עבור לתוכן

קראו זאת לפני קניית החומרה הבאה שלכם

Featured Replies

פורסם

זה הקטע, שרוב האנשים שנמצאים פה, כבר יודעים ולמדו שלא קונים מחשב ממודעה בעיתון של חנות קבר...

פורסם

איזה מזל.

דוד שלי אמר לי שהוא הולך לקנות מחשב מערוץ הקניות.

לאחר שיחה קטנה איתו והראתי לו מה הם מנסים למכור לו הוא אמר שהוא יותר לא מתכוון לצפות בערוץ הקניות!!!

חייבים לתבוע את ערוץ הקניות על מה שהם עושים. אנשים תמימים נדפקים >:(

פורסם

האמתי חצי ממה שכתוב שם בבל"ט (או שאני לא קורא עיתונים, וקונה משם מחשבים)

אבל אני גם לא חושב שמה שערוץ הקניות עושה זה לא חוקי, כי בהס"כ ללקוח הרי יש את הזכות גם לא לקנות נכון?

ומה הם כבר עושים שזה לא חוקי?

פורסם

הכתבה קצת לא מקצועית, אבל זה מתאים בדיוק לאנשים שצריכים לקרוא אותה.

פורסם

חחחחחח... ממש לא המקום המתאים לפרסם דברים כאלו.

כשאנשים קונים זכרונות קרוסייר, לוחות אם של אפוקס וקירור של טרמלרייט אני בספק אם יעבדו עליהם בדברים

פורסם

כשאנשים קונים זכרונות קרוסייר, לוחות אם של אפוקס וקירור של טרמלרייט אני בספק אם יעבדו עליהם בדברים

צודק ;D רוב האנשים פה משופשפים אבל תמיד יש את אלו שלא .. ועליהם עושים הגזלנים את הקופות

"אין מחשב ב-2,000 שקל, כמו שאין טלוויזיה ב-300 שקל" אהבתי את המשפט הזה .. זה מה שאני צריך לאכול מאנשים יום יום : "איך זה שאצלהם זה 3000 ש"ח ואצלך 4500?" :-\

פורסם

הכתבה קצת לא מקצועית, אבל זה מתאים בדיוק לאנשים שצריכים לקרוא אותה.

what he said

פורסם

צודק ;D רוב האנשים פה משופשפים אבל תמיד יש את אלו שלא .. ועליהם עושים הגזלנים את הקופות

"אין מחשב ב-2,000 שקל, כמו שאין טלוויזיה ב-300 שקל" אהבתי את המשפט הזה .. זה מה שאני צריך לאכול מאנשים יום יום : "איך זה שאצלהם זה 3000 ש"ח ואצלך 4500?" :-\

lol יש מחשב ב2000 שקל אבל גרוע ;D וגם טלויזיה ב300 שקל בשוק הפישפשים ;D

פורסם

lol יש מחשב ב2000 שקל אבל גרוע ;D וגם טלויזיה ב300 שקל בשוק הפישפשים ;D

זה כזה עצוב שזה מצחיק :>

אבל אישית אני תמיד נהנה לראות את הקמצנים באיכות "משלמים" כפליים אחרי זה

אז הם לומדים לא להתעסק עם מודעות בעיתון ועם ערוץ הגנבות ;D

פורסם

זה כזה עצוב שזה מצחיק :>

אבל אישית אני תמיד נהנה לראות את הקמצנים באיכות "משלמים" כפליים אחרי זה

אז הם לומדים לא להתעסק עם מודעות בעיתון ועם ערוץ הגנבות ;D

;)

פורסם

די נכון, אני רוצה לראות שחנות רשמת תמכור לאחד מכאן מעבד 1.8A מומהר ל-2.4 לדוגמא...

פרסום של דבר כזה יכול להביא להפסדים עצומים לחנות, אולי אפיו לפשיטת רגיל.

תחשבו, מישהו תפח ת'רד כאן או בעוד כמה פורומים ובשקט משהו כמו 500 איש יכולים לראות את זה, ומי יודע יותר

טוב מאיתנו שאנחנו הישראלים מעבירים שמועה מפה לאוזן במהירות שלא תבייש איזה מטאור שנע איפהשהו בחלל עכשיו...

לפורומים האלה יש המון כח שלא כולם מודעים לו :asthanos:

פורסם

במילותיו של דאגלס אדאמס:

"שום דבר לא נע יותר מהר ממהירות האור, חוץ מאולי חדשות רעות"

פורסם

די נכון, אני רוצה לראות שחנות רשמת תמכור לאחד מכאן מעבד 1.8A מומהר ל-2.4 לדוגמא...

פרסום של דבר כזה יכול להביא להפסדים עצומים לחנות, אולי אפיו לפשיטת רגיל.

תחשבו, מישהו תפח ת'רד כאן או בעוד כמה פורומים ובשקט משהו כמו 500 איש יכולים לראות את זה, ומי יודע יותר

טוב מאיתנו שאנחנו הישראלים מעבירים שמועה מפה לאוזן במהירות שלא תבייש איזה מטאור שנע איפהשהו בחלל עכשיו...

לפורומים האלה יש המון כח שלא כולם מודעים לו :asthanos:

אתה טועה.

בערך 70% יגידו לעצמם שהם יבדקו טוב טוב מה הם מקבלים, ויעדיפו ללכת על המחיר הזול יותר כי "האישה היתה נחמדה בטלפון".

ומי שכאן מספר דו ספרתי של חודשים, מסכים איתי.

פורסם

גם כאן , החוסר דיוק הוא בבחינת רמאות מבחינתי.

הטענה כי (באופן מוחלט) מחשבי מותג טובים מאשר מחשבים מורכבים על ידי חנויות - היא טענה לא מבוססת כלל וכלל.

למעשה , אני רוצה לראות מחשב מותג , עם דרייברים "תפורים" בשבילו , ושאר הידע ה"עצום" של ניורון , ibm וdell עוקף במהירות מחשב משלי שבנוי ממפרט זהה...

tweaking , אנחנו יודעים לעשות יותר מהם.

והשיקולים שמפעילים אותנו כצרכנים שונים מאלו של יצרניות המחשבים הגדולות , גם להן יש שיקולים כספיים , וגם הן יעדיפו ללכת על רכיבים שלעיתים יהיו פחות טובים לצרכן רק בשל חיסכון כספי קר.

ככה שזה יפה ונחמד להלחם במחשבי הזבל שיש בארצנו , ואני אכן מעדיף להעביר לחסרי המוח בארצנו את הכתבה הזו , מאשר את האתר והפורום הזה (שהרי הוא מעבר למה שהם מסוגלים להתמודד איתו) - אבל , הכתבה הזו , בסך הכל , עלולה ליצור מגמה הפוכה אצל צרכנים , ואמונה עיוורת ביצרניות המחשבים הגדולות וביבואנים הגדולים... חזרנו 10 שנים אחורה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים