עבור לתוכן

הזמנה ב AMAZON , המשלוח מתעכב, מישהו מבין ברכישות דרך אמזון?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחיר המחוק זה הMSRP (המחיר המומלץ לצרכן) זה סתם טריק שיווקי, כמעט על כל המוצרים של אמזון רשום מחיר מסוים מחוק ואז המחיר הנמוך יותר של אמזון.

אני יודע זו גם ההערכה שלי

אז לאיפה נעלמו לי 30 דולרים?

למה הם גובים לי 250 דולר?

פורסם

תברר את העניין, קניתי עשרות מוצרים באמזון, חלקם שלחתי לארץ חלקם לכתובת בארה"ב כולם מאותו חשבון וכרטיס אשראי מסטארקארט/ויזה בינלאומי שהופק בארץ ואף פעם לא נתקלתי בתופעה שהמחיר הסופי היה שונה ממה שהיה רשום בעמוד החשבון, או שהמחיר היה המחיר המחוק ולא המחיר הרשום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי שלחתי לאמזון מייל בקשר ל30 דולר הנעלמים בדרך וקיבלתי תשובה שלא ממש הבנתי אותה.

אשמח אם תסבירו לי מה הוא אומר במייל. תודה

הנה תגובת אמזון :

'm sorry, but I can't accommodate your request to honor this lower price for "Logitech Harmony One Advanced Universal Remote".

I've checked your recent order and found that you placed this order with one of our registered third-party sellers on Amazon Marketplace.

The $219.00 price you are referring to is actually offered by amazon.com,

Because Amazon.com does not have a price matching policy for the order placed with any other Marketplace seller in amazon.com, we cannot match the price offered by the amazon.com.

For more information about our Post-Order Price Guarantee, please visit:

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=468502#postorder

We appreciate your business, and we hope you will be able to take advantage of our discounts in the future. Thanks for shopping at Amazon.com.

אשמח לקבל הסבר

תודה רבה

פורסם

לפי מה שהבנתי שזו מכירה של צד שלישי דרך אמאזון ולכן ה'הנחה' לא חלה על המוצר.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי שזו מכירה של צד שלישי דרך אמאזון ולכן ה'הנחה' לא חלה על המוצר.

כן זה גם מה שאני הבנתי אך לא הייתי בטוח.

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים