פורסם 2008 באפריל 2117 שנים הכי טוב זה הפחמים המיוחדים. אומנם עולה קצת יותר אבל מהזה שווה את זה. אם הולכים למקום עם רוח מומלץ גם לקחת קוביות.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים ובאותו נושא של אנשים נדלקים הנה כל הסרטונים שלנו משתעשעים עם אש וכו'+סרטוני שטות של שעשו (שם בדוי) תהנו http://youtube.com/user/robinsotol הערה- אפחד אצלנו עדיין לא נפגע קשה (נשרפו שערות ברגל) כי אנחנו מומחים בשקל 1. באיזה כימיקלים השתמשתם? 2. איך קוראים לזן הצמח הזה שצומח על הראש של אחד החברים שלך שם? 3. יהיה טוב... לפחות ככה אומרים.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אנשים!!!!!!כבר לא משתמשים בחומרים האלה!!!יש לקנות באייס או הומסנטר או להכין לבד מכשיר שמדליק עולה בסביבות ה50 שקל.הוא בצורת ערובה כזאת דוחפים פחמים למעלה מלמטה שמים כמה ניירות מדליקים את הניירות למטה והחום עולה ומדליק את הכל ב10 דקות לא צריך לעשות כלום אפילו לא לנפנפף זהו יש לכם גחלים כתומים בלי בעיה !!! הנה תמונה!http://www.amazingribs.com/images/pix/chimney2.jpgלמטה שמים ניירות למעלה פחמים באמצע יש הפרדה של רשת ככה שהפחמים לא נופלים
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים 1. באיזה כימיקלים השתמשתם?2. איך קוראים לזן הצמח הזה שצומח על הראש של אחד החברים שלך שם?3. יהיה טוב... לפחות ככה אומרים.1.פיקות וזיקוקים... אני יודע שזה נשמע מעפן אבל פשוט ניסינו להעתיק סרטון מיוטוב...2.על איזה סרטון אתה מדבר?3.כבר עכשיו טוב
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים יש איזה פטנט של להרטיב כמה ניירות בשמן (אפילו סתם שמן בישול), למקם אותם בכמה מקומות במנגל ולהדליק... זה דולק די הרבה זמן ומדליק טוב את הגחלים.ראיתי את זה פעם אחת וזה עבד נהדר, אבל לא ניסיתי מאז....גם אפשר להוסיף ענפים יבשים בגודל בינוני (לא אצטרובלים וכאלה... רק ענפים) כדי לחסוך בגחלים, וגם חלק מהענפים מגיעים לטמפ' גבוהה יותר מגחלים, ככה שהם גם יעילים יותר... מסדרים "מדורה" מענפים עם 2~3 ניירות בשמן, כשזה נדלק מוסיפים גחלים, וכשזה נדלק (לוקח איזה 10~15 דקות), המנגל מוכן
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אחרי שהפחמים נדלקו והרשת התחממה תפזרו סוכר על הרשת זה גם מחטא אותה וגם מעלים את הטעם של המדליק!
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים וזה גם עושה לך ת'אוכל מגעיל אח"כ.סוכר? WTF? מה מחטא בזה?הסוכר מתכרמל בחום ואח"כ נותן טעם מוזר.בצל וחסל. אגב, כמו שאמרו, יש עוד שיטה טובה יותר מכל המדליקים למיניהם- יש כזה דבר שנראה כמו ספל בירה ענק עם חורים מלמטהשמים שם טונות של נייר, קצת עץ, מדליקים את כל העסק עד שהעץ דולק, ושמים שם פחמים.2 דקות וכל הפחמים בפנים אדומים וחמים מספיק בשביל להדליק ולהכין פחמים אחרים.אם אתם בבית ואפשר להשתמש בפן בשביל לנשוף על כל העסק- מה טוב.
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים זה בדיוק מה שהבחור למעלה אמר אנשים!!!!!! כבר לא משתמשים בחומרים האלה!!! יש לקנות באייס או הומסנטר או להכין לבד מכשיר שמדליק עולה בסביבות ה50 שקל. הוא בצורת ערובה כזאת דוחפים פחמים למעלה מלמטה שמים כמה ניירות מדליקים את הניירות למטה והחום עולה ומדליק את הכל ב10 דקות לא צריך לעשות כלום אפילו לא לנפנפף זהו יש לכם גחלים כתומים בלי בעיה !!! הנה תמונה! http://www.amazingribs.com/images/pix/chimney2.jpg למטה שמים ניירות למעלה פחמים באמצע יש הפרדה של רשת ככה שהפחמים לא נופלים
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים הפצצה עשויה מהמון פיקות בתוך בקבוקשאליו מחוברת חגורת זיקוקים (כאלה זה יומולדת)... בערך 10 חבילות של כאלהאל תשכח לשים קצת בפנים שיהיה קשר בין שניהםלהדביק על הבקבוק עם חגורת סלוטייפ להדליק את הפתיל (זיקוק גבוה מהשאר) ולקוות לטובבסרטון holyshit זה פשוט דלק שקונים בכל תחנת דלק שמים קו של דלק בועראת הבקבוק פתוח מולווקופציםנא לראות את הסרטון me on fire כדי לראות מה יכול לקרות לכם (היה חור בבקבוק ודלק עשה שלולית קטנה לפני הקפיצה)
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים וזה גם עושה לך ת'אוכל מגעיל אח"כ.סוכר? WTF? מה מחטא בזה?הסוכר מתכרמל בחום ואח"כ נותן טעם מוזר.בצל וחסל. אני לא יודע למה זה קורה אבל זה פשוט עובד הסוכר ומעלים טעמי לוואי של המדליק וגם מחטאזה לא עושה תאוכל מגעיל ואתה אפילו לא ניסיתה אז אל תפסול כי אין לי שום סיבה להמציא דברים
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אם אתם בבית ואפשר להשתמש בפן בשביל לנשוף על כל העסק- מה טוב. הכי מהיר. מחממים גחל בודד עם מצת עד שמקבלים נקודה אדומה קטנה ועליו כבר אפשר להתחיל לעבוד עם הפן, 3 דקות והמנגל מוכן
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מי צריך נוזל הדלקה!!! אלוהים ישמור.קחו נייר סופג (או נייר טואלט) קחו את הגליל הזה של הנייר טואלט (הקרטון), תרטיבו את הנייר טואלט בשמן (לא משנה איזה - סויה למשל) ולא להתקמצןתכניסו את הנייר טואלט לתוך הגליל קרטון, תפזרו ב2-3 מוקדים (ערמות גחלים מסביב לזה ו"על זה" תדליקו ולכו תעשו משהו אחר... תוך 10 דקות זה כמעט מוכן.אם אתם ממש רוצים אפשר גם לשפוך קצת שמן על הגחלים...אני מדליק ככה כבר כמה שנים וגם בדרום אמריקה- זה עבד הרבה יותר טוב מכל מדליק מעפן אחר.שמן! לא סתם אומרים להוסיף שמן למדורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.