עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קצין יפצה מכספו האישי מסתנן שתקף בגבול מצריים

Featured Replies

פורסם

יש מסתנן שנכנס למדינה (עבר על החוק), בכל מקום בעולם היו הורגים אותו (ובצדק), אבל פה בארץ רק עצרו אותו, והוא עושה בעיות.

צריך פקודות תקיפות יותר לחיילים. אם אתם לא שמים לב, המסתננים עלו על הגל, הם יודעים שצה"ל מוסרי מדי ושאי אפשר לעשות נגדם כלום.

לעומת זאת, במצרים יורים עליהם. למצרים אין בעיית מסתננים.

• תגובות 74
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא,

להיות חנון ישראלי שאוכל חרא מערבושים וסוחב את החרא הזה על הגב שלו, בשביל שהעולם יהיה שמח זה ה-דבר.

אותו קצין עבר על החוק. למה שהוא לא יענש כמו כל מי שעובר על החוק?

שמעת על שוויון בפני החוק?

אתה רוצה שכשאתה עובר באדום אתה תקבל קנס וכשאיזה ח"כ יעבור באדום הוא לא יקבל?

אני לא יודע מה איתך אבל אם אני הייתי עובר באדום הייתי רוצה שח"כ יקבל בדיוק את אותו העונש.

יש מסתנן שנכנס למדינה (עבר על החוק), בכל מקום בעולם היו הורגים אותו (ובצדק), אבל פה בארץ רק עצרו אותו, והוא עושה בעיות.

צריך פקודות תקיפות יותר לחיילים. אם אתם לא שמים לב, המסתננים עלו על הגל, הם יודעים שצה"ל מוסרי מדי ושאי אפשר לעשות נגדם כלום.

לעומת זאת, במצרים יורים עליהם. למצרים אין בעיית מסתננים.

יש מקרים בהם עוצרים ויש כאלו שבהם יורים. בדר"כ זה תלוי במקרה הספציפי למשל אם המסתננים מנסים להתנגד או שיש חשש סביר שיצליחו לברוח וכד'.

שכחת? לפני כמה חודשים חצי עזה הסתננה למצריים :P מצריים פשוט לא יעד פפולרי מדי להסתננות אבל לא חסרים המון מקרים בהם מסתננים מסיבות אלו ואחרו[מעזה,ממדינות שכנות למשל פלטי דרפור(איך אתה חשוב שהם מגיעים לישראל?)].

פורסם

אותו קצין עבר על החוק. למה שהוא לא יענש כמו כל מי שעובר על החוק?

שמעת על שוויון בפני החוק?

אתה רוצה שכשאתה עובר באדום אתה תקבל קנס וכשאיזה ח"כ יעבור באדום הוא לא יקבל?

אתה סתום,הקצין לא רוצה להיות תקוע כמו מנייק לשמור על הגבול,הצבא מחייב אותו והצבא הוא שישפוט אותו ויתן לו קנס במסגרת צבאית, לא אזרחית,אין לצבא שום זכות לגעת בכסף הפרטי שלו.

וכמו שהצבא לוקח אחריות על הצלחות הוא צריך לקחת אחריות על כשלונות.

פורסם

סתום? prove it or GFY.

הוא לא רוצה? בעיה שלו ,למה הוא התגייס? למה הוא הסכים לקבל קצונה? הוא חשב שזה יהיה פיקניק?

פורסם

זה לא העבירה על החוק,

זה העניין שהצבא זורק את הקצין ומאבד אחריות ככה פתאום ברגע שמאשימים קצין בנוהל לא חוקי,

אך אם אותו מסתנן היה עובר לאחר שהקצין היה רואה אותו, ומבצע איכשהו פיגוע ירי או כדומה, את מי אתה חושב היו מאשימים, את סבתא שלי?

פורסם

הוא לא אמור לתחקר אותו, חקירת מסתננים היא באחריות המשטרה הצבאית, והשב"כ.

בזמן אמת כשהוא רדף אחריו, תפקידו לוודא שהשטח סביבו בטוח לו ולחיילים שלו, והוא צריך לוודא שאין ערבים או מסתננים אחרים בסביבה.

גם בכל מחסום של צה"ל יושב שבכניק וחוקר כל עובר ועובר??

פורסם

זה לא העבירה על החוק,

זה העניין שהצבא זורק את הקצין ומאבד אחריות ככה פתאום ברגע שמאשימים קצין בנוהל לא חוקי,

אך אם אותו מסתנן היה עובר לאחר שהקצין היה רואה אותו, ומבצע איכשהו פיגוע ירי או כדומה, את מי אתה חושב היו מאשימים, את סבתא שלי?

לענות בני אדם זו עבירה על החוק.

אתה מערבב מלפפונים עם מים.הוא לא ברח ובזמן הזה קצין עצר אותו עם מכות. המסתנן כבר היה בדי הצבא והיה מאובטח ולא היה מסוגל לגרום שום נזק לסביבה או להתגונן מפני אותו קצין ואז החליט אותו קצין להתעלל בו.

אין שום הבדל בין המקרה הזה למקרה אחר שבו המשטרה עצרה גנב הכניסה אותו לתא מעצר ואחרי כמה זמן נכנסו כמה שוטרים והיכו קשות את אותו הגנב.

פורסם
  • מחבר

לענות בני אדם זו עבירה על החוק.

היפות נפש הזאת שלך ושל אחרים היא אחת מהסיבות העיקריות שהמדינה שלנו פושטת את הרגל.

פורסם

תן לי לנחש. "להכות זקנה זו עבירה על החוק" זה לא יפות נפש נכון?

:kopfpatsch:

פורסם

מה הקשר זקנה?

למה המסתנן הוא זקנה?

ואם המסתנן הזה היה מחבל מתאבד שהיה מתפוצץ על החיילים ששמרו שם או יותר גרוע, מול אזרחים תמימים בתוך ת"א?!?!

התיחקור הוא מעולה לדעתי! ולפעמים מה לעשות, צריך לתת קצת מכות בשביל להוציא מילים מאנשים,

מה נראה לך שתתפוס מחבל ותשאל אותו בעדינות "היי חאלד, אתה רוצה כוס קפה לפני שאתה מספר לי איפה שאר החברים שלך?"

פורסם

הקשר הוא שזו אותה הכוונה עם שוני כדי לראות את האבסורד במה שהוא כתב.

ואם המסתנן הזה היה מחבל מתאבד שהיה מתפוצץ על החיילים ששמרו שם או יותר גרוע, מול אזרחים תמימים בתוך ת"א?!?!

אתה לא קורא מה שאני כותב נכון?

אתה מערבב מלפפונים עם מים.הוא לא ברח ובזמן הזה קצין עצר אותו עם מכות. המסתנן כבר היה בדי הצבא והיה מאובטח ולא היה מסוגל לגרום שום נזק לסביבה או להתגונן מפני אותו קצין ואז החליט אותו קצין להתעלל בו.

פורסם

"רב-סרן ח' לכד ב-2006 מסתנן מגאנה בגבול ישראל-מצרים. הוא חשש מחדירת מחבלים ובמהלך החקירה סטר פעמיים למסתנן, חבט בו באגרופו וכיוון לעברו את נשקו."

הוא חשש מחדירת מחבלים, ותחקר את הפולש.

זה מספיק בשבילי לדעת שהוא צודק בעניין ושמה שעושים לו זה עוול.

לך תתגייס תהיה לוחם ואז ברגע האמת יתקעו לך אצבע.............

חרא מדינה ופה זה נגמר.

פורסם

הוא עינה את המסתנן. זה לא משנה אם מבחינתך אם זה חוקי או לא.הרי מבחינת מחבלים להרוג אותך זה חוקי בהשגחת הבדץ לא?

מה שחשוב זה מה החוק והתקן אומרים ובמקרה הזה הם אומרים שהחייל פשע, לכן הוא צריך להיענש על כך.

פורסם

אז החוק מפגר.

פורסם

^^^

הו!

סופסוף תשובה לעניין...

אולי להבא נבקש מהכנסת שתחוקק חוקים חדשים...אחד למשל בו יהיה אסור לנו לירות במחבל, רק כשהוא יתפוצץ.

ממתי החוקים בצבא שווים משהו...המדינה הזאת התעוותה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.