עבור לתוכן

האם אני יכול לבצע עסקה גדולה בתשלומים?

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?

פורסם

אתה צריך שני דברים:

קודם כל שהבנק יתן לך מסגרת אשראי מתאימה (של יותר מ-15000) כדי שתוכל בכלל לחייב בכאלו סכומים.

ושהחנות שאתה קונה ממנה תאפשר לך לפרוס על 24 תשלומים, לא הכי טריוויאלי, ותשים לב אם מדובר על תשלומים בלי ריבית (עוד פחות טריוויאלי), אחרת אתה די נטחן עם תוספת של ריבית לא זניחה.

אם אין לך את האפשרות הזו, הייתי מציע לך לבדוק את הריבית אם אתה לוקח הלוואה מהבנק, ברוב המקרים, הריבית הזו תהיה נמוכה יותר מאשר הריבית של האשראי, אבל לא תמיד.

פורסם

לא עדיף שפשוט תתקשר לחברת האשראי/בנק שלך? הם פתוחים בשעות כאלה.

פורסם

גם לי יש וויזה חייל ולי הבנק או חברת אשראי לא כל אך בטוח מי זה היה אפילו לא אישר עסקה של 2000 ש"ח ככה ש-15000 על וויזה חייל הסיכוי הוא קלוש מאוד

פורסם

גם אם אתה יכול, עדיף להמנע כמה שאפשר לקנות בתשלומים.

פורסם
  • מחבר

צילצלתי לחברה שאיתה אני עושה את העיסקה והם אישרו לי. :)

תודה לעוזרים, אל דאגה, אני אוכל להתמודד עם זה כי אני עובד ועושה כסף טוב, רק רציתי לראות אם זה אפשרי.[br]פורסם בתאריך: 21.04.2008 בשעה 15:45:51

עידכון: איזה באסה העיסקה לא מאושרת בגלל שאין לי את המסגרת המתאימה, פשוט הייתה אי הבנה ביני לבין המוכר, הוא חשב שהתכוונתי שאם הקטנוע שלי ב-100% ואני התכוונתי אם הוא העביר את הויזה על כל ה-23 תשלומים (מה שנשאר), קיצר אני צריך את העזרה של ההורים, יש לי מסגרת של 1500 ש"ח (ללא ריבית). מקסימום עד 4000 ש"ח.

קיצר להורים שלי יש את המסגרת המתאימה, הבעיה שלי שיהיה קשה לשכנע את אבא שלי.

:-\

פורסם

תבש מההורים תגיד ששאתה תחזיר להם כי שפוט הבנק לא מאפשר לך לקנות

ד"א איזה קטנוע אתה קונה ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים