עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר על תקן מגביר קליטה בלבד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך להגביר קליטה בבית , הבנתי שהפונקציה הזאת נקראת WDS ,

אז ככה : אני צריך להגביר קליטה מקומה אחת בבית לקומה מעל , מרחק אווירי של בסביבות 20 מטר...

איזה מבין הראוטרים הבאים הוא הממולץ ביותר?

http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Router&DB140773=140786&DB67112=142364&orderby=price

כמובן שהעדיפות שלי לכמה שיותר זול

פורסם

אני לא חושב שהשתנתה התשובה מאז פעם אחרונה...

תבדוק באתר היצרן של כל נתב עם הוא תומך בWDS.

בכל מקרה:

יש לך כבר נתב שאתה רוצה להגדיל את אזור הקליטה האלחוטית שלו?

אם כן אז הכי טוב לקנות עוד אחד מאותו סוג, ככה אתה יודע שלא תהיה איזה חוסר תאימות שעלולה להפריע.

פורסם
  • מחבר

כן.. אבל השאלה היא איזה מכל הזולים הוא הטוב ביותר ...

כי לכל נתב אני רואה תגובות מצוינות ותגובות שאומרות שהוא גרוע ולא להתקרב אליו...

לגבי הנתב מאותו סוג , אני חושב שזה סתם לזרוק כסף לא?

וחוץ מזה , אני חושב שלאדימקס הנוכחי שלי אין כזה טווח טוב...

פורסם

לפי מה שאני יודע WDS אינו קיים בכל ראוטר, זו לא בעיה של חומרה אלא של התוכנה.

התוכנה המקורית של הראוטרים לא מגיעה עם WDS חוץ מהראוטר של אפל Airport Express.

OpenWRT כן כולל את הפיצ'ר WDS לכן אתה צריך קודם כל לקנות ראוטר שניתן להתקין עליו OpenWRT.

בנוסף דרישה הכרחית היא שגם הראוטר הראשון יתמוך בWDS ולכן גם הוא צריך להיות עם OpenWRT.

פורסם

אתה מדבר על המצב לפני שנתיים, היום רוב הנתבים תומכים בWDS "מהקופסא", זאת לא הבעיה.

הבעיה היא שע"מ להשתמש בWDS בצורה נורמלית (עם צפנת WPA, למשל) צריך תאימות בין הרכיבי רשת, לכן מומלץ לקנות נתב מאותה חברה ואיפלו אותו דגם ע"מ שזה יקרה.

rotman, כמו שאמרתי, אתה רוצה המלצה - תקחת אותו נתב כמו שכבר יש לך.

אתה לא מעוניין בהמלצה הזאת אז תבדוק איזה נתבים תומכים בWDS ותקנה את ההכי זול... אני מבטיח לך שלא תמצא פה מישהו שבדק את כל הנתבים הנפוצים בשוק בישראל ואיך הם עובדים עם כל שאר הנתבים בWDS, ואני בספק אם אפילו אחת מהתגובות בזאפ מתייחסת לנושא הזה.

אתה רוצה לראות מה קורה שמנסים לחבר עם WDS נתבים לא תואמים, פשוט תחפש דיון של buffer באותו נושא.

פורסם

טוב לדעת שזה המצב.

בגלל שיש לי WRT54GL של לינקסיס שלמיטב ידיעתי התוכנה המקורית שלו באה ללא הפיצ'ר הזה הנחתי שזה נכון לראוטרים הזולים יותר.

תודה על ההארה.

פורסם
  • מחבר

שוכנעתי.. אני אקנה את אותו הראוטר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים