עבור לתוכן

מחשב נייד HP DV 6789 - שאלה לגבי חנויות

Featured Replies

פורסם

חג שמח,

מצאתי את המחשב הנ"ל ב KSP במחיר של כ 6100 ש"ח. עד כאן בסדר אבל שמתי לב שכתוב להם באתר שהאחריות היא 2 שנים בינלאומיות. בפעם הראשונה אני ניתקל בדבר כזה, האם יש לזה אמת?

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia

דבר נוסף, ידוע לי ש KSP עושה בעיות עם אחריות, יחד עם זאת ממה שהבנתי מרגע הקניה של מחשב נייד בכל חנות המימוש של האחריות יתבצע דרך החברה עצמה ולא החנות, ככה שהאם זה משנה בכלל מאיזה חנות לבחור מחשב נייד?

תודה רבה מראש,

פורסם

זה לא משנה מאיזו חנות אתה קונה כל עוד אתה מקבל אחריות סטנדרטית ורגילה שמטופלת במקרה הצורך מול היבואן ולא מול החנות עצמה(כמו אייבורי וMSI).

חלק מהדגמים החדשים בסדרת DV67XX מגיעים עם שנתיים אחריות וגם הDV9750.תבדוק כמה יעלה לך להרחיב לעוד שנת אחריות(המחיר הסטנדרטי להרחבה משנה אחת ל3 שנים הוא כ650 ש"ח).

הבעיות היחידות עם KSP ואחריות למיניהם בד"כ מגיעה כשרוכשים מחשב קומפלט מהם,אני רכשתי HD של WD והייתי צריך לממש אחריות לאחר כשבועיים(כי נפל לי) ולא שאלו שאלות אלא החליפו מייד בחדש.

תקנה אותו במקום הכי זול שאתה מוצא,רק תוודא שאתה מקבל את מדבקת האחריות בתחתית המחשב וכמובן קבלה על המחשב שרכשת....

זהו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה לך.

מה שפשוט היה חשוד לי זה שבמקומות האחרים ראיתי את אותו המחשב במחירים פחות או יותר זהים ובהם האחריות היתה שנה אחת בלבד כמו ברוב הדגמים של HP.

לא יצא לי להיתקל במחשב שלהם עם שנתיים אחריות בינלאומית.

אני אבדוק מול KSP עד כמה העניין מדויק או שאולי חלה טעות אצלם באתר.

דרך אגב, יש מעבדות של HP באזור הצפון? ז"א במידה וישנה תקלה איפה יש להם מרכז איסוף ומעבדה?

תודה.

פורסם

חיפוש קל בזאפ מעלה תוצאות במחיר נמוך יותר.

אם אני לא טועה גם המחיר שמפורסם בKSP הוא לא סופי וניתן להשוות אותו להצעות אחרות או לשלם במזומן ולקבל הנחה מזומן.

שיטטתי קצת בכמה חנויות כמו שניידר,פנדה,פיסיסנטר ובאמת אני רואה שקיים בילבול בעניין,חלק מציינות שנתיים וחלק שנה.

באתר של HP הדגם הנ"ל מופיע עם שנה אחריות - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-81140111-81605853.html

הכי טוב שתנסה לברר מול החנויות,וגם תוודא שאתה מקבל את האריזה של המחשב שבתחתית המחשב עצמו תופיע מדבקת זיהוי עם 2YR ולא 1YR של אחריות.

ד"א אני קניתי גם את הנייד שלי בKSP ובאמת שם היה הכי זול.

לגבי מרכזי איסוף,ככל שזכור לי יש להם משהו בפ"ת.הכי טוב שתרים לHP טלפון ותוודא את העניין של נק' איסוף בצפון וגם לגבי האחריות שקיים בילבול בכך.

פורסם
  • מחבר

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים