פורסם 2003 במאי 522 שנים אז הברזתי מחצי מהשיעורים השנה...אז מה?!??! המורה המניאק לא רוצה להגיש אותי לבגרות, להרבה תלמידים הוא נותן להשלים שיעורים כדי שיהיה להם ציון חיובי, אבל אותי הוא פסל, המניאק..קיצר: איך זה נראה לכם?
פורסם 2003 במאי 522 שנים אחרי מכתב כזה הוא לא יכול להגיד לא ;Dבתיכון הברזתי מכל השיעורים, המורה לספורט אפילו לא הכיר אותי ואני רואה בסוף שנה 90 ;Dנ.בבהצלחה
פורסם 2003 במאי 522 שנים מחבר תודה על כל החיזוקים....אני באמת מעריך את זה.ומזתומרת להתחיל לרוץ?!?! פעם ראשונה שרצתי 4 דקות היה בלשכת גיוס אצל רופא ראות!!! לא רוצה לרוץ לא רוצה לא רוצה אני רוצה לאמא!!!!!!!אני עושה ספורט במיתה לא על אספלט!
פורסם 2003 במאי 622 שנים אני עושה ספורט במיתה לא על אספלט!אם היה נבחן על זה, גם בספורט הזה היית נכשל ;D
פורסם 2003 במאי 622 שנים אם היה נבחן על זה, גם בספורט הזה היית נכשל ;Dצחי הרגת אותי.ובקיצור -שהמורה לא יעשה ברדאק ,תיגש עם ההורים למנהל\ת ותסדרו את העניין
פורסם 2003 במאי 622 שנים חחח.. אצלי לא הגעתי לשום שיעור וקיבלתי 100 היייתי בפרוייקט כושר קרבי בביצפר.. במקום לרוץ כמו חמורים שיחקנו כדורגל כל השנה...(ומאוד השתפרתי )
פורסם 2003 במאי 622 שנים מחבר אם היה נבחן על זה, גם בספורט הזה היית נכשל ;Dואתה אומר את זה מתוך המון נסיון וידע בעבר, וכל הנשים (או שגברים? ואתה רוצה לספר לנו משהוא?) שראו אותך (או שעשית אותו עליהם) מבצע ספורט זה (מאיזה זווית בדיוק??!?!) יכוללים להעיד על כך כמובן... . . ... . . ..... . . ...אז תגיד...? איך זה לעשות ספורט עם המיתה!?
פורסם 2003 במאי 622 שנים ספורט עם המיתה...???זה לא ספורט עם המוות? ;Dכל אחד והטעם שלו... *שיעול*נקרופיל *שיעול*
פורסם 2003 במאי 622 שנים למה לא פשוט להוציא פטור ולהגיש עבודה?איך?האם זה משפיע על הפרופיל בצבא או משהו?
פורסם 2003 במאי 622 שנים ספורט עם המיתה...???זה לא ספורט עם המוות? ;Dכל אחד והטעם שלו... *שיעול*נקרופיל *שיעול*אחי סחטוק על הליקוק ! ;Dחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחדוגרי, אחרי כזה ליקוק אין מצב שהוא לא נותן לך לעשות מבחן.נ.ב*** מיטה ***
פורסם 2003 במאי 622 שנים ספורט עלק...מי בכלל מגיע לשם?!?!אני לא יודע איפה מתקיים אצלנו ספורט כבר 6 שנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.