עבור לתוכן

קראו זאת לפני קניית החומרה הבאה שלכם

Featured Replies

פורסם

צודק ;D רוב האנשים פה משופשפים אבל תמיד יש את אלו שלא .. ועליהם עושים הגזלנים את הקופות

"אין מחשב ב-2,000 שקל, כמו שאין טלוויזיה ב-300 שקל" אהבתי את המשפט הזה .. זה מה שאני צריך לאכול מאנשים יום יום : "איך זה שאצלהם זה 3000 ש"ח ואצלך 4500?" :-\

בטח שיש מחשבים ב 3000 אני למשל קניתי כי אני הלכתי לחנות יבואנים ולפחות קיבלתי את כל החלקים שלי בקופסאות ככה שהם לא רימו אותי כמו שעושים עליכם!

אפשר להשיג הכל בזול אבל צריך לבדוק פעמים לפני כל קניה!!

עכשיו אני עומד לרכוש אגומן

mp3 player disk on key 128 mb

ב 350 שקל מיבואן!!! כאשר מוכרים אותו בחנויות ב 450+

הכתבה הזאת היא שטות רצינית רואים שזה איזה אחד אהבל שלא מבין מן החיים שלו מראה לי שעבדו עליו חזק!!!

פורסם

;תקנה Retail'. לא ליהודי. זו אחת מעשרת הדברות - אל תקנה Retail".

מה הוא אמר?

פורסם

בטח שיש מחשבים ב 3000 אני למשל קניתי כי אני הלכתי לחנות יבואנים ולפחות קיבלתי את כל החלקים שלי בקופסאות ככה שהם לא רימו אותי כמו שעושים עליכם!

אפשר להשיג הכל בזול אבל צריך לבדוק פעמים לפני כל קניה!!

הכתבה הזאת היא שטות רצינית רואים שזה איזה אחד אהבל שלא מבין מן החיים שלו מראה לי שעבדו עליו חזק!!!

צודק!

רוב הכתבה הזאת זה בולשיט אחד גדול לדעתי והיא בכלל לא מתאימה לפורום הזה לפי דעתי רוב המשתמשים כאן הם בעלי ידע מורחב במחשבים וזה כבר ידוע שלא קונים מחשב ממודעה בעיתון.... חלק קטן מהכתבה נכון אבל רוב הכתבה לא נכון וסתם יכול לבלבל את הלקוח, לדוגמא:

"תשים מדבקה שכאילו 300 וואט"

"תחום פרוץ אחר, בו מזויפים נתוני הרכיבים, הוא תחום ספקי הכוח. נירהוד מסביר שהצרכן הישראלי כלל לא מודע לחשיבות העניין: ספק כוח לא טוב יגרום לעצירות ולהמון תופעות מוזרות, שמרבית המשתמשים לא יודעים מאיפה הן באות. לדבריו, בעת הזמנת ספקי כוח מיבואנים שונים, הוא נשאל שאלה מאוד פשוטה - אתה רוצה ספק כוח אמיתי של

"300-250 וואט, או רק מדבקה של 300 וואט?"

לטענתו, רוב ספקי הכוח בישראל כיום הם בעלי עוצמה של 140 וואט בפועל, וכאשר נדרשת מהם קצת יותר עבודה, הם קורסים. את סיפור שאלת המדבקה ניתן לשמוע בגרסאות דומות גם מיבואנים וספקים אחרים בארץ. היצרנים במזרח אסיה, מסתבר, כבר יודעים מהן העדפות מרבית השוק הישראלי."

איזה בולשיט!!

נראה לי מי שכתב את הכתבה הזאת רוצה סתם להבהיל את הקונים ללא סיבה!!

אני לא מבין מה ירוויח המוכר אם יזייף ספק כוח??? גם ככה ספקי כוח עולים גרושים ובכלל מחשב p4 לי יכול לעלות על ספק שמתחת ל250W

אז איך ייתכן ש"רוב ספקי הכוח בישראל כיום הם בעלי עוצמה של 140 וואט בפועל"???? - בבל"ט.

זה נכון שהרבה פעמים מבלבלים את הלוקוחות אשר לא מבינים, אני כבר ראיתי מקרים שנותנים ללקוח מחשב שכל הדברים החיצוניים שלו (מארז, מקלדת, עכבר, מצלמה (אינטרנט - פשוטה), מסך, רמקולים) הם יחסית איכותיים והכי חשוב - נראים יפה וגם המפרט מושך את הלקוח על ידי השמה של מעבד מהיר ומילים מפוצצות במפרט, לדוגמא:

מעבד איכותי ומהיר ביותר, כרטיס מסך איכותי 64MB (shared)

אני לא צוחק!! אני ראיתי כזה דבר!! שפשוט רושמים כרטיס מסך איכותי ובעצם זה כרטיס מסך onboard מסכן ואפילו לא מציינים זאת ורושמים shared אז ככה שמי שלא מבין...נשאר לא מבין.

דוגמא חיה:

http://www.netaction.co.il/cat.phtml?subcat=3000

שימו לב אילו מילים מפוצצות...

כרטיס מסך חזק ביותר

GEFORCE 4 64MB DDR+TV-Out

חחחחח הם קוראים ל GF4 (שהוא בוודאי בסדרת הMX) "כרטיס מסך חזר ביותר" וזה עוד לא כ"כ גרוע...

כבר קרה לי שראיתי בנאדם מסכן שקנה מחשב ב4500ש"ח, מחשב P4 2.4 עם לוח פשוט של shuttle (דגם ישן) ועם הכל O/B כולל כרטיס מסך.... וזה קרה לא לפני הרבה זמן... אבל מה, היה לו עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה עם מלא כפתורים נוספים וגם רמקולים כחולים ויפים כאלו שאפילו הרשימו אותי עד שיצא מהם צליל.

פורסם

ציטוט:

"מחשב לאנשים שיודעים להעריך ביצועים!

מחשב חזק, עם החומרה האיכותית ביותר והתאימות

המושלמת בין כל הרכיבים תוך שימוש חלק ומהיר

וניצול אופטימלי של משאבי מערכת."

והמפרט:

"מחשב SPEED 4 1.8GHZ ללא מסך

דגם:פנטיום 1.8

מעבד חזק 1.8S478

מעגל ראשי מסוג AIO

כרטיס קול 128 משולב במעגל הראשי

עם איכות שטרם הכרתם

כרטיס מסך איכותי VGA 64mb "

איזה חרא

פורסם

אוי ואבוי איזה רמאיות וטימטום :'( :'( תגידו זה רק אצלנו ככה או שגם בחו"ל יש בולשיטים כאלה גם?

פורסם

הכי אהבתי את "שני רמקולים קטנים שכתוב עליהם 180 וואט"

לי יש 2 שכתוב עליהם 300 וואט, בטח חזקים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים