פורסם 2008 באפריל 2517 שנים שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים כשמערכת ההפעלה עולה היא מחפשת כתובת IP חוקית משרת DHCP ואם שרת זה לא פעיל אז מערכת ההפעלה מנסה לקבל כתובת מ Serviceשנקרא APIPA ולכן הפעולה של המחשב איטית.ולכן צריך להגדיר כתובת סטטית לכרטיס רשת.אתה צריך ללכת למאפייני הרשת ולהגדיר לכרטיס הרשת את הכתובות הבאות בהנחה שמחובר רק מחשב אחדIP Address: 192.168.1.2Subnet mask: 255.0.0.0Default Gateway: 192.168.1.1DNS:כל אחד יזין את ה DNS של ספקית האינטרט שלו
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר האם אתה מתכוון שצריך להיכנס למאפייני החיבור שלי לאינטרנט, ומשם לכרטיסייית "עבודה ברשת", לסמן TCP/Ip ומשם ללחוץ על "מאפיינים"?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים כן ללכת למאפיינים של הכרטיס רשת (אם יש לך יותר מכרטיס רשת אחד) תוודא כי אתה נכנס למאפיינים של הכרטיס רשת אליו מחובר המודםומגדיר תחת TCP/IP את ההגדרות אשר ציינתי בהודעה הקודמת
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר תודה. שתי שאלות נוספותף1. יש לי שני חיבורים לאינטרט. האחד לא.זהב והשני לבזק בינל"א. יש לי כרטיס רשת אחד.האם להגדיר עבור כל אחד מחיבורים שיש לי?2.מה המשמעות של IP סטטי? זה יכול להזיק? זה מועיל?
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים 1. תנסה לא להגדיר DNS ותבדוק האם הדפדפן עולה לך, אם לא תצטרך להגדיר כל פעם DNS אחר בהתאם לספקית2. IP סטטי ממש לא מזיק, זה פשוט אומר לכרטיס רשת שלך לקבל כתובת קבועה כדי לעבוד עם הנתב / מודם
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים מחבר האם לרשום את הגדרות הללו ב-Local Area Connection או בחיבורי אינטרנט שלי?
פורסם 2008 באפריל 2717 שנים הייתה לי בעייה כזאת במספר מחשבים תחת Windows XP, היא הייתה קשורה לפיירוול המובנה של Windows
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.