עבור לתוכן

איפה לומדים לבנות מחשבים ברמה מקצועיות?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה :yelclap:

פורסם

כל הלימודים האלה זה בולשיט נסיון זה מה שחשוב

פורסם

כל לוח אם נורמאלי מגיע עם חוברת ודף המספק מידע להרכבת המחשב, לא צריך יותר.

זה כמו לגו, ואם יש לך חוש בסיסי לבניית דברים אתה תלמד את העבודה מהר.

ממולץ גם לעבור על פורומים ולקרוא צרות של אחרים שהרכיבו מחשב, זה מידע שאף אחד לא ילמד אותך.

פורסם

כל הלימודים האלה זה בולשיט נסיון זה מה שחשוב

אין ניסיון אמיתי בחברות רציניות בלי לימודים כי א; אחד לא ייקח אותך אליו אלא אם כן יש לך פרוטקציה ואבא שלך סידר אותך דרך חבר או הנפצה דומה.וניסיוןם במקומות קטנים זה בולשיט בלי לימודים כי אף חברה לא מעניין שעבדת ב "שמוליק מחשבים, או גם ב"באג" (נגיד) אם לא למדת משהו רציני באופן מקצועי

פורסם

הבן אדם רוצה לבנות מחשבים בצורה מקצועית (מקצועי=נסיון) לימודים לא יסבירו לו את זה

הוא צריך להתחיל להרכיב מחשבים

פורסם

אני רק מזכיר לך שאני עניתי ישירות למה שהוא שאל ואילו אתה גלשת ל"הרכבה מקצועית". ???

אמרתי לו בדיוק מה שרצה לדעת על לימודים בנושא.

תעשה COMPTIA A+ ואז תראה איפה יש ידע. בחנויות השכונתיות או במבחני ידע. (לא עשיתי A+ כי זה לא כזה מוכר בארץ, אבל ראיתי את חומר הלימוד).

האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה?

קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי

איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?

פורסם

A+ זה סתם, אבל זה יספיק לפותח הת'רד.

ועוד דבר - A+ זו אחת ההסמכות הכי מוכרות בעולם [וכן בארץ] מרוב שכולם עושים אותה היא פשוט חסרת ערך ולא שווה דבר.

פורסם

אפשר להגיד את זה גם על MCSE.

תנסה לעשות MCSE בלי לרמות במבחנים כמו הרוב (והמורים במכללות עצמם נותנים את ה TEST KINGים האלה לתלמידים שזה בכלל ביזיון) ונראה אותך עובר את זה כאשר אתה לומד לבד לפי ספרי מייקרוסופט.

זה שיש הסמכה זו או אחרת לכולם, לא אומר שבלעדיה בכלל יסתכלו עלייך כמועמד פוטנציאלי.

נגיד שני אנשים עם ניסיון דומה ולאחד יש הסמכות ולימודים, אם שניהם היו תותחים בראיון, בדר"כ ייקחו לעבודה את זה עם לימודים.

MCSE גם מרשה לחברה לקבל הנחות ממיקרוסופםט או משהו כזה על תוכנה כי שי להם דרישות נגיד "אתם צריכים שיהיו אצלכם 50 MCSE בחברה כדי ככה וככה".

*סטטיסטיקת MCSE מ3 קורסים שראיתי במו עיני: 10 אנשים עברו את המבחן הראשון בסוף הקורסים, 4 את המבחן השני וזהו.

אפילו במסלולי MCSE EXTREME מרמים לפעמים, מכבים מצלמות וכדומה. שמעתי את זה כבר מכמה אנשים. גם תפסו כאלה שמזייפים MCSE בכולבוטק לפני שנה. בקיצור הצפת השוק הכאלה עם תעודות, עדיין מאוד מוסיפה לקו"ח. תכלס אם אתה לא יודע את החומר - זה יתגלה בראיון.

פורסם

לא יודע אם מה שאתה אומר זה מדוייק,

אני מכיר לא מעט אנשים שעובדים בהיי-טק(כולל אותי)

מהתחתית(הלפדסק) עד רמות הIT והפיתוח הגבוהות ביותר

ללא השכלה או תעודה, כי כמו שאמרת ידע אמיתי מתגלה בראיון.

פורסם

הרבה מאנשי IT שלא הגיעו לתפקידיהם דרך ניסיון של לימודי MICROSOFT, מגיעים אחרי שירות צבאי ארוך של שנתיים(בנות) או שלוש(בנים) בתחום הזה.

אצלנו בHELP DESK אני, למעט עוד אחד, היחיד שלא שירת במהלך הצבא בתפקיד הנוגע ברשתות,מחשבים,SYSADMIN בתת היחידות של 8200,במחלקות השונות של יחידת ממר"מ ועוד מנהלי רשת מיחידות מסווגות יותר ופחות שלא כאן המקום לפרטן.

לכן כשהם כותבים בקורות חיים "3 שנות ניסיון בתמיכת משתמשים/ניהול רשת/ניהול ACTIVE DIRECTORY בתפקיד נלווה, המעסיק יודע שהם למדו את כל מה שהם צריכים ומגיעים אליו מוכנים ישר להיכנס לתפקיד ולא צריך שום וזלין לחפוף אותם (למעט התוכנות השונות של כל עסק).

וכמובן שיש, נדירים שהם תותחים אז הם מתקבלים בלי כלום, בדר"כ ילדים שכשבילית בחוץ בילדות, הם ישבו עם ספרי TCPIP על המדף וחפרו את החומר כתחביב.

ולגבי הדרישה ל MCSE?

אני מזמין אותך להציץ בדרישות של המעסיקים, זה מסומן בצהוב בכל אחד מהעבודות שמה

http://www.bubbletech.co.il/bt/JOBS_SEARCH.jhtml?page=1&pageMax=0&jPosition=1&jField=1&jRole=1&text=mcse&jArea=1

פורסם

??? חבר'ה ,רל תבאסו אותי על MCSE ,אני לומד את זה עכשיו חחח

דווקא אחלה, :nixweiss:

ואני גם רואה שיש ביקוש.

פורסם

איפה אתה לומד, רגיל או מקוצר?

כמה עלה?

מהקורסים המקבילים לך, כמה עברו את המבחנים.

זה מצחיק כל ה MCSE האלה . כולם יושבים בכיתות, הרוב לא עוברים מבחנים ושוכחים מזה.

התעודות הירוקות האלה של מייקרוסופט על "ישיבה בכיתה" זה פשוט אגדה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים