עבור לתוכן

בשמים לגבר - סקר - ג'ון ורוטוס החדש או רוסאש היישן ?

Featured Replies

פורסם

מה אומרים ? :cool2:

(פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע)

;D

פורסם

לדעתי הרושאז הרבה יותר טוב....חברה שלי נמרחת עלי שאני שם אותה...אני הרבה יותר אוהב אותוD:

פורסם

רושאס מריח ממש טוב אבל אמרו לי לא לקנו אותו כי כל העולם משתמש בו

שמעתי על אחד יסיי מיאקי, מכיר?

גון ורוטוס אני לא מכיר

הפולו בלק יש לו אחלה ריח

ויש לי בושם של גוצי בבית שמכרו לפני 15 שנה (קיבלתי אותו בירושה..), אני לא מוצא יותר גוצי בחנויות אבל יש לו ריח ממש ממש טוב

תחפש אולי תמצא

פורסם

המומלצים שלי

echo

armani code

chrome-azzaro

jaguar

פורסם

אכן הרושאס מצויין אבל יש עוד המוןןןןןןןןןןןן נוספים וטובים, אני חושב שבושם זה עיניין של אופי כי בסופו של דבר ברוב המקומות זוכרים אותך לפי הריח שהשארת וכו' וכו' ,.... אבל זה מאוד משתנה מאדם לאדם, אתה נתת פה שני בשמים שלא מקיפים את כלל הסגנונות הגווני הריח שקיימים ,אז זאת שאלה כללית ,

בכל מקרה , רושאס או איך שלא רושמים את זה ;D

פורסם

בולגרי מעולה.. קנו לי קטן לחג ממש מריח טוב זה תלוי מה אתה אוהב זה מחולק למתוקים ולעדינים

המתוקים רובם לדעתי מריחים כמו רוסיה זקנה כי זה מה שהם שמות.. אבל הם מחזיקים יותר וזה יגיד לך כל אחד שמבין בבשמים.. אני אוהב את הבשמים העדינים בכל מקרה שזה

armani code

aqua di gio

bulgari

boss

jan paul gutie מאוד חרוש..

yessem miyaki בושם בן זונה

אם אתה שואל את עצמך איך אני מבין זה בגלל שהייתי עובד כשומר מגניבות באפריל..הייתי מתהלך על מסדרון 4 מטר של בשמים במשך שעות.. הייתי קורא את המרכיבים של הבושם מרוב שהיה משעמם

פורסם

גם הדולצ"ה גבנה הישן יש לו ריח טוב

היה לי גם BOSS אני לא זוכר איזה ,הביאו לי פעם דוגמית (איך שלא קוראים לזה ) ואז הרחתי בחנות את כל הBOSS עד שמצאתי אותו

קיצר תבדוק את כל הבשמים שהציאו לך כאן בושם קונים לפי ריח ולא לפי סקרים

פורסם

פרנהייט 32.

פורסם

גם הדולצ"ה גבנה הישן יש לו ריח טוב

יש לי אותו... זה יותר בושם יומיומי לדעתי.... אין לו ריח ממש טוב...ריח נחמד כזה...

פורסם

יש לי אותו... זה יותר בושם יומיומי לדעתי.... אין לו ריח ממש טוב...ריח נחמד כזה...

אני מסכים איתך הבושם הזה זה לא ליציאות

ליציאות נראה לי שהBOSS יותר מתאים ליציאות

פורסם

רושאס מתאים ליציאות?

אני רואה שהתגובות אליו הם קיצוניות - יש מי שמאוד אוהב אותו ויש מי שלא יכול לסבול את הריח הזה. :-\

(או שיש כמה סוגים של רושאס?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים