עבור לתוכן

חידת צורות

Featured Replies

פורסם

איך פותרים את מה שבקובץ המצורף?

תודה

[attachment deleted by admin]

פורסם

התשובה היא E

זה סוג של חיבור,

תסתכל על זה שורה שורה, בכל שורה יש 3 עיגולים, ה2 הראשונים (משמאל) הם האיברים בתרגיל, והשלישי הוא התוצאה.

בשורה העליונה אתה רואה גוש שחור קטן בתוך עיגול, ואז עוד אחד, התוצאה (העיגול השלישי) היא שני גושים בעיגול.

בשורה השניה יש אחד בפנים ושלושה בחוץ, מה שמשאיר אותנו עם סה"כ 2 בחוץ.

בשלישית יש 2 בפנים ו2 בחוץ, הם מבטלים אחד את השני.

(זה יוצא אותו דבר גם אם מסתכלים על זה בטורים מלמעלה למטה ולא בשורות משמאל לימין)

פורסם

לרמות במבחן IQ ברשת?

עד כמה שפל אתה יכול להיות בנאדם? O:

פורסם
  • מחבר

התשובה היא E

זה סוג של חיבור,

תסתכל על זה שורה שורה, בכל שורה יש 3 עיגולים, ה2 הראשונים (משמאל) הם האיברים בתרגיל, והשלישי הוא התוצאה.

בשורה העליונה אתה רואה גוש שחור קטן בתוך עיגול, ואז עוד אחד, התוצאה (העיגול השלישי) היא שני גושים בעיגול.

(זה יוצא אותו דבר גם אם מסתכלים על זה בטורים מלמעלה למטה ולא בשורות משמאל לימין)

??????

לרמות במבחן IQ ברשת?

עד כמה שפל אתה יכול להיות בנאדם? O:

זה התרגיל היחיד שנשאר שאני לא יודע לפתור....

פורסם

מה קשה להבין? זה כמו מספרים שלילים וחיוביים

אחד בפנים = מינוס אחד

שלושה בחוץ = פלוס 3

סה"כ אתה נשאר עם 3 ועוד מינוס אחד, שזה 2, כלומר 2 בחוץ בסה"כ.

להסביר עם ציור של כבשים רועות באחו? דנה נמה, דנה קמה?

ואיך זה התרגיל היחיד שאתה לא יודע לפתור? אני זוכר שבמבחנים האלה יש כמה שאלות דומות בסגנון הזה...

אם לא ידעת לפתור את זה, סביר להניח שלא ידעת לפתור עוד כמה דברים :)

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק. יכול להיות שמה שסיבך אותי פה זה לחפש היגיון במיקום העיגולים הקטנים. שאר השאלות של "חיבור" בין 2 האיברים הראשונים בכל שורה הרבה יותר הגיוניות...

פורסם

אז אתה מודה שלעוף קפוא יש יותר IQ מאשר לך?

פורסם

עוף קפוא לא די לך בתחושת הסיפוק שהצלחת לפתור? אתה מרגיש צורך לזרות מלח על פצעיו של QWERTY ?

על כל אופן

QWERTY מה שעוף קפוא מנסה להסביר הוא שהתבנית שהוא מצא היא שכל שורה משמשת תרגיל חיבור\חיסור

האיברים שמחברים בתרגיל הם תמיד השניים השמאליים והצורה הימנית היא התוצאה הצורות מתאפיינות כך: צורה שבא העיגולים בפנים ניתן להתייחס אליה כאל מספר חיובי, ואל צורה שבה העיגולים הם מבחוץ נתייחס כבתור ספרה שלילית, מכאן אתה אמור להמשיך לבד

אגב יש עוד דרך לשאלה, אבל הוא מורכב יותר והפתרון זהה אז אני אחסוך ממכם את הבלאגן :)

חג שמח

פורסם

זה הדבר היחיד שאתה לא יודע ?

אז מה הקטע שמישהו יענה לך גם ככה לא ידעת את זה והציון שלך לא יהיה נכון

פורסם

כמו כל דבר בצבא, אני אחלק את תשובתי ל-3 חלקים:

חלק 1: ובו אני מגיב להאשמות שהוטחו בי-

עוף קפוא לא די לך בתחושת הסיפוק שהצלחת לפתור? אתה מרגיש צורך לזרות מלח על פצעיו של QWERTY ?

אז ככה - אני עוף קפוא, אני לא יכול לזרות מלח על שום דבר, להפך, ממליחים אותי (בכבודי ובעצמי) לפני הבישול.

חלק 2: ובו אני מתייחס להסבר שהסברת (שוב) לפותח הדיון היקר, אחרי שכבר הוסבר פעמיים שלוש בערך במהלך בדיון -

מה, כאילו, מה נסגר אתך? בשביל מה זה טוב לחזור שוב על דברים שהוסברו בצורה נהדרת קודם לכן?

בשביל תחושת הסיפוק שפתרת את התרגיל המחשבתי המסובך בעליל הזה?

בשביל לזרות מלח על פצעיו של עוף קפוא תמים?

חלק 3, ובו אני מתייחס בזלזול לפתרון המורכב יותר שאתה חוסך מאיתנו-

אגב יש עוד דרך לשאלה, אבל הוא מורכב יותר והפתרון זהה אז אני אחסוך ממכם את הבלאגן :)

חג שמח

כן, כמו שכתבתי כבר קודם... לא משמאל לימין, אלא מלמעלה למטה.

שמח-חג!

פורסם

עוף קפוא כלך מ OFF TOPIC ותתחיל להרביץ תורה לישראל :xyxthumbs:;)

פורסם

מה אתם ישר נופלים עליו????????????????????????????????????????????????????????????????????????

אולי הוא רצה את התשובה בשביל עצמו?

"יא רמאי במבחן IQ אני יעשה לך נונו יא שפללללללללללל אפס מסריח נכשלת בחיים"

SHEESH

פורסם

התשובה היא E

זה סוג של חיבור,

:yelclap:

נכון זה E,

לקח לי זמן עד שחשבתי על אפשרות של חיבור. בהתחלה חיפשתי זווית אחר כך שמתי לב שיש כדורים בחוץ ובפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים