עבור לתוכן

מישהו מכיר איזה טכנאי מחשבים שיודע לעשות אוברקלוקים ?

Featured Replies

פורסם

שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח.

אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה

פורסם

אני לא חושב שיש טעם שתשלם למישהו אחר שיעשה את זה בשבילך, כי אם תהיה במחשב בעיה אח"כ אני לא חושב שהוא יהיה מוכן לקחת אחריות, מהסיבה הפשוטה שאוברקלוק זה משהו עם סיכון ולא בטוח. אם אתה מעוניין לעשות אוברקלוק יהיה עדיף לדעתי לעשות את זה בעצמך ולהסתפק באיזה מדריך מהאינטרנט

פורסם

בדיוק, לפעמים מציעים לי לבצע אוברקלוק למישהו תמורת כסף, אני תמיד מסרב בדיוק מהסיבה הזאת.

ב-OC אתה לא יכול לדעת מתי רכיב מסויים ישבוק חיים, וכשזה יקרה, אותם אנשים ירצו שהטכנאי יקח אחריות על החלקים ש"הוא שרף".

וחוצמזה, זה המון כאב ראש בשביל איזה 300 ש"ח, וחוצמזה, 90% מהמבצעים OC (ולדעתי 99% מאלה שמבקשים שמישהו אחר יבצע אותו) הם ילדים קטנים ונודניקים, וזה אומר לפחות טלפון אחד ביום עם משהו כמו "הטמפרטורה של המעבד שלי עלה אתמול במעלה, אתה יכול לבוא?".

בקיצור, אתה לא תמצא אחד כזה.

פורסם
  • מחבר

ראיתי קצת מדריכים. אבל צריך לחפש איזה מדריך שמראה בפועל וידאו . אני רוצה רק טיפה לעלות ל2.3 גם ככה הלוח אם לא כל כך טוב לאוברקלוק.

הרבה פעמיים הביוס שונה ממה שכתוב במדריכים. לכן אני חייב מישהו שיגיד לי כנס ל.א. ותעשה ככה וככה. אחרי זה כנס ל.ב. ותעשה ככה וככה. אני רק רוצה לעלות ל2.3 .

אבל אם אני מעלה רק ל2.3 לא יהיה שום בעיה של חום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים