עבור לתוכן

קצין יפצה מכספו האישי מסתנן שתקף בגבול מצריים

Featured Replies

פורסם

הכללתי את עוטף עזה ככל האזור שסובל מהקסאמים\גראדים.

איכות האנשים במדינה הזאת בתחת.

רוב האוכלוסייה מפגרת ועוינת.

חוץ מזה שחיתות בשוודיה מקסימום תעלה להם בכסף,שחיתות פה עולה בחיים של חיילים שנשלחו [בלי ממש ברירה] להגן על החיים של הפוליטיקאי,אבל למה שזה יפריע לו לעשות רעש ע"ח חיי החיילים ע"מ לשמור את התחת צמוד לכיסא.

קצת הכללת אבל נו ניתן לך את זה.

---

התכוונתי לכתוב עכשיו משהו יותר ארוך, אבל קצת הרחבתי וזה יצא מהיקף העניין שבגללו הגבתי בהתחלה, אז בקיצור:

קצת פטריוטיות. בעיות יש בכל העולם. הנקודה שלי מההתחלה הייתה שלקבוע ככה ש"חרא מדינה ופה זה נגמר" זה דבילי... ככה אפשר פשוט "לסגור תעסק".

• תגובות 74
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה בממשלה? על פי ויקיפדיה יש 150 מדינות יותר מושחתות מאצלנו.

אם להגיד על פי כמה אולמרט וחבריו גרועים בשביל ישראל... נו, זה די מגמתי. וטיפשי לחשוב שמישהו אחר יביא ישועה.

אני עדיין משוכנע שהמדינה שלנו לא חרא בכלל.

עפ"י ויקיפדייה אני בטוח ש90 אחוז מה 150 מדינות האלו הם ארצות עולם שלישי.

המדינה שלנו נראית לך מהדרג השלישי?

לי לא, יותר נכון, הממשלה והשלטון המטומטם שכאן הופך את המדינה הזו לעולם שלישי.

בריחה של מוחות לחו"ל, ושום דבר שמתיימר מהמדינה לעצור את זה,

עניים ללא סוף (מליון וחצי עניים מתוך 6!!!!!!!)

אני אישית מרגיש את הירידה באיכות חיים במדינה, אבא שלי עצמאי ואני רואה הבדל.

אני לא יודע מה קורה במדינה הזו בזמן האחרון, אבל זה בטח לא טוב,

לפני כמה עשורים, שהיו תופסים מסתננים ומחבלים וקורעים להם את הצורה, אתה חושב שעשו לזה חשבון במדינה?

לא...רק עכשיו עם זבל כמו שלנו בממשל.

לא אומר שהכל זבל, אבל הרוב השתנה לרעה במדינה...תאמין לי שאני אוהב את המדינה שלי ואין לי ארץ אחרת, אבל אם לאחר הצבא אני יראה שאין לי כאן עתיד... אתחיל לחפש דרכים אחרות.

פורסם

זה ממש מצחיק לראות אנשים שחיים במצב נוראי בישראל ועוברים לגור לחול ואחרי כמה שנים טובות כשהם חיים ברוגע ובנוחות ושום דבר לא חסר להם הם פתאום "ציונים" ורוצים רק לחזור לישראל שהכל היה בה כל כך "טוב".

פורסם

מה מצחיק בזה יא תולעת?

בחיים שלך לא התגעגעת למשהו?

אתה תתפוס כל דבר,הגיוני או לא כדי "להצדיק" את הנקודה שלך.

אתה מתווכח כמו אישה במחזור.

פורסם

מה מצחיק בזה?

חוץ מהעבודה שאנשים אומרים(ובצדק) שיש המון דברים נוראים במדינה הזו, עוברים לאחרת ואחרי 10 שנים שבהם הם חיים באופן שבחיים לא היו יכולים לחיות בו בישראל הם שוכחים את כל הדברים הרעים בגללם הם עברו מישראל ואומרים שהם רוצים לחזור לישראל "המעולה"?

כן, ממש לא מצחיק ::)

אני התגעגעתי לדברים רק שהם היו טובים ולא רעים.להתגעגע למשהו רע אומר משהו לא טוב כל כך על מישהו.

פורסם

דוד שלי חיי בלוס אנג'לס,

הוא ממש לא רוצה לחזור,

גם כי המשכורת שלו היא אותו מספר כמו פה, רק פי 3 וחצי.

ואם הייתי יכול...הייתי חי שם כמה שאפשר, ולבסוף חוזר לארץ.

כמה שאני לא אוהב את סוג החיים פה, הייתי חוזר לפה בסופו של דבר

פורסם

אם רע לך פה למה שתרצה לחזור?

פורסם

אולי כי כל החיים שלך פה בסופו של דבר,כל החברים שלך פה,כל המשפחה שלך,אתה גדלת פה....

אני מופתע שאתה לא מצליח לפענח את זה לבד.

פורסם

אני מאמין ששאלתי אותו ולא אותך.

חברים אפשר תמיד לעשות חדשים.משפחה בדר"כ עוברת גם(זו שבאמת חשובה) או שאתה עובר ומקים שם משפחה זה לא מפריע באמת, תמיד אפשר לטוס לבקר אם זה באמת כל כך חשוב.מקום שמישהו גדל בו? אז מה? אם המקום הזה רע אז טוב שעוברים ממנו.

עכשיו קח את השורה שאמרת "אולי כי כל החיים שלך פה בסופו של דבר,כל החברים שלך פה,כל המשפחה שלך,אתה גדלת פה...." ותייחס אותה לעולים חדשים.אתה בעצם אומר שהם לא צריכים לעלות לישראל ,נכון?

פורסם

הרבה מהם חוזרים לרוסיה בסופו של דבר.

ובדרך כלל כל המשפחה עולה במקרה של רוסים.

פורסם

רוב המשפחה מצד אבא שלי גרים בארה"ב, ואני טס כל שנה לארה"ב למשך חודשיים בערך, ואני אשית מאוד רוצה לעבור לגור שם אחרי הצבא/לימודים (לא אקדמיים) ואם אני יסתדר אני ירצה לעביר את כל המשפחה הקרובה שלי לשם (אם לא הייתי אתאיסט אני מוסיף פה בעזרת השם :smile1:), וממש לא נירא לי שהייתי חוזר לפה, אולי לחופשה אבל לא יותר.

פורסם

הרבה מהם חוזרים לרוסיה בסופו של דבר.

ובדרך כלל כל המשפחה עולה במקרה של רוסים.

מה הקשר לרוסים?

פספסתי משהו?

פורסם

מה הקשר לרוסים?

פספסתי משהו?

אתה באמת לא מצליח להבין שהזכרתי דווקא את הרוסים כי העלייה הרוסית היא העלייה הכי מאסיבית בשנים האחרונות [אם לא בכלל]?

פורסם

אוקי, כן היא הכי מסיבית ולא הרוסית אלא ממדינות ברית המועצות לשעבר(יש הבדל).

הרוב נשאר דווקא בישראל כמו כן מה אם העולים הלא ממדינות ברית המועצות לשעבר? אותם שכחת?

פורסם

למה אבל אתה יוצא מנקודת הנחה שאני אמרתי שכל מי שעובר למדינה אחרת צריך לחזור?

לא אמרתי שום דבר כזה,רק אמרתי שאני מבין את הסיבות למה.

זה הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים