פורסם 2008 באפריל 2317 שנים הבעיה שצריך לסחוב את הפח והמעבר...ודווקא לא טוב לאטום ואז לבשל מבפנים, קודם מבשלים מבפנים, ואז אוטמים... ככה גם בגז, קודם על אש נמוכה ואז שמים אש גבוהה ואוטמים שהנוזלים לא יצאו
פורסם 2008 באפריל 2317 שנים תוקעים בתיק של המנגל.איזה מן הגיון יש לאטום את הבשר אחרי הבישול (כשחלק מהנוזלים כבר התאדו) ולא לפני?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים השיטה שלי היא:הולכים לACE קונים משם גריל גז של וובר.WEBER Q300 בעולה כ3000 שקל!וזהו הופ תוך 5 דקות מנגל מוכן.ליל הסדר עשינו איתו, והיום עשינו, פשוט מעולה! שווה כל שקל.מי שרוצה חוות דעת יותר רצינית שיפנה אליי בהודעה פרטית או ל:311565020י-ק-ר!!ולא נייד...
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים תוקעים בתיק של המנגל.איזה מן הגיון יש לאטום את הבשר אחרי הבישול (כשחלק מהנוזלים כבר התאדו) ולא לפני?הגיון טעים ;Dאז מה עדיף? לאטום, ובפנים עדיין חי ואי אפשר לבשל את זה כבר? כי כל רגע של בישול הבחוץ נשרף עוד יותר?
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים אתם סתם מגזימים.אני לא בא להגיד שמנגל גז עדיף על גחלים.כן- מן הסתם, הטעם נחות. ואין את ה"כיף" שבלהדליק (לדעתי זה סיוט, אבל כל אחד ודעתו).אבל יש אנשים שבתכלס, המנגל הוא פשוט אמצעי אצלם. לא המטרה.כמו שמכינים אוכל בתנור, יש אנשים שמכינים אוכל על הגריל. בסך הכל זה אחלה אמצע להכנת בשר ולא כל בן אדם רוצה להתעסק עם ההדלקה כל הזמן.אנחנו לדוגמה עושים על האש כל שבוע בשבת (במרפסת). אני לא רואה את אבא שלי (בן אדם שעובד כל השבוע כולל יום שישי עד מאוחר) מתחיל להעסק עם פחמים ביום שבת. הטעם טיפה פחות טוב, אבל חפיף. זה עדיין הרבה יותר בריא ומהיר מלהכין בתנור לדוגמה.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים "להתחיל להתעסק"? לא יודע מה איתך, אצלנו בבית שמחליטים לעשות על האש לוקח בדיוק רבע שעה מרגע שאני/אבא שלי/אח שלי יורדים למטה עד שהמנגל כבר מתחיל לצלות אוכל.אם כבר גריל גז, מחפשים את אלו שעובדים עם האבנים (בזלת/"אבני לבה", אם אני זוכר נכון)אם לא, עדיף לקנות 3 גרילים חשמליים שנותנים את אותו הטעם בדיוק כמו גריל גז בלי אבנים, בהרבה פחות מחיר.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים דקה זה עדיין הרבה פחות מרבע שעה.האבנים האלה לא נותנות כלום, היה לנו את זה פעם.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים השיטה שלי היא:הולכים לACE קונים משם גריל גז של וובר.WEBER Q300 בעולה כ3000 שקל!וזהו הופ תוך 5 דקות מנגל מוכן.ליל הסדר עשינו איתו, והיום עשינו, פשוט מעולה! שווה כל שקל.מי שרוצה חוות דעת יותר רצינית שיפנה אליי בהודעה פרטית או ל:311565020פחחח... עבדו עליכם:http://www.amazon.com/Weber-426001-300-Propane-Barbecue/dp/B000CDHOJA
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים או שאתה חסר טאקט, או שאתה חסר שכל יופי שבאמאזון זה עולה שליש מהארץ, יש עוד הרבה דוגמאות לזה, אבל....... על משלוח ומע"מ חשבת? הדבר הזה שוקל פאקינג 38 קילו, אתה יודע כמה UPS או פדקס לדוגמה לוקחים על משלוח כזה? בסביבות ה 350-400 דולר נוספים, במקרה הטוב. ואז אתה משלם 15.5% מע"מ על 650 או 700 דולר.... ויוצא שבסופו של דבר חסכת 100 שקל, אם בכלל.
פורסם 2008 באפריל 2417 שנים כל הדברים האלו לא נותנים לאוכל את הטעם האמיתי, הפיח נותן את הטעם המיוחד של העל האש עזבו אתכם מכל השיטות... קחו פחמים, שימו על המנגל, שפכו קצת מהחומר בקבוק הצהוב, תדליקו, ותנפנפו עם כמה צלחות חד פעמיות (כי כמובן שכחתם את הנפנף) וזהו.. תהנו
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים או שאתה חסר טאקט, או שאתה חסר שכל יופי שבאמאזון זה עולה שליש מהארץ, יש עוד הרבה דוגמאות לזה, אבל....... על משלוח ומע"מ חשבת? הדבר הזה שוקל פאקינג 38 קילו, אתה יודע כמה UPS או פדקס לדוגמה לוקחים על משלוח כזה? בסביבות ה 350-400 דולר נוספים, במקרה הטוב. ואז אתה משלם 15.5% מע"מ על 650 או 700 דולר.... ויוצא שבסופו של דבר חסכת 100 שקל, אם בכלל. או שאתה חסר שכל או שאין לי מושג מה חסר לך כי זה אמור להיות בציניות. אני רואה שהבנת הנקרא (וחוש הומור) זה הצד החלש שלך, אם לא שמת לב בתחילת המשפט יש "יש פחחח...", צריך את ההסבר שלי לזה גם פה? אני יודע שיש מע"מ ודמי משלוח ועוד דברים נוספים שעליהם צריך לשלם כך שבחיים לא היה משתלם בכלל להביא את הדבר הזה לארץ. ואני חושב שהגיע הזמן שתתחיל להירגע כי באמת צורת ההתבטאות שלך בכל הפורום עוברת גבולות, הצורה בה אתה לועג לכל אחד פשוט מעצבנת אותי. ותרשה לי לחסוך לך כבר, כן אני יודע שזה פורום ואתה בטח הולך לרשום בהודעה הבאה שלך:"אני ארשום מה שבא לי ואתה לא תסתום פה פיות!" אבל יש דרך להתבטא בצורה נאותה והגיע הזמן שתתחיל ליישם אותה.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים הגיון טעים ;Dאז מה עדיף? לאטום, ובפנים עדיין חי ואי אפשר לבשל את זה כבר? כי כל רגע של בישול הבחוץ נשרף עוד יותר?אפשר לבשל מצויין אחרי שהוא אטום.אוטמים את זה 10 שניות מכל צד.כל הרעיון באטימה הוא שהנוזלים לא יברחו בזמן שמבשלים את הבשר.
פורסם 2008 באפריל 2517 שנים ... בחום גבוה, ואז רצוי להעביר למיקום פחות חם, אבל גם אם אין, רצוי לתת צריבה מכל הצדדים ואז להשאיר לכמה דקות כדי שיתבשל (כמובן שצריך להפוך כל דקה שתיים, אבל זה העיקרון...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.