עבור לתוכן

סוריה: אולמרט הסכים לתת את הגולן

Featured Replies

פורסם

ואתה באמת חושב שהבנאדם דביל עד כדי כך?

א' אני לא רואה את הגולן מחליף ידיים

ב' אם יקרה, לא רואה את אסאד פותח דרכו במלחמה אפילו לא אם מדובר בבובה של הקוף

ג' אם יפתח - ייפתח

חוץ מזה - צורכי מודיעין.. נו מה חשבת?... ישראל לא תמשיך לרגל?

אתה גם מדבר על יתרון טופוגרפי כאילו אנחנו חיים 60 שנה אחורה (גמליאל תדאג להזכיר לך שזה לא נכון בקרוב), ישראל תמשיך לרגל, כך גם סוריה, מצרים,לבנון,ירדן ונמיביה... שמעת על המרגל בן 80 שתפסו בארה"ב?

ולגבי אולמרט - אתה חייב להודות שהפרוספקט של השגת שלום אחרי המלחמה האחרונה נשמע די מפתה, אתה תשיג שקט יחסי בכל הגזרות(טוב חוץ מזאת המערבית, הבני דודים שלנו שובבים) לתקופה לא מבוטלת ותוך שנה תהפוך את דעת הקהל.

אני מתכוון כמובן לקהל שיודע קצת יותר מילים מ"ראש ממשלה-לא טוב-שיתפטר כבר"

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א'. עדין לא למדת שאצלנו הכול יכול להיות?

הרבה אנשים לא ראו את גוש קטיף מחליף ידיים..

ב'. ראה סעיף א'

ג'. אז למה לסבך את העניינים? לפנות אלפי משפחות, לשלם פיצויים, לבזבז מליונים על קמפיינים של בעד\ נגד... אני באמת לא מבין את האובססיביות הזו של הערבים... מה הם כבר יעשו עם השטח הזה, שהם לא עשו בו משהו במשך ה20 שנהש הוא הייה שלהם? (ובוא לא נשכח שהם לא עשו פה משהו במשך 500 שנה שהשטח הייה שלהם... העולים הראשונים בנו פה תוך כמה עשרות בודדות של שנים, מכלום, עם כוח עבודה מאוד קטן ובלי הכשרה מתאימה, ישובים ותשתיות יותר מתקדמות ממה שהם בנו במשך כל תקופת השלטון המוסלמי בארץ...)

עכשו זה שלנו, והם לא צריכים את זה בשביל הקיום שלהם, למה להיות ערבים זו**ת?

ונכון, אנחנו לא חיים לפני 60 שנה, אבל עדיין יתרון טופוגראפי הוא יתרון (כבר הוכחנו שאי אפשר לנצח מלחמה רק עם טנקים), ולראות במשקפת אזור מסויים זה עדיין טוב יותר מלווין (שלסורים והירדנים אין בינתיים)

והמרגל בן ה80 עשה את מה שעשה או לא עשה לפני איזה 25 שנה...

ו-"ו" אחרון: וכמה כבר אנשים יש בארץ שיודעים יותר מילים מ"ראש ממשלה-לא טוב-שיתפטר כבר"? (רמז: שמאולמרט התולעת נבחר ברוב!)

פורסם

אחד הנתונים הכי חשובים שישפיעו על שלום עם סוריה שלא הוזכרו פה זה איראן.

איראן הופכת למעצמה אזורית מיום ליום, ויש לה דריסת רגל בכול כך הרבה מקומות כולל עזה, לבנון וסורייה, וכול זה עוד לפני שיש להם גרעין. סורייה לא תלך לשלום עם ישראל כול עוד היא רואה שאיראן מתחזקת מולנו. כדי להשיג שלום עם סורייה, וככול הנראה גם עם הפלסטינאים צריך להחזיר את הכוחשל איראן לתקופת האבן,כך שסורייה תהיה בטוחה לגמרי שאין לה סיכוי נגדנו בעתיד הנראה לעין.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, אפשר להשתמש בסימני הפיסוק שלא שמת בפוסט שלך ולתקוף איתם את איראן.

ועכשיו ברצינות, קצת סימני פיסוק בבקשה, קשה לקרוא את ההודעה שלך.

אלקטריק בום- לווין לא נמצא מעל אותה נקודה 24 שעות ביממה. בוא נגיד שאתה צריך מיידית תצפית על קרבת הדרך לחרמון- תצטרך לחכות שלווין מסוים שמסוגל לספק תמונות באיכות כזו יחלוף באיזור, בניגוד לנקודת התצפית בחרמון שפתוחה 24/7, מספקת מידע מדויק ואפילו תמונות ברורות.

יש אמרה "ביום טוב אפשר לראות עד דמשק", כבר הוכיחו לי שזו לא רק אמרה, זה אכן מצב נתון. היתרון האסטרטגי הזה אדיר, אפשר לדעת אם הם רק פוזלים לכיוון שלנו מיידית.

פורסם

לפי המצב שלנו כרגע (קסאמים, עזה, יריות, חטיפות, מחבלים), יש לי תחושה שהמדינה תצטמצם בגלל אולמרט, החיזבאללה והחמאס, ירצו עוד מחבלים, יחטפו עוד חיילים, יפציצו עוד ערים, מה עוד? השתלטות על המדינה, איום חיי איש בכיר בממשלה, ישר אולמרט, יביא ראשית את אשקלון, בקיצור מעזה, יתקפו את באר שבע, אילת, כל דרום המדינה, ולאחר מכן, תקום מדינה ערבית, ולאחר זמן מה, החמאס שבעזה, יאיים על שיגור קסאמים נוספים חזקים יותר, לכיוון המערב, ואז כל פעם אולמרט יביא להם שטחים שלנו, כלומר ישתלטו על ת"א, חולון, נתניה, פ"ת,ואח"כ לבסוף חיזבאללה שבלבנון או אי-שם בתחת, יתקוף את צפון ישראל,ואח"כ היא תהפוך את ישראל למדינה זעירה, היא תתחבר עם חמאס, חמאס וחיזבאללה, ביחד, ישתלטו על י-ם! ירושלים ! עיר של זהב! (זונות הערבים!)

איזה בן זונה אולמרט, אל תביא להם לעזאזל את השטחים שלנו! (זונות הערבים)

וכעת, מה שצריך לעשות, זה להביא את צבא ארה"ב לישראל, וישמרו על המדינה ששמרה על ארה"ב בעבר!! (זונות הערבים!)

פורסם

וכעת, מה שצריך לעשות, זה להביא את צבא ארה"ב לישראל, וישמרו על המדינה ששמרה על ארה"ב בעבר!! (זונות הערבים!)

בהתעלמות ממה שכתבת לפני זה (שגם לא היה ממש ברור ודי מטומטם)

על מה בדיוק אתה מדבר ? מי שמר על מי איפה ומתי ?

פורסם

ז**ן על סוריה,דבר אחד אני לא מבין למה מכרו ארה''ב לסוריה לפני שנים נשק בשני מיליארד דולר?

ואיך ישראל מכרה לאירן לפני שנים נשק בחמישה מיליארד דולר?

פורסם

יתקפו את באר שבע, אילת, כל דרום המדינה, ולאחר מכן, תקום מדינה ערבית, ולאחר זמן מה, החמאס שבעזה, יאיים על שיגור קסאמים נוספים חזקים יותר, לכיוון המערב, ואז כל פעם אולמרט יביא להם שטחים שלנו, כלומר ישתלטו על ת"א, חולון, נתניה, פ"ת,

אולי אז לפחות אייבורי ו-KSP יפשטו את הרגל...

אבל מצד שני, אם ערבים ישתלטו על חנויות מחשבים, חוששני שניאלץ ללמוד לחיות ללא הפריט המסוים הזה...

פורסם

זה בסדר, אפשר להשתמש בסימני הפיסוק שלא שמת בפוסט שלך ולתקוף איתם את איראן.

ועכשיו ברצינות, קצת סימני פיסוק בבקשה, קשה לקרוא את ההודעה שלך.

אלקטריק בום- לווין לא נמצא מעל אותה נקודה 24 שעות ביממה. בוא נגיד שאתה צריך מיידית תצפית על קרבת הדרך לחרמון- תצטרך לחכות שלווין מסוים שמסוגל לספק תמונות באיכות כזו יחלוף באיזור, בניגוד לנקודת התצפית בחרמון שפתוחה 24/7, מספקת מידע מדויק ואפילו תמונות ברורות.

יש אמרה "ביום טוב אפשר לראות עד דמשק", כבר הוכיחו לי שזו לא רק אמרה, זה אכן מצב נתון. היתרון האסטרטגי הזה אדיר, אפשר לדעת אם הם רק פוזלים לכיוון שלנו מיידית.

עוד פעם תזכירו לווין? לווין ומשקפת זה הכלי תצפית היחידים שאתם מכירים במאה ה-21?

יחידת המזל"טים זכתה בצל"ש לא מזמן, ובוא נגיד שאל תדאג לגבי יכולות המעקב של צה"ל גם בלי איזה הר יפה בדרך.

בנוסף השלום מביא איתו גם כל מיני הקלות כלכליות שלא יגיעו ישירות, תאר לך למשל שהצבא לא יצטרך יותר למיין ולהחזיק פרסונל של חטיבה שלמה, אחת גולני קוראים לה(למרות שהראיון אגוז נראה קרוב מתמיד :-\) או כל מיני איזורים מתים בצפון שעולים לי ולך הרבה כסף כבר שנים

ואני לא מדבר בתור איזה שמאלני\ימני - אני בעד שלום כמעט בכל מחיר(אולי למעט חיי אדם...) ומצד שני יש לי דודה בכפר סולד שלא הייתי רוצה למצוא שבבית היפה שלה בקיבוץ היפה שלה יגורו כמה סורים עם הזיתים הדפוקים שלהם

ככה שאל תנסה לפשט את המצב עד כדי כך...אני פונה אליך כזה שקרא "אולמרט רע, אחד חדש"....

פורסם

אחת התגובות בוואלה -

הסורים לא הבינו את ראש הממשלה!!!

אהוד היה בחופשה ברמת הגולן, אמר לעליזה שיורדים מהגולן (הביתה).

אנשי המודיעין הסורי, שהיו בהאזנה, הבינו שכאילו נאמר שיורדים מהגולן.

חובה להכיר את הסלנ'ג על מנת להתקבל ליחידת האזנה...

הרמה היא "העיניים של המדינה" זה נאמר אחרי מלחמת יום כיפור ע"י לוחם גולני.

אותו לוחם צדק בדבריו, ולפיכך....

בבקשה, ספינים והישרדות לא על חשבוננו...

פורסם

אולמרט לא יכול לתת את הגולן, כי המנדט שלו מן העם פג תוקף מזמן.

הוא מנסה לגרום לתהליך הזה על מנת ש"יזכרו אותו" כמשהו טוב, אך הוא לא יצליח אף פעם - מנהיג ומפלגה שאין להם תמיכה מן העם לא יכולים להוביל מהלך כזה בחיים, וזה לא רלוונטי אם הוא נכון או לא.

לגבי נכון או לא - הוא לא, ולא נתעסק בעניין של רגשות, אלא בעניין אסטרטגי וטקטי בלבד:

ביום שהיה בערוץ 10 דיברו על העניין והראו ראיון של מקורב לאסד ברשת טלוויזיה סורית/איראנית, והוא אמר את הדברים הבאים:

"הם(ישראל) ויתרו על הרבה דברים,

הם רצו בהתחלה שבתמורה לגולן ננתק את הקשרים עם חיזבאללה - הם ויתרו על זה

הם רצו בהתחלה שבתמורה לגולן ננתק את הקשרים עם חמאס - הם ויתרו על זה

הם רצו בהתחלה שבתמורה לגולן ננתק את הקשרים עם איראן - הם ויתרו על זה

"

אני חושב שברור לכולם ש"שלום" עם סוריה כאשר היא ממשיכה לתמוך בחיזבאללה ובחמאס ופועלת כמתווך עם איראן, הוא לא שלום בכלל והמצב בעצם יהיה זהה למצב הקיים, רק שהגולן יהיה של הסורים.

שווה? לא.

פורסם

אחת התגובות בוואלה -

הסורים לא הבינו את ראש הממשלה!!!

אהוד היה בחופשה ברמת הגולן, אמר לעליזה שיורדים מהגולן (הביתה).

אנשי המודיעין הסורי, שהיו בהאזנה, הבינו שכאילו נאמר שיורדים מהגולן.

חובה להכיר את הסלנ'ג על מנת להתקבל ליחידת האזנה...

הרמה היא "העיניים של המדינה" זה נאמר אחרי מלחמת יום כיפור ע"י לוחם גולני.

אותו לוחם צדק בדבריו, ולפיכך....

בבקשה, ספינים והישרדות לא על חשבוננו...

:lol: :lol: :lol:

ענק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים