פורסם 2008 באפריל 2417 שנים יש לי מחשב די חדש בן שנה עם כרטיס GEFORCE8600GT מערכת הפעלה XP עד היום שיחקתי במשחקים ללא בעיה ופתאום לאחרונה אני משחק כמה דקות והמחשב פשוט נכבה פתאום.מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כנראה שהמחשב שלו פשוט מתחמם בזמן משחקתשחק איזה 5 דקות תצא מהר ותצלם את הטמפרטורות באוורסט
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים טמפ' בוודאות,כנס ל BIOS - ADVANCED - CPU FAN.בדרך כלל שם תוכל לראות את הטמפרטורות של הלוח ושל המעבד.במידה ואכן הטמפ' הן עושות את הבעיה פתח את המחשב בזהירות ונקה את האבק עם פן(על קירור)במידה ואתה מסתבך או פוחד לפגוע ברכיבי המחשב לך לחנות הקרובה יש להם מכשיר לחץ אוויר.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים ומה אם הטמפרטורה של הכרטיס מסך ?בביוס זה הטמפרטורה של המעבד ,אבל הוא צריל לבדוק במאמץ ולא במנוחה ,תנקה את הקירור תחליף משחה טרמית ותבדוק אם זה פתר את הבעיה . LiorToviana מוכרים ספריי ולא מכשיר
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים הספריי בעל הקשית הקטנה לא ממש מנקה אבל זה גם אפשרות,לחברות מחשבים בדרך כלל יש קומפרסור לחץ שנותן האוויר חזק שנדמה לך כאילו הרכיבים של המחשב חדשים...
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים חחח טעות שלי חשבתי שהתכוות שיקנה מכשיר אם יש לך חנות אופניים בסביבה אז גם להם יש את המכשיר הזה פשוט תיקח את הצלעות קירור לחנות ותבקש להשתמש במכשיר הלחץ
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר ובכן מדדתי עם SPEED FAN והנה התוצאותנראה כאילו הוא ממש מתחמם]וזה אחרי 2 דקות משחקכאשר אני לא משחק הטמפרטורות באיזור 47[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים קודם כל מהו מיפרט המחשב שלך? דגם מעבד + סטג הקרור שמורכב עליוכמו שזה ניראה המעבד שלך מיתחמם נורא הייתי מציע לך לנקות את המארז מאבק החלפת מישחה תרמית וניקוי צלעות הקרור של המעבד ואים יש אפשרות להחליף את גוף הקרור בגוף קרור טוב ואיכותי (שוב תלוי מהו דגם המעבד שברשותך ואיזה SOCKET יש לך )אז תירשום את כל הנתונים ונמשיך
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים מחבר מעבד AMD 4000לוח אם ?GA690 s3 gigabyteכ.מסך 256MbGFORCE 8600 GT320 GB WDמארז HEC 400 ספק כחאין לי שום גוף קירור חוץ מהמאווררים של המארז
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים יש לך .גוף קירור זה מה שיושב על המעבד יש ם מאוורר וצלעות קירור אותם אתה צריף לנקות
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ישנה תוכנה כמו RivaTuner אשר מאפשרת הקלטה של הטמפ' בזמן המשחק, תוריד אותה ותבדוקכמו כן תנקה את המחשב מאבק שבטח סותם את הסירקולציה של המארז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.