עבור לתוכן

שולחן עבודה "קפוא" למשך דקה

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים").

לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci).

והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון).

אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה.

תודה מראש.

למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

פורסם

אתה לא היחידי

מצתרף לבעיה\בקשה אני אעקוב אחר התגובות :)

פורסם

כשמערכת ההפעלה עולה היא מחפשת כתובת IP חוקית משרת DHCP ואם שרת זה לא פעיל אז מערכת ההפעלה מנסה לקבל כתובת מ Service

שנקרא APIPA ולכן הפעולה של המחשב איטית.

ולכן צריך להגדיר כתובת סטטית לכרטיס רשת.

אתה צריך ללכת למאפייני הרשת ולהגדיר לכרטיס הרשת את הכתובות הבאות בהנחה שמחובר רק מחשב אחד

IP Address: 192.168.1.2

Subnet mask: 255.0.0.0

Default Gateway: 192.168.1.1

DNS:

כל אחד יזין את ה DNS של ספקית האינטרט שלו

פורסם
  • מחבר

האם אתה מתכוון שצריך להיכנס למאפייני החיבור שלי לאינטרנט, ומשם לכרטיסייית "עבודה ברשת", לסמן TCP/Ip ומשם ללחוץ על "מאפיינים"?

פורסם

כן ללכת למאפיינים של הכרטיס רשת (אם יש לך יותר מכרטיס רשת אחד) תוודא כי אתה נכנס למאפיינים של הכרטיס רשת אליו מחובר המודם

ומגדיר תחת TCP/IP את ההגדרות אשר ציינתי בהודעה הקודמת

פורסם
  • מחבר

תודה. שתי שאלות נוספותף

1. יש לי שני חיבורים לאינטרט. האחד לא.זהב והשני לבזק בינל"א. יש לי כרטיס רשת אחד.

האם להגדיר עבור כל אחד מחיבורים שיש לי?

2.מה המשמעות של IP סטטי? זה יכול להזיק? זה מועיל?

פורסם

1. תנסה לא להגדיר DNS ותבדוק האם הדפדפן עולה לך, אם לא תצטרך להגדיר כל פעם DNS אחר בהתאם לספקית

2. IP סטטי ממש לא מזיק, זה פשוט אומר לכרטיס רשת שלך לקבל כתובת קבועה כדי לעבוד עם הנתב / מודם

פורסם
  • מחבר

האם לרשום את הגדרות הללו ב-Local Area Connection או בחיבורי אינטרנט שלי?

פורסם

Local Area Connection= הכרטיס רשת שלך

פורסם

יש לי אותה הבעיה

והכל אצלי כבר מוגדר

מה אפשר לעשות?

פורסם

הייתה לי בעייה כזאת במספר מחשבים תחת Windows XP, היא הייתה קשורה לפיירוול המובנה של Windows

פורסם

arik תפתח דיון משלך בבקשה עם הפרטים הרלוונטים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים