפסיק לעבוד אחרי שהיא הוציאה אותו מהחשמל והחזירה הוא הסתדר, אבל מאז היו לה בעיות של התחברות ואיטיות, בסופו של דבר החליפו לה אותו בחדש והבעיה נפתרה.

דוגמא נוספת: המודם "אלקטל ספיקטק הום" הוא מודם ותיק אך הוא מודם מעולה גם היום ויש מספר מודמים שהוא עולה עליהם.

לסיכום הייצי מציע לך להחליף מודם בשביל לשלול אפשרות שהמודם הוא הבעיה.

פורסם
  • מחבר

זה שהמודם הוא הכי חדש לא אומר שהוא הכי טוב,

לחברה שלי יש את אותו המודם פעם אחת הוא קיבל מכה קטנה והפסיק לעבוד אחרי שהיא הוציאה אותו מהחשמל והחזירה הוא הסתדר, אבל מאז היו לה בעיות של התחברות ואיטיות, בסופו של דבר החליפו לה אותו בחדש והבעיה נפתרה.

דוגמא נוספת: המודם "אלקטל ספיקטק הום" הוא מודם ותיק אך הוא מודם מעולה גם היום ויש מספר מודמים שהוא עולה עליהם.

לסיכום הייצי מציע לך להחליף מודם בשביל לשלול אפשרות שהמודם הוא הבעיה.

יש מצב שאתה מכיר את המודמים ש-HOT מחלקים היום יותר טוב ממני ותוכל להצביע לי על מודם שכדאי לי לבקש מהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים