פורסם 2008 באפריל 2417 שנים במוצאי יום שבת תהייה המימונה. מי בא? ;D אני כנראה אלך למימונה של אשדוד או למימונה של אולם הפיס בפ"ת. מישהו עושה מימונה בביתו ויכול להזמין את חברי HWzone? (הודעה זאת מופנת למרוקאים ולשאר העדות כייחד).
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אני הולך לסבתא שלי, אין כמו הביתי האמיתי.איך קוריאם לדבר הזה שאתם מכינים במימונה?מופלתע (אם ככה כותבים...)
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים המימונה ברעננה אפכה לכל כך יקרה בשנים האחרונות שאני לא מתקרב במקום שיהיה חגיגי וזול צריך לקחת משכנתה בשביל מלוח אחד
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים המשפחה שלי עושה וכל הדודים חברים באים .... [כל שנה] אבל אני כבר לא מגיע כי גר רחוק . המשפחה צפון [קריות] להזמין את כל חברה הפורום? חחחחחחחחחחח צריך להביא משאית אוכלל.ל.ל.ל.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים המימונה ברעננה אפכה לכל כך יקרה בשנים האחרונות שאני לא מתקרב במקום שיהיה חגיגי וזול צריך לקחת משכנתה בשביל מלוח אחד חחח הם מוכרים את זה בכסף? חשבתי שכל משפחה יוצאת לאיפה שהוא ומחלקת חינם לאנשים בסביבהלא הבנתי מה זה אירועי המימונה במגרש של מפעל הפייס וכל מה שכתבתםבכל מקרה אני רוצה לטעום מופלטע, איפה יש בחיפה?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים ^^^מימונה עושים בבית של המשפחה (אצל סבתא ברוב המקרים). ממלאים שולחן בדברים מתוקים ומופלטות, פותחים את הדלת למי שבא, ועוברים אצל כולם (בשכונות עם הרבה מרוקאים תראה את זה). זה לא בסטה, המשפחה לא יוצאת לאיפשהו ומחלקים חחח..
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים ^^^מימונה עושים בבית של המשפחה (אצל סבתא ברוב המקרים). ממלאים שולחן בדברים מתוקים ומופלטות, פותחים את הדלת למי שבא, ועוברים אצל כולם (בשכונות עם הרבה מרוקאים תראה את זה). זה לא בסטה, המשפחה לא יוצאת לאיפשהו ומחלקים חחח..אז מה כתבו פה שהם מוכרים את זה?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים יש ערים שעושים את המימונה כאירוע מרכזי לכל העיר, ושם כל האוכל והכיבוד עולה כסף יש מבין?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כמו שSlax אמר הבעיה שברעננה זה לא רק שיש תשלום אלה שזה יקר מאוד ובגלל זה אני לא הולך לזה וחבל עם היה תשלום סביר על כניסה נגיד 30 שקל והיה אפשר לאכול כמה שרוצים סבבה בפועל זה לא ככה ואפילו שתייה עולה הרבה כסף
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר כמו שSlax אמר הבעיה שברעננה זה לא רק שיש תשלום אלה שזה יקר מאוד ובגלל זה אני לא הולך לזה וחבל עם היה תשלום סביר על כניסה נגיד 30 שקל והיה אפשר לאכול כמה שרוצים סבבה בפועל זה לא ככה ואפילו שתייה עולה הרבה כסף אם אני לא טועה המימונה הכי גדולה היא בקניון לה ממוניה באשדוד (בשפת הים).הייתי שם והכניסה היא בחינם!מלא רקדניות בטן מרוקאיות שופעות עם שירים מרוקאים.... + מחלקים שם כל מיני מאכלים מתוקים.אני זוכר שהייתי שם לפני כמה שנים באו לשם ראש הממשלה דאז ביבי נתניהו ושאול מופז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.