עבור לתוכן

שאלה לגבי מכרזים באתרי וואלה שופס, פי1000 וכדומה

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן ועד עכשיו לא מצאתי לה תשובה.

כל הזמן אני רואה באתרי מכירות (וואלה שופס, פי 1000 ועוד) מכרזים על כל מיני מוצרים.

סתם לדוגמא עכשיו, בא לי מסך חדש למחשב. אני מדפדף 2 שניות, מוצא מסך תותח במכירה פומבית, הצעות החל מ-1 ש"ח. כתוב שיש כבר איזה 27 זוכים, ושהמכירה נסגרת ממש עוד כמה שעות (דוגמא שעכשיו באמת בדקתי.. לא סתם המצאתי).

זה באמת הגיוני שאם אני אתן עכשיו הצעה סתם לדוגמא של 50 ש"ח על המסך מחשב הזה, אני באמת אקבל אותו ב-50 שקל? או שהמכירה תמשיך עד שכל ההצעות יגיעו לאיזה סכום מינימום מסויים שהאתר מסתיר? או מה??

איך זה עובד??

תודה!

פורסם

היו ימים שהיה שמץ של אמת בכל המכירות הללו.

היום הכל בזבוז זמן. לא תמצא שום דבר במחיר יותר זול מהשוואה בזאפ.

ואם כן זה פשוט מוצר לא פופולארי.

פורסם

ב99 אחוז מהמקרים באמת זה נכון העניין עם זאפ או שיצא לך מוצר שנמוך בכמה שקלים לא משהו רציני.

אני יכול להעיד שרכשתי לאחרונה מצלמה דיגיטלית A720-IS דרך אתר אולסייל.כשבדקתי בזאפ ראיתי שהמחיר הזול ביותר למצלמה,ביבוא מקביל עם אחריות שנה של החנות,הוא 900 שקל.ביבוא רשמי עם אחריות של 3 שנים ע"י קרט המצלמה עלתה כ1400-1500 שקל.

אני רכשתי אותה במכרז פומבי לאחר כמה נסיונות דרך אולסייל ב900 שקל עם אחריות רשמית של 3 שנים,אז במקרה שלי כן יצא לי טוב.

פורסם

יש מלא אנשים שיושבים כמוך מול המחשב ושמים הצעות גם אם תצליח לקחת אותו ב50 שקל אין מצב שיביאו לך אותו

פורסם

לקחתי דיבורית בלוטוט' לרכב של JABRA ב400 שקל במקום מחיר מינימלי בזאפ שהיה 500.

פורסם

במכרזים יש לפי התקנון של החברות מחיר מינימום אותו אין לא מחויבות לגלות ולא מחויבות למכור במחיר שיהיה נמוך ממחיר זה. תקרא בתקנון שלהן. מה שכן אם יש לך סבלנות תוכל לקבל מוצר במחיר נמוך בכמה שקלים מהמחיר הנמוך בזאפ. נניח מסך 22, של סמסונג היה הכי נמוך ב1500 והשגתי אותו ב-1440.

פורסם

האמת שיש גם אתרי מכרזים מסוימים שאפשר לקנות מוצרים במחירים זולים פי כמה מהמחיר האמיתי.

האתרים עם העניין הזה שצריך לתת הצעה עד לסכום מסוים ובעל ההצעה היחידה והגבוהה ביותר יזכה במוצר.

הקאטצ' הוא שכל הצעה עולה כסף.

ככה שזה הימור, או שתזכה במוצר במחיר נמוך מאוד (ברוב האתרים זה בערך 10% מערך המוצר המקורי) או שלא תזכה בכלום, אבל שילמת כסף...

האתר מפסיק את המכירה רק אחרי שהוגשו מספיק הצעות כדי לכסות את ההפסד של המוצר עצמו.

אח של חבר שלי לקח מאתר כזה טלויזיה 32* באיזה 400 שקל...

פורסם
  • מחבר

כה כמו שחשבתי בעצם.. חחח.

סבבה תודה.. סתם רציתי להבין את זה פעם אחת באמת ^^

פורסם

הצעות פיקטיביות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים