עבור לתוכן

מחשב חדש וחזק עם בעיות ביצועים במשחקים.

Featured Replies

פורסם

3DMark03 זה לא ממש אידיקציה לביצועים במשחקים חדשים.

תוריד ותריץ את 3DMark06

חוץ מזה, על איזה רזולוציה הרצת את 3DMark03? ברירת המחדל היא 1024X768

אני מקבל ברזולוציה הזאת 36900, עם ויסטה X64 SP1, מעבד E8400, וכרטיס מסך זהה

אני משתמש בדרייבר הרשמי האחרון - 169.25

Assassins Creed רץ אצלי חלק לחלוטין עם ההגדרות הגבוהות ביותר

וב-World of Warcraft - עם מקסימום בכל ההגדרות - אני מקבל 60 FPS

שים לב שהתוצאה שלנו כמעט זהה ב-Fill Rate

Batnun

[attachment deleted by admin]

• תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תקשיב הייתה לי בדיוק אבל בדיוק אותה הבעיה שיש לך במחשב ולי גם יש מחשב די סבבה CORE DUO 6400 פלוס GFORCE 8800GTS ולא הבנתי למה הכול או לפחות חלק מהמשחקים רצים כאילו המחשב שלי מאפן..!

וגם קיבלתי בדיוק אותם הצעות ועוד התקשרתי ושאלתי את support של כול חלק וחלק במחשב שלי (היה ממש באסה)

קיצר אחרי 4 חודש אמרתי די יש לי מחשב תותח שרץ מאפן ואני לא מסכים לזה אז פתחתי אותו והתחלתי לעשות ניסויים...

זה בכללי...!

*תבדוק שלספק כוח שלך יש מספיק כוח להריץ את הכרטיס מסך+פלוס המעבד ושיש קבל חשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך!! (ואני מדבר על ה AMP`S ולא על ה VOLTAGE. יענו תבדוק שיש לך לפחות 30A מתחת לאיפה שכתוב 12V+ (אתה מחבר את כול ה 12V+ ביחד))

תמונה לדוגמה:17-339-002-20.jpg

לדוגמה פה יש 38A (אמפר) כי רק מחשבים 2 מתוך ה 4 (על תשאל אותי למה זה)

אוקי דבר שני זה תבדוק שהכרטיס מסך יושב לו טוב במקום ולא חצי מחובר או רופף או שטויות כאלו

ודבר אחרון שאגב הייתה הבעיה אצלי ומיד לאחר תיקון הבעיה המחשב שלי הפך לחיית עבודה זה הזכרונות במחשב שלך!!!!!! (זה מספיק סימני קריאה אתה חושב) ;D

אצל הרבה מחשבים (לא זאת לא בעיה נפוצה אלא רק לאחרונה בגלל זה רוב חברי הפורום לא דיברו על זה) הזכרונות לא תואמים או לא מסונכרנים... או שהחנות בכוונה שמה זכרון אחד יותר זול מהשני מאותה חברה וזה הורג לך את הביצועים של המחשב...

אז ככה תוציא זכרון אחד תנסה ותבדוק אם נפתרה הבעיה ואם לא תכניס את השני ותוציא את זה שבפנים אם עדיין לא נפתר תבקש מחבר לנסות זכרון שלו...

מקווה שעזרתי וסליחה על החפירות :)

אילן

פורסם

קודם כל תפרט את כל המפרט שלך (כולל ספק ),הכרטיס לפי היצרן דורש 26 A אבל יש פה גם מקדם ביטחון אז זה קצת פחות ,מקווה שהפסק שלך מספק את זה ,

למרות שעבדתי איזה חודש עם HEC 400 דגם לא כזה חדש ,וואלה הריץ את המחשב כמו ה VX450 הנוכחי בלי בעיות (+OC כמובן -Q6600@3.6 ).

תעלה גם תמונות של הטמפ של המעבדים ושל הציפסט שלך ושל הכרטיס מסך לאחר כ 15 שעה בדיקה (הרצה של PRIME95 ),תעשה כמה לופים ב 3DMARK06 ,

כל האפקטים על מקס תראה עם יש נפילות .

איזה 8800GT של GIGABYTE יש לך ?עם הקירור של זלמן :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים