עבור לתוכן

מעוניין לדעת למי יש חבילת 5 מגה וכמה הוא משלם!

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

היום היה לי שיחה עם בזק בין לאומי לגבי שדרוג מ3 מגה ל5 מגה.לאחר דין ודברים עם קשרי לקוחות קיבלתי הצעה ב-79.90 עם התחייבות עד תום ההתחיבות הקיימת שלי (כלומר עד דצמבר 2008).כאשר דיברתי עם הוט אז הנציגה שלא ממש ידעה מהחיים שלה אמרה לי שהמחיר הוא 119 ש"ח ללא התחייבות .משום מה נראה לי שהיא טועה,יש דבר כזה "בלי התחייבות"? תקנו אותי.בכל מקרה רציתי לדעת האם המחירים האלה שפויים ביחס לספקיות אחרות והאם באמת ההבדלים בנוגע לחבילה הנ"ל הם מזעריים.אשמח לדעת איך אפשר להוריד מהוט מהמחיר קצת.הנציגה אמרה לי שאי אפשר לעשות כלום וזה המחיר,אז אמרתי לה שבב"ל התפשרו אותי ובאו לקראתי אבל זה לא עזר פשוט עקשנות לשמה.אשמח לתגובתכם

פורסם

בזק בינ"ל=ספק

הוט=תשתית

שני חברות שונות שמספקות שרותים אחרים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אפשר עוד תגובות אנשים? אני פשוט רוצה לדעת שאני משלם מחיר הגיוני

פורסם

אני משלם לספק 79 שקל לחודש וחודשיים ראשונים חינם. וזה עם שנה התחייבות ככה שיוצא לי לשלם 65.5 שקל לחודש לשנה הזאת. החוכמה תהיה לעבור מהמבצע בזמן ולקבל אחד חדש בסוף השנה. (הספקית שלי זה 012)

פורסם
  • מחבר

מה שסגרתי כרגע עם הוט ובזק בין לאומי הוא שבהוט אני נשאר על 80 ש"ח לחצי שנה התחייבות (כמו ששילמתי ב-3 מגה)שזה לא רע.ועם בזק בין לאומי סיכמתי על 79.90 ש"ח עם התחייבות לשנה,מה שלא מפריע לי להתחייב כי אני איתם כבר כמה שנים ומרוצה מאוד.אני חושב שזה מחיר הגיוני במיוחד שבהוט אני לא צריך לשלם 119 ש"ח אלא יכול להשאר עם אותו מחיר על השדרוג. :yelclap:

פורסם

מחיר יפה מאד. נשמע כמו התשובה של הוט למבצע "שדרוג שתי מהירויות באותו המחיר" של בזק.

פורסם

איך אתם על כזה מחיר?

אנחנו משלמים 80 ל014 ועוד אין לי מושג כמה להוט כי זה בא בחבילה של טלפון טלוויזיה ואינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תשמע האמת שאתמול התקשרתי להוט ענתה לי מישהי לא מקצועית בעליל חחח כל דבר הייתה צריכה לשאול כנראה מישהי חדשה ואמרה לי שהמחיר זה מה שמופיע באתר שלהם וזהו,אז אמרתי היום ננסה אולי עוד פעם יהיה לי מזל לפול על נציג אחר ואכן זה קרה.אמרתי לנציגה שאני רוצה שיעשו משהו עם המחיר אם אפשר.אני חושב שאם היא גם הייתה אומרת לי 119 ש"ח הייתי חושב פעמיים ואז היא באה לי עם המבצע של להשאר ב80 ש"ח גם לחמש מגה.תשמע,לקפוץ ב-40 ש"ח מ3 מגה ל-5 אני חושב שזה מבצע יפה ובינתיים אני גולש בכיף עם החבילה החדשה.

פורסם

אני הייתי ב80 ש"ח חצי שנה על 5 מגה בהוט והמבצע נגמר

עכשיו הם רצו 119"ש בהתחלה ואח"כ בקשרי לקוחות שלהם הציעו 109ש"ח . השאלה אם אפשר להוריד אותם יותר

מישהו כאן שהיה במבצע שלהם של 80ש"ח לחצי שנה (ב5!מגה) הצליח לחדש את המבצע ??

באואתו מחיר או במחיר יותר זול מ109 ?

עריכה:

ואגב מישהו כאן נמצא בתשתית הוט של 7 מגה ? באיזה מחיר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים