פורסם 2008 באפריל 2117 שנים טוב אני אוהד בני השרון אבל איך שהמצב נראה כרגע ולמרות שניצחנו את מכבי 3 פעמים השנה בגלל שבלצר גמר את העונה ובגלל שאין בדיוק ספסל קשה לי להאמין שנעבור אפילו שלב אחד בפינל היום הפסדנו לרמת גן שזה לא בדיוק סימן טוב אבל יש עדיין תקווה שמכבי לא תיקח אליפות השנה וזה הפועל חולון עכשיו מחצית וצמוד צמוד אף קבוצה לא משחקת הגנה חזקה אבל 2 הקבוצות משחקות התקפה מצוינת למעשה לא ראיתי את מכבי משחקת התקפה ברמה כזאת השנה כרגע זה 55-54 למכבי וזה תוצאה של מחצית כדי לכם לצפות (בערוץ 10) עוד מאת מחצית שנייה
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים יא אללה כדורסל איכותי בין שתי קבוצות ישראליות! מי היה מאמין שנראה דבר כזה.. ושלא נדבר שיש פתאום ליגה תחרותית!ודרך אגב אפי בירנבויום מאמן הכדורסל הכי טוב בארץ היום ולדעתי תן לו קבוצה עם תקציב והוא יהיה אחד הטובים באירופה.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר אני גם מאמין בזה אבל אם תבדוק מי באמת מקבל דקות משחק בבני השרון זה לא יאומן אם איך כל כך קצת שחקנים בני השרון הגיע למקום הזה חבל רק שהעונה די הלכה אבל להגיע לפינל פור אם בעיקר 6 שחקנים זה השג גדול מכבי הייתה צריכה 11 שחקנים וערכה לנצח את ירושלים משחק קודם
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר רק 2 למכבי רבע אחרון עומד להתחיל למרות שחולון כסחה את בני השרון במשחק הקודם יאלה חלוניה ;Dאני מת שמכבי תפסיד משחק ליגה שאין לה משחקים באירופה כרגע זה ישתיק את כל אלה שחושבים שרק בגלל העייפות הם הפסידו
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים פיייייייייייייייייייי איזה משחק!פי ג'יי טאקר פשוט שחקן מדהים.. ושוב צביקה שרף הראה שהוא לא מסוגל לעמוד בלחץ, ניהול משחק גרוע שלו בדקות האחרונות.
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר אני חושב שמה שטוב זה שמכבי בלי עייפות ואם סגל מלאה לגמרי הפסידה לחולון ושחושבים על ההפסד מול בני השרון והניצחון המאוד דחוק על ירושלים רואים שיש סיכוי מצוין לפינל פור מעניין מאוד זה גם מוכיח טענה שלי כבר הרבה זמן וזה שמכבי יחסית למכבי מאוד חלשה השנה עדיין יש לה עדיפות בגלל עומק ספסל אבל זה לא מכבי בתקופת שארס וויציץ הצעיר ואם כל הכבוד למוריס ששחקן מצוין שחקן יחיד לא יכול לסחוב קבוצה בסדר גודל כזה לבד היום הוא היה מצוין ומכבי בכל זאת הפסידו וכמה שהתקשורת החמיאה לבינום בזמן האחרון ראינו היום מה קרה בפועל מכבי חיבת להעיף הרבה שחקנים שנה הבא ולקנות שחקנים ברמה גבוה יותר בעניין חולון אין מה לדבר מגיעה לה המיקום בטבלה ואם תמשיך ככה יגיע לה האליפות אין לי מושג איך קבוצה קטנה השיגה שחקנים כאלו שהיכולות שלהם בהתקפה מצוינות -אבל כרגע הם לא פחות טובים ממכבי ואולי טובים יותר
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אואואואואוחולון עולה...אני אוהב אותך חולון ...הולך איתך לכל משחק תמיד איתך אני נמצא ...חולון שלי אהובתי בכל מקום תמיד תהיי בתוך ראשי וכמו חשיש ואל אס די מכור אני רק לחולון עד יום מותי..ורק שלך - ורק שלך תמיד איתך - תמיד איתך נשבעתי שאותך לנצח לא אשכח - לא אשכחבנשמתי - בנשמתי צהוב סגול זורם בתוך הדם שלי ..אני אוהד חולון היחיד פה בפורום??הייתי במשחק.. איזה אווירה.. איזה קהל.. מי שלא היה באולם לא יכול להבין מה הלך שם..
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר mz155 אני אוהד בני השרון אבל אני חייב להגיד הקבוצה שלך והאוהדים במשחק אתמול הם דוגמה לאיך קבוצת כדורסל צריכה להיות
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים תודה רבה על הפרגון..לפי מה שזה נראה... חולון בדרך לעונה הכי טובה שלה מאז ומעולם...נגמר עידן הלוזריות של חולון.. שכל משחק צמוד נגמר בסוף בהפסד..
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר רתה שמח אני עצוב אתם הולכים לטחון אותנו בחצי גמר בלי בלצר אין לנו סיכוי אני אפילו מעדיף את מכבי בחצי לאומת חולון המשחק המהיר של חולון גורם להמון עבירות בהגנה מה שמוציא שחקני בני השרון כמו זבובים במשחק הקודם אחרי מחצית צמודה לא נשאר לנו עבירות לתת
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים אם מכבי יפסידו עוד משחק עד סוף העונה אנחנו נסיים ראשוניםואז אתם תקבלו את מכבי...
פורסם 2008 באפריל 2217 שנים מחבר האמן ;Dלא שמכבי קבוצה קלה בדיוק אבל הסיכוי הנמוך שלנו לעבור שלב במצב הקיים קצת יותר גבוה נגד מכבי טוב אני יערוך את הכותרת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.