פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מדובר בפנטיום 3 ששכב הרבה זמן במחסן. כשאני מדליק אותו הוא מתחיל להשמיע צפצפופים ארוכים ואחידים ואחרי זה שומדבר לא קורה.ניסיתי להחליף מספר זיכרונות אך הדבר לא עזר. איך אני יכול לוודא שהבעיה היא לא בלוח אם?כמו כן , האם יכולות להיות עוד סיבות?
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים אם הוא מצפצף זה כבר טובנתק את כל הכבלים וכרטיסים מיותרים מהלוחנסה להחליף כרטיס מסך, אם זה כרטיס O/B אז פשוט תכניס ב-AGP/PCIזה גם יכול להיות גם מעבד, ספק כח, זיכרון
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים מחבר מזה כרטיסים מיותרים?כלומר מה להשאיר? ניסיתי להחליף גם כרטיס מסך וזה לא עזר. איך אני יכול לדעת את פשר הציפצופים? אני יודע שלכל לוח אם יש האופייניים לו. איך אני יכול לברר את שלי?מדובר ב- Aopen AX63PRO .
פורסם 2008 באפריל 2117 שנים כרטיסים כמו כרטיס רשת, קול וכו'.לגבי צפצופים לא מצאתי במדריך למשתמש של הלוחhttp://download.aopen.com.tw/Download.aspx?RecNo=3523&Product=Motherboards&Model=AX63 Pro&Type=Manual&DownSize=2430&fileURL=pub%2fmanual%2fmb%2fax63pro%2fax63pro-ol-e.pdf&Section=1&DL=yesמנסיון זה בעיות של זיכרוןנסה להסיר את כל הזכרונות ולהכניס כל פעם אחד אחראם לא אז נשאר רק מעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.