עבור לתוכן

סוריה: אולמרט הסכים לתת את הגולן

Featured Replies

פורסם

בשם אלוהים, אף אחד לא קלט שהוא היה ציני...?

;D

לא, אבל זה מעניין.... כשאני הייתי כותב דברים כאלה לפני שנתיים חצי פורום הייה קופץ עלי ומאשים אותי שאני גזען, חלאה וכו'.... ואני בטוח שיש עדיין כאלה שחושבים ככה ולא קולטים שעם ערבים אסור לחתום על הסכמים שכוללים ויתורים מיידים והטבות מהצד שלנו, כל עוד הם מחזיקים בגישה של "תחזיקו אותי למה אני אכנס בו".... באמצעות טרור...

אבל לא נורא... עוד כמה עשרות הרוגים מהצד שלנו (ע"ע הפיגועים האחרונים במעברים- שנועדו להקל על הפלסטינאים), שיתאפשרו בזכות הקלות במסגרות כמו מחוות של רצון טוב, ואולי הם יבינו שהדרך שלהם מטומטמת ומביאה יותר הרג מהדרך שהימנים הקיצוניים ביותר מציעים...

Sheik Yerbouti, תודה על התיקון... אני צריך לקנות מקלדת חדשה... חצי מהמקשים כבר בקושי עובדים :P

ב-2011 יגיע הרגע שבו ישראל תחזיק בגולן אותו משך זמן שהחזיקה בו סוריה (44 שנים, למי שקשה לו לחשב). כל זה תחת ההנחה שאולמרט לא יחזיר אותו קודם :)

נו ו... לכאורה יהודים שלטו ארץ מאות שנים לפני שבכלל הייה איסלם (ואני מציין את זה כי הערבים דורשים את ישראל וירושלים בשביל האיסלם, מה שאומר שהם מאמינים בכל החרטא הזה, שכולל את הקטע של ממלכת ישראל\ יהודה וכו'...) ואם כבר, אז לפלסטינאים אף פעם לא הייתה מדינה כדי שהם ישלטו פה, וזה לא מונע מהם לרצוח אלפי אנשים כדי להשתלט פה :nixweiss:

• תגובות 41
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז למה ענית לו ב"מישהו אמר שאני לא מאמין? עם שמאלמארט הכל אפשרי"

In case of, מה שנקרא.

פורסם

לכל מי שבאמת מאמין לזה שיחזירו את הגולן

בתור אחד שהעביר שם המון מהשרות שלו וגם הרבה בתפיסת כוננות בתקופה האחרונה

פשוט אי אפשר להחזיר את הגולן מאותה סיבה שכבשו אותה , זה אזור אסטרטגי שמשפיע על על עמק החולה והגליל העליון , תחשבו שהם יקבלו את הגולן בחזרה והם ישימו תותח אחד לכיוון חיפה (ויש להם המון תותחים בערך 10 לכל אחד שלנו) זה פשוט לשלוט על כל האזור הצפוני של המדינה

אני לא יודע מה מניע את אולמרט אבל אני מקווה שהחברה מהצבא שם מזיכרים לו את זה

בקיצור זה לא יקרה

פורסם

אותו דבר היה אפשר לומר על ההתנתקות. היא לעולם לא תהיה כי זה ייקרב את הקאסמים לאשקלון וערים אחרות במדינה.

וכמובן תראה מה קרה בפועל. . . לצערי הרב שיקולי הביטחון לא תמיד בראש סדר העדיפויות של הממשלה.

פורסם
  • מחבר

עם כל הכבוד לאשקלון ולחמאס, קסאמים על אשקלון זה לא כמו תותחים על חיפה (בעצם למה חיפה? טבריה, היא תהיה לא רחוקה מהגבול אם נוותר על הגולן)

קסאמים הם יורים 3-4 מדי פעם, ואת הרוב המוחלט מחמיצים, אין להם אפשרות לירות יותר.

ומצד שני, אם הסורים רוצים, בפחות מחצי שעה הם יורים מטח של 500-1000 פגזים על [הכנס שם של כל עיר בגליל פה], אתה באמת שלא יכול להשוות את הסיכון פה לסיכון שם.

פורסם

500 פגזים יביאו לכמה מאות הרוגים ומלחמה שתמשך כמה שבועות, ואז יחזור שקט להרבה זמן.

עד היום הפלסטינאים ירו יותר מ1000 קסאמים, שאומנם לא הביאו למאות הרוגים, אבל הם מושכים את זה כבר שנים, ועדין לא רואים את הסוף... מה שכן רואים זה שיפור של הטילים מעזה והתגברות האפטיות של המדינה, שמכינה את אשקלון ואשדוד להיות שדרות 2 ו-3 בהתאמה.

פורסם

במצב הפוליטי הנוכחי , אולמרט לא יכול להעביר את תוכניותיו הוירטואליות בכנסת.

התקשורת מנסה לשטוף את מוח הציבור בשלום הזוי.

מספקים לציבור חלומות הזוים של שלום וירטואלי. ממשלת ההזיות של אולמרט תסיים את ימיה במהרה.

גורל קדימה יהיה כגורל שינוי.

פורסם

ב-2011 יגיע הרגע שבו ישראל תחזיק בגולן אותו משך זמן שהחזיקה בו סוריה (44 שנים, למי שקשה לו לחשב). כל זה תחת ההנחה שאולמרט לא יחזיר אותו קודם :)

אם אני לא טועה - אנחנו כבר מחזיקים בגולן יותר זמן מאשר הסורים.

הסורים קיבלו עצמאות (והכרה כמדינה) שנתיים לפני מדינת ישראל ז"א בשנת 1946 (לפני כן שלטו שם הצרפתים), הם החזיקו בגולן עד למלחמת ששת הימים ב- 1967 ז"א הם החזיקו בגולן 21 שנים.

ואנחנו מחזיקים בגולן מ- 67 ועד היום ז"א 41 שנים (כמעט כפול!).

כמובן שהחישובים נעשו ע"פ ההכרה בסוריה ובישראל כמדינות - לא נכנסתי לחישובים מי החזיק את השטח לפני כן.

פורסם

ממתי קשור משך הזמן שמחזיקים בשטח לזכאות לשליטה בשטח?

פורסם

קסאמים הם יורים 3-4 מדי פעם, ואת הרוב המוחלט מחמיצים, אין להם אפשרות לירות יותר.

ומצד שני, אם הסורים רוצים, בפחות מחצי שעה הם יורים מטח של 500-1000 פגזים על [הכנס שם של כל עיר בגליל פה], אתה באמת שלא יכול להשוות את הסיכון פה לסיכון שם.

לסורים יש את היכולת ליפגוע בישראל עם ובלי הגולן. יש להם סקאדים וטילי קרקע קרקע למינהם שיכולים ליפגוע בישראל בכול רגע נתון. אם לומר את האמת ככול שמתקדמת הטכנולוגיה היתרון של הגולן קטן, אבל זאת לא הנקודה. העיניין כאן הוא שאם ישראל הרשתה לעצמה לבצע את ההתנתקות אז היא תרשה לעצמה גם לתת אתהגולן.

אנשים צריכים ללמוד כאן שיעור או שתיים על פוליטיקה ודיפלומטיה - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3535507,00.html

זה בכלל לא משנה, עצם זה שראש ממשלת ישראל אמר זאת + תוסיף לכך את כול האמרות חסרות האחריות של ראשי ממשלה קודמים בנוגע לגולן, לכול זה יש הרבה מאוד משקל. מה אתה חושב שיקרה במשא ומתן עתידי בין ישראל לסורייה כשנשיא ארצות הברית יהיה המתווך ויאמר לנו שהבטחנו לתת את הגולן אז קדימה בו נקיים זאת. מה ראש הממשלה יאמר לו: עזוב אותך לא באמת התכוונו זה היה סתם בצחוק בשביל איזה ספין לכמה ימים. . .

פורסם

ז**ן על סוריה,דבר אחד אני לא מבין למה מכרו ארה''ב לסוריה לפני שנים נשק בשני מיליארד דולר?

פורסם

טיפשות

פורסם

תבינו -- הסכם זה הסכם!

אם אסאד חותם על שלום תמורת הגולן, הוא לא יקח את הגולן ואז יחליט לו יום אחד בבוקר שהוא מכריז מחלמה כי בא לו גם את ת"א.

הפרה כזו של ההסכם, עוד נוכח עליונתה הצבאית של ישראל על סוריה תעלה לו בגולן ובעוד כמה חלקים מארצו היפה(והרחבה) והיד עוד נטוייה( מי אמר לשלוח לשם את בני דודנו?)

לגבי "אולמרט תתפטר" - באנ'ה איזה קליט זה אה?! :xyxthumbs:

הרי לא משנה מי ישב לו שם על הכסא, אלה שהושיבו אותו שם רק יחכו להוריד אותו משם... אולמרט רע לך, שרון היה טוב<-שרון רע לך, ברק היה טוב<-ברק רע לך, ביבי היה טוב<-....

אני אישית גם מתנגד עקרונית למהלך כזה, כי הוא נכס כלכלי מבוסס של הארץ וגם ויתור הדרגתי יהיה בעייתי מאוד - בישראל גם ככה אין יותר מדי מקום\נופים\משאבי טבע ולך תשלב צפונים במרכז\דרום עכשיו

חוץ מזה שהם יקבלו את כל הצימרים, על כל השוקולדים והסוכריות מנטה שכרוכים בכך :'(

פורסם

כיבוש מחדש של הגולן עלה לנו במאות הרוגים.

כיבוש שלו מחדש יעלה לנו באלפים.

כמו שכתבו פה- הוא שם תותח ברמה ומוריד את טבריה (לא שזה הפסד גדול, אבל לשם הדיון בוא נגיד שכן...), שם תצפית בחרמון ויש לו נוף עד בית שאן ואפילו דרומה יותר (כולל עפולה- או לפחות ההרים מסביב, כרמיאל, נהריה וכמעט כל השטח שהייה טווח הטילים לפני שנתיים... כולל אתרים אסטרטגיים, לדוגמא רמת דויד)- וזה אומר שבשקל תשעים הוא משיג עלינו מודיעין טוב יותר ממה שאנחנו יכולים להשיג עליו עם כל הלווינים שיש לנו.

וכן, כל מנהיג שמכסה את התחת שלו על חשבון האזרחים הוא לא ראוי.

עד הסיפור המשפטי של שרון הוא הייה בסדר גמור, אבל אז הוא הסתבך ונגרר להתנתקות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים